A ste vidli kako je naš Robi lep?
Kakšne učke in ustnice? Ženske kaj mislite? https://m.facebook.com/Slovenski-Konvoj-Svobode-104998208761999/ drugi posnetek 4,56minute.
Mi je tale bolj všeč
Forum je zaprt za komentiranje.
Splash › Forum › Starševski čvek › A ste vidli kako je naš Robi lep?
Kakšne učke in ustnice? Ženske kaj mislite? https://m.facebook.com/Slovenski-Konvoj-Svobode-104998208761999/ drugi posnetek 4,56minute.
Noro lep. Simbol zdravja.
In simbol incesta.
Sploh ni švoh, zapecaj..?
Škoda mi je vsake besede zanj. Zguba cajta. Mi je pa jasno zakaj je tok zagrenjen in nesramen.
Škoda mi je vsake besede zanj. Zguba cajta. Mi je pa jasno zakaj je tok zagrenjen in nesramen.
zagrenjen?, če se smejčka.
??
Tudi onadva sta v novicah… Baje sta sama povedala za maceto…
Eeee ludi ludi…
Razocaro si me.
Kad te pita “imate sta za prijavit”? Nemamo.
Eeeeeee…
Sploh ni švoh, zapecaj..?
Solidno luškan je…
A na piknik sta šla? Torej nista suvereno in ponosno povedala, kakšen je pravi namen obiska? Jaka muda.
zagrenjen?, če se smejčka.
Smejčka? Men deluje bolj kot joker iz batmana, ki je padel v kislino. Glede na njegove izpade na forumu, je zagrenjen.
Nasmešek, značilen za osebe na težkih dozah določenih psihiatričnih zdravil.
Ah ja, “Konvoj svobode”, jaka svoboda, da si izbereš eno najbolj vohunskih platform kot je Facebook za svoje delovanje in Paypal za donacije … in ta dva kljukca sta proti kapitalizmu, sistemu, itd. Bi bilo smešno, če ne bi bilo tako žalostno.
Pa tako nas je prepričeval v veganstvo, ma ko njega in kompanjone vidim, očitno to še zdaleč ni nekaj, kar vodi k zdravju?
Ja kje pa naj promovirata? Seveda na najbolj obiskanih omrezjih.
Glede paypala… Folk nima golobov pismonoš. Al pa kake hedwig sove.
Paypal majo. Če ne veš…
Migrant dobi 850€.
Stari… Kaplji u morje sta onadva. Pac odlocla sta se da bosta zivljenje cas in sebe posvetla temu.
Bedne fore mate
Božó … nisi uspel zapopasti mojega sporočila.
Rade sa alatom koji jim je dan.
Mi je tale bolj všeč
Solidno luškan je…
wtf, a tu ste cepljeni na retard look ali kako? Ejejej. 😀 😀
Forum je zaprt za komentiranje.