Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek A ste se pred poroko vsi zaročili?

A ste se pred poroko vsi zaročili?

Vsi so nekaj zaročeni – Špela Grošelj, Iryna Osypenko … A to mora biti tako, da si najprej zaročen, torej neka procedura s prstanom, kot v filmih?

Kako je bilo pri vas oziroma kako bi si želeli?

Ne, jaz sem že 12 let zaročena … do poroke še ni prišlo :)))

Jaz sem bila pa 20let zaročena,zdej sem se pa končno ločila. :))

Aaa, zato si se začela intimno brit!

Aaa, zato si se začela intimno brit![/quote]

Ne zdaj si puščam dolge. :))

Ne bi ravno rekla, da je to obvezna procedura, nič pa ne škodi. Seveda pa znani (kao slavni) to veliko bolj razglašajo kot mi, navadni smrtniki.
Evo, lahko pa še jaz razglasim, k je ravno prilika…jaaa, midva sva se zaročila, je šel na kolena ;-))
Po prstan sva jo pa kar skupaj mahnila.

Še en amerikanizem oziroma obujanje kvazi tradicije jare gospode. Hkrati je to tržna niša in dobra komercialna priložnost za organizatorje porok (pardon, zarok), cateringe, zlatarje, kozmetičarje itd. Je tud priložnost za promocijo in dvig naklade rumenih cajtengov.Nič slabega pravzaprav gledano s stališča ekonomije, saj denar mora krožit.
Sebe pa ne vidim tle not.

se popolnoma strinjam…inštitut zaroke v našem pravnem redu sploh ne obstaja

Midva nisva bila nikoli zaročena. 6 let sva bila fant in punca, 1 leto koruznika, sedaj sva že 9 let poročena.

Midva sva se zaročila in leto kasneje poročila. Se je moj dragi spomnil izjemno lep obred zaroke, takrat sva tudi drug drugemu izmenjala zaročne obljube (vsak jih je sam zapisal). Midva ne bi takih čudovitih običajev nikoli izpustila, so naju zelo povezali…

Sva se zaročila, sam nisva dala v cajtenge:P

--------------------------------------------------------------------------------- Prevajanje: http://www.parisienne.si/ Medved z otoka, zgodba za otroke: http://www.alba2000.si/otro%C5%A1ke-knjige-in-pravljice/96-medved-z-otoka.html

Moja prijateljica se je zaročila. Ah, kako lep govor je imel njen zaročenec. Še bolj prepričljivega pa je imel par let kasneje na razpravi za delitev premoženja po ločitvi.

brez zaroke ni poroke, če me hoče dobit se mora za to tudi potrudit

Se čisto strinjam s temle. Ne zdi se mi smiselno, da bi moral pobrati ravno vsako ameriško kaprico…

s tem delom stavka se pa več kot strinjam 🙂

A pri nas tudi obstajajo zaroke? Sem mislila, da se le naši kvazi zvezdniki hvalijo s tem 🙂

Ne razumem, kaj je narobe s tem. Če komu paše in če mu to veliko pomeni, naj se zaroči, če komu to ne ustrezam, se pač ne bo… Vsak pameten človek pa ve, da ne zaroka ne poroka nista zagotovilo, da se bo zveza obdržala, iin tudi obratno velja. Razhajajo se tako zaročeni kor poročeni in neporočeni-

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close