Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika a ste videli, da se je zdaj treba registrirat?

a ste videli, da se je zdaj treba registrirat?

O tem sem nekaj brala na sosednjih forumih, pa mi ni cisto jasno, za kaj gre. Ali morda kdo kaj vec ve o tem? Ce se ne registriram, pa se nekje drugje ena druga ursa registrira, ali potem jaz ne morem vec pisati na forum?

Ce tu kak moderator “prisluskuje”, bi lepo prosila za pojasnilo! Hvala!

Ja, ursa, tako je, kot si rekla. Če se bo na forumu (v bistvu katerem koli, ker ista registracija velja povsod) Mladi o … registriralo eno dekle kot ‘ursa’, potem ti bo pri posiljanju tvojega sporočila na tem forumu sporočilo, da je ta vzdevek že v uporabi in da uporabi drugega oz. se prijavi (če je ta vzdevek tvoj).

Tako da če hočeš, da bo ursa samo ena, potem se registriraj. Ce ti je pa vseeno, potem pa se ti ni treba.

********************************** Vsak junak postane na koncu dolgočasen! (R. W. Emerson)

Ja, hm, potem bi bilo pa res dobro se prijavit…
A se boste ostali tudi? Npr. da ne bomo dobili potem kaksne “fake” Babi, ki bo pisala cudne recepte namesto nase prave Babi. :)))

No, jaz sem se sedaj registrirala, pa samo preskusam, v cem je sedaj razlika, ce sploh kaksna je…

Aha, gori je sedaj link na moj profil (ki je sicer prazen), kot ce bi prej dala mail.
Drugih razlik pa mislim, da ni…

Ker sem starejša sem v internetu precej bosa. A se bo potem videl moj e_mail naslov?

Nona Karolina, dobro jutro! Kjer se registriras,je okence,kjer pise ali zelis,da je naslov viden ali ne.V okvircku se pojavi kljukica,ce zelis,da je.
Ko sem se registrirala,sem pustila tam prazno in je delovalo.Vedno,ko napises post,ti vidis svoj naslov,ostali ne.Vsaj jaz tako razumem.Tvojega naslova zdaj ne vidim.Lep dan Babi

Hu,oprosti,zdaj sem se enkrat pogledala in pise ravno obratno.
“Skrij moj naslov” Tam obkljukas.
Ce je informacija napacna,naj me kdo popravi,prosim.Babi

No,zdaj sem pa spet v dvomih.Zakaj so nekatera imena crno,druga modro,tretja rdece izpisana?Pomoc,prosim! Babi

Ne, tvojega e- maila se ne bo videlo.

lala

Mislim, da je tako:

Tista imena, ki niso registrirana, so napisana crno.
Tista imena, ki so registrirana, pa si ti na njih kliknila, so rdeca.
Tista imena, ki so registrirana, pa ti na njih nisi kliknila, so modra.

Vsaj meni se tako zdi…

Samo testiram in vas pozdravljam

Sister

Babi hvala, poprosila bom hčerko, da me registrira. Še vedno ne vem prav točno, veš nisem tehnični tip.
Pozdrav iz malo ohlajene Goriške nona Karolina

Tudi tebi lepo dobro jutro iz koncno nekoliko osvezenega Kopra. Babi

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close