Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › A ste videli to fotko od wd40a?

A ste videli to fotko od wd40a?

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 3321, 20.01.2022 ob 15:28

Crazy frog podobno je res bolj jogurtu kot sladoledu zato ti naj bo. Zaradi teh tebi nepomembnih gliv pa je veliko bolj zdrav.

Wd40a jack je bil od otroštva slep na eno oko in zaradi tega dovolj posmehovan. Še po smrti nedirektno posmehuješ njegov izgled.

Poznam njegovo zgodbo in niti približno ni bil zaradi tega “posmehovan” ampak je bil cenjen kot igralec in kot človek. Ne prenašaj svojih kompleksov na ostale.

So there.

Anonimno 3321, 20.01.2022 ob 15:14

CrazY FroG ?, 20.01.2022 ob 14:52

wd40a, 20.01.2022 ob 14:29

kefir? a ni to en sladoled al jogurt al kaj?

Jogurt!.. Sm pa misla, da je ta misel o tem, da se vsi okol tebe počutjo pametne joke.. ??

Tudi jogurt ni.

skisan mlek. Z v skret je dobr.

Ti ga v avatarju nimaš zato, da bi ga občudovali. Na račun njegovega izgleda se zdiš sebi zabaven. Otročje in neprimerno.

Kaj no, čist fejst je pa ????????

Anonimno 3321, 20.01.2022 ob 16:38

Ti ga v avatarju nimaš zato, da bi ga občudovali. Na račun njegovega izgleda se zdiš sebi zabaven. Otročje in neprimerno.

Spet en zakomplesan  social justice warrior. Ne komentiraj sveta, če ga ne razumeš. Ne sodi ljudi po sebi.

Kdo ti je kriv, da nmaš mej

WD zanimivo

Bil je rojen 192o in prvič se je poročil leta 1937 in bi poročen vse do smrti svoje soproge 1961.

Drugič se je poročil leta, 1961 do 2003 vse do svojega slovesa s tega, sveta.

Hihihi kako gre tebi kaj ta vzporednica 🙂

Pozdrav soncu, 20.01.2022 ob 17:47

WD zanimivo

Bil je rojen 192o in prvič se je poročil leta 1937 in bi poročen vse do smrti svoje soproge 1961.

Drugič se je poročil leta, 1961 do 2003 vse do svojega slovesa s tega, sveta.

Hihihi kako gre tebi kaj ta vzporednica 🙂

Ojoj joj namigujem  na poroke.

Ti bi mi sigurno uno drugo odgovoril hahaha

Prvič sem se rodil 73, v paru sem bil do leta 01. Zvest sem pa še vedno.:-)

wd40a, 20.01.2022 ob 15:57

skisan mlek. Z v skret je dobr.

Nee! Js mam to full rada pa kruh zravn – noom noom.

Odgovor prav za wikipedijo 🙂

Pozdrav soncu, 20.01.2022 ob 18:04

Odgovor prav za wikipedijo 🙂

@wd

Pozdrav soncu, 20.01.2022 ob 18:04

@wd

.https://www.youtube.com/watch?v=HsUTs38feeM

Videla. Že ve kaj in kako, da je tam kjer je.

Meni je čudno to, da kakšne za katere se ve da so recimo majhne debele pa dajejo sliko vitkega lepega dekleta not. Še bolj blesavo je pa to, da tipi dejansko nasedejo hahahaha.. svašta.

za exta sem pa ziher, da je namen bil pozitiven in neškodljiv. Mogoče se pa zgolj skuša losat nadležnih obiskovalk v profilu..

Sem že pisal. Namen da bi se nehalo gledat kdo in kakšen je pisec ampak da se gleda bistvo sporočila. Plus tega, da mi je možakar car.

Ah, nekateri nočejo vidt bistva sporočila že ko vidijo ime pisca, ki jim gre nekam.. ma nema veze al na jetra al na kurac al kam drugam.. in samo napadajo..

Namen pa je lep ja.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close