Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › A spite nagi ali v pižami?

A spite nagi ali v pižami?

Spodaj ena sprašuje, na koliko časa menjate pižame. A ne spite nagi?

Veliko nas spi golih, nekaj v spodnjih hlačah, nekateri majica s kratkimi rokavi in spodnje hlače.

Pozimi pižama, potem ko je topleje daljša majca/srajca in so noge gole, poleti samo v gatkah. Nikoli brez gatk. debeli štumfki vedno razen poleti.

Oblečena in brez gat ????????

Minili so casi, ko sem spala samo v gatah. Zdaj spim v pizami, poimi v zimski in poleti v poletni. Pa fajn se pokrijem, meni vlece cez ledvice tako poleti kot pozimi.

Odgovor na objavo uporabnika
Eeeeeee, 22.05.2022 ob 07:50

Spodaj ena sprašuje, na koliko časa menjate pižame. A ne spite nagi?

Spimo.

Spat grem v pižami, zbudim se v pižami. Kaj se vmes dogaja pa ne vem, ker ponoči spim.

Poleti samo v gatah.

Pozimi v majci in gatah.

Poleti ponavadi spim v spalni srajčki ali kratki pižami, pozmi pa v pižami z dolgimi rokavi.

Odgovor na objavo uporabnika
yram, 22.05.2022 ob 09:36

Minili so casi, ko sem spala samo v gatah. Zdaj spim v pizami, poimi v zimski in poleti v poletni. Pa fajn se pokrijem, meni vlece cez ledvice tako poleti kot pozimi.

tako je…

Pozimi v enih pajkicah in majici z dolgimi rokavi. Zdaj pa v kratkem kompletku majice in hlačk. Pa pokrita. Če mi rata vroče, noge spod kovtra pomolim.

V postli.

Nag ne, ker bi mi lahko lulček padu pod pojstlo, pa ga ne bi v tistem prahu najdu…na konc bi mi ga pa še mačka odnesla…

Pozimi v kratki majci, gatah

Poleti nag z odprtim oknom

mamica ti spi naga

Nag.

Že dolgo let vedno nag! Pravzaprav oba, tako da se čutiva?

Spimo v pižami. Pozimi spalnico ne ogrevamo dosti, zato spimo v topli pižami, poleti spimo v lahkotnejših pižamah s kratkimi rokavi. Zelo redko spim samo v spodnjih hlačkah, naga nikoli.

Spim v gatah in majici. ALi pa v pižami (spodnji del) + gate + majica.

Naga pa ne spim. Namreč gate menjam redno, vsak dan, včasih dvakrat na dan. Kar kar se dotika mednožja pač ne morem več dni uporabljat. Torej, če bi spala naga, naj potem vsak dan posteljnino menjam?

Sorry, ampak meni so packi tisti, ki spijo nagi in potem ne menjajo posteljnine vsak dan. Tako kot menjamo gate.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close