A to babše misli, da je pomembna kot Trump?
“Moje varovanje opravljajo vrhunsko in zelo, zelo profesionalno. Pri svojem delu imajo pravila, v katera sama seveda ne posegam. Eno od teh pravil, kot so mi pojasnili, je tudi to, da moje vozilo ne sme obstati v koloni. Zato z veliko natančnostjo vedno preverijo vse poti in najdejo najboljšo možnost.
95 % ljudi je sploh ne bi prepoznalo na ulici. 😀
Zanjo veljajo enaka pravila kot za vse predhodne predsednike.
Raje se ukvarjajte s podgano Hojsom, ki je bil navaden podpisovalec Janševih navodil na MNZ in njegovimi leti s Falconom. Podgana Hojs je podrl rekord v letih s Falconom.
Pa Vizjak, ki je s službenim avtom naredil 92 000 kilometrov za zasebne namene?
LOL235, 31.08.2025 ob 13:46
“Moje varovanje opravljajo vrhunsko in zelo, zelo profesionalno. Pri svojem delu imajo pravila, v katera sama seveda ne posegam. Eno od teh pravil, kot so mi pojasnili, je tudi to, da moje vozilo ne sme obstati v koloni. Zato z veliko natančnostjo vedno preverijo vse poti in najdejo najboljšo možnost.
95 % ljudi je sploh ne bi prepoznalo na ulici. 😀
A dej no? Strah jo je lastnih državljanov, ki so jo kao izvolili???
Tudi Nikolaja Čaušeska je bilo……… le zakaj
Če smo že na tem, ok, razložila je, kar jo skoz napadajo ane. Ne vem, pa kaj se ima en Klobasa za vtikat v to, kot prvo model dvakrat si nabasan vozil, zdej maš pa šoferja, pa da smo si na jasnem tip je ornk za pof…seksi za popizdit, drugo, tip v državnem svetu greješ stolček tud, ti bo pa ja jasno, kakšna so pravila al kako? JA, jaz sem pa jo vilil, a bom ungale platformarja k se sam pase na državni denar?? Izbira je bila med tema dvema, tako da je Musarca boljša kot pa unle podaljšek Janše…
Drugo, je pa sploh funkcija predsednice, ki ni ne vem kako pomembna ane, oblast pri nas drži PV, tako da ne vem, če desni taužnkinstlerji ne znate brat zakonov in funkcij, pizda kaj sploh se oglašate, ker z vsako objavo neki zagnojite, seveda en povprečen osnovnošolec itak verjame Tik toku pa tem sranjem, kjer se oglaša en posran Tržičan Rupar….
kokoš715, 31.08.2025 ob 15:30
A dej no? Strah jo je lastnih državljanov, ki so jo kao izvolili???
Tudi Nikolaja Čaušeska je bilo……… le zakaj
Koga je strah državljanov? Hojsa, ki je kolovratil po Ljubljani obkrožen s specialci?
Pa Janša, ga je kdorkoli že videl na ulici? Upa v trgovino?
če se ej fsi sramujemo. te kraatkonoge delorite umske bolnice. ko ne veš al je kučko foter al kdo drug. poglej obrazne proporcije? to je davnov sindrom. to so jo umetno delali 30 let. pa sluzbe za astopanje trenirat, pravna fakuleta, oniso točno vedel ida jo bodo aktivirali ob primernem času.
to zame ni predsednica. mene je sram. mene je sram zanjo. debeljsa z ritko kto prna lokomitva kotelj. kratke nogice, to je umsko motena.
pol pa ta frizura. na gobico. take frizure so nosili umsko prizadeti otroci v dornavi, ko sme jaz bil mulc. gobica je bila oznaka za umsko prizadetega otroka. mislim, to je tak bolano fse.
pajo42, 31.08.2025 ob 15:34
Če smo že na tem, ok, razložila je, kar jo skoz napadajo ane. Ne vem, pa kaj se ima en Klobasa za vtikat v to, kot prvo model dvakrat si nabasan vozil, zdej maš pa šoferja, pa da smo si na jasnem tip je ornk za pof…seksi za popizdit, drugo, tip v državnem svetu greješ stolček tud, ti bo pa ja jasno, kakšna so pravila al kako? JA, jaz sem pa jo vilil, a bom ungale platformarja k se sam pase na državni denar?? Izbira je bila med tema dvema, tako da je Musarca boljša kot pa unle podaljšek Janše…
Drugo, je pa sploh funkcija predsednice, ki ni ne vem kako pomembna ane, oblast pri nas drži PV, tako da ne vem, če desni taužnkinstlerji ne znate brat zakonov in funkcij, pizda kaj sploh se oglašate, ker z vsako objavo neki zagnojite, seveda en povprečen osnovnošolec itak verjame Tik toku pa tem sranjem, kjer se oglaša en posran Tržičan Rupar….
Odkar vem, da ima tacka tajkuna, sploh ne bi smela biti v mobeni šetnji na prostem, kaj šele predsednica. Nima osnove za to, le da so pri nas Balkanska posla temeljna stopnica za napredovanje.
Forum je zaprt za komentiranje.