Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek a spet pretiravam???

a spet pretiravam???

AAAAAAAAA, kuko sm jezna na svojga takoimenovanega fanta……. Sam da ma mal frj cajta že hoče vn z drugm na kufetke in podobno….

Ja, naj povem kaj je bilo….. Pred parimi dnevi sva se skregala…..seveda se on ni kregou, sam jst sm spet pretiravala.Tko kokr ponavad… No, razlog je bila Blejska noč….Šla sva skupaj seveda….Nato je srečou to kolegico, pa spet uno, pa spet eno , pa še eno…………….In mene je nekako pozabil med vsemi temi ljudmi..Med pogovorom mi je enostavno obrnil hrbet in to je blo to…..Ni mi zarad njegovih frendic, samo mal glupo se mi je zdel, ko se je enostavno obrnil proč in vsaki skor med oprsje zlezu…No, on prau, da tega sploh ni počel, ampak se je pač mogu bl prbližat ker zarad hrupa ni nč slišou…Dobr, ok ni problem…In nato….Sreča svojga frenda s faksa…In me z njim dobesedno zjebe v glavo….Ona je taka pa taka, pa to in ono……U glavnm, cilj je biu čimvečje ponižanje. In to mu je na poti domou še bolj uspevalo, saj se je z vsako k je šla mem nekj smejou pa debatirou….Mene pa tut obrajtou ni…In naslednji dan mi on reče, da vse to sploh ni blo tko mišln, pa da je biu samo prjazn do kolegic…Tko kokr je prjazn do vsh kelnarc ipd.

No uglavnm….Pred parimi dnevi sm mu predlagala, da bi šla za en cajt narazen.Seveda je biu on proti.Ampak bi vseeno na to pristau..No, potem sva se zvečer vse pomenla…In do danes je blo vse cool…Nato slučajno vzamem njegov telefon in pogledam sms-e. In tam vidim, da se je tist dan, k sm mu predlagala da bi šla narazn že menu za ene kufetke z njegovo “frednico”. In zanimivo mi je to, da ravno s tisto, s kero že tolk časa hoče na kufe…..Torej je bla ona prva na katero je pomisli…..V stilu zdj sm pa frj in podobno…..

Sj ne vem več, kaj sploh hoče od mene…Trudim se obdržat najino zvezo ker ga imam res rada..On pa mi nato odgovori, da se za zvezo ne smeš trudit in da on tega ne počne….Ampak, ko pa spet malo bolj pomislim…….Sj tko al tko gleda za vsako (očitno mu ni do mene), z vsako se bolj zastop (ker se za “prijateljstvo” mora potruditi), zadnje čase mi zna samo pametvt in očitat (ampak, to zato, ker mi hoče samo dobr pravi on)….

Z njim ne morm več hodt vn, ker takega ponižanja ne bi več prenesla. Prej bi fanta takoj pustila, zdj pa kr nekj vztrajam pa kr nekj bluzim……Sj ne vem, kaj naj nardim……

Sm bla mal douga…..Se opravičujem………Sam zdj mi je pa mal lažje…

Lep dan vsem skupj:)

I am an Annoying, Nasty, Gothic, Evil, Lier! Yes, I am an A.N.G.E.L.!!

Ja jaz bi ti predlagala da pejt čim dlje stran!!!!!Tip te očitno ne jemlje za resno punco, v nasprotju s tabo, ki si želiš resno zvezo…..Pravi te bo spoštoval in bil ponosen da si njegova in hotel bo da cel svet izve da si njegova in z vrtnico v rokah ti bo priznal da si kraljica njegovega srca….Res sem mal pretiravala z olepšavami ampak te stvari so mogoče…..in na nek način naj bi tako bilo……

Jah, sj ne vem…..Skupj sva 2 leti pa pou…On prau, da če ne bi bla resna, da neb bla tolk časa skupj…….

Zajeban ane…no ja najbrž pa so tudi lepi trenutki kajne…..Sej mamo vsi probleme…moj npr. ima pa tako zelo rad svoje frende da mi gre včasih prov na živce….

Seveda so tudi lepi trenutki………Samo, brez spoštovanja pa mislim da ne gre.

Niti pod razno ne….veš včasih je tudi tako, da si moraš spoštovanje pridobiti….si razmišljala v to smer?

Sm razmišljala o tem, samo ne vem več, kaj naj še nardim…..Cenim ga , ljubim ga, v vsem mu ustrežem……Po pravic povedan, ne vem, kaj delam narobe….Enostavn se mu preveč pustim…..ne vem….Al pa jst preveč prčekujem od njega.

Ja kdor je predober……saj veš kaj sledi…..Mislim da bi blo dobro da se vsedeta dol in se pogovorita kaj pričakuješ od njega, da rabiš pozornost, ljubezen in spoštovanje….vztrajaj pri svojem…..Če pa ne bo zaleglo ga pa daj na hladno za nekaj časa….potem se bo pa izkazalo na čem si…..in to zelo jasno….Če ga imaš rada in mu to znaš pokazati si sama zaslužiš enako……delaš pa napako da mu v vsem ustrežeš…..včasih boš morala sebe postavit pred njega……Prepričana sem da imaš tudi ti prijatelje in prijateljice…..pojdi z njimi na kavo….imej svoje življenje ne samo tistega ki ga deliš z njim……

Predvidevam, da je fant star okrog 20. leta (recimo, dve leti več). Verjetno še ni dozorel in pripravljen na resno zvezo, oz. se mu ne sanja, kako to sploh izgleda in “resno” zamenjuje z “izguba svobode”. Če bi bilo to dovoljeno, bi verjetno imel več punc hkrati, ker želi še malo preizkušati. V njegovi glavi je dobro razmerje tisto, ki pride samo od sebe in se ti ni potrebno nič truditi, ker imaš partnerja tako rad, da je to vir vse motivacije. Ti se zavedaš, da to ni mogoče in je na odnosu potrebno delati, da se ohranijo iskrice. Jaz sem se trudila štiri leta, da bi svojemu (bivšemu)tipčku razgrnila vso “modrost” uspešnega partnerstva. Potem pa ugotoviš, da če nekdo ni pripravljen spremeniti mišljenja, se ti lahko na trepalnice mečeš, mu vse ugodiš, si nasploh idealna punca, pa se on ne bo spremenil. Torej sem odšla, da spet najdem sebe in takega fanta, ki se bo razmerju predal sam od sebe, ker mu bo to prinašalo zadovoljstvo. In potem vidiš razliko.

Predvidevaš dobro:)

ojej, uboga deklica…res , če le moreš, tega fanta čimprej zapusti, a si rpedstavljaš, da bi s teboj na tak način kot si tokrat zapisala, ravnal tudi v bodoče?! Prej kot v nekaj letih bi se ti od njegove arogance dobesedno zmešalo, verjemi mi!
Dvomim, da te ima sploh kaj rad…Izkorišča le tvojo ljubezen, pripravljenost, da trpiš in prenašaš njegova ponižanja, vendar te bo, to mi verjemi, nekega dne zapustil brez besed – kot da te nikoli ni bilo !!
Mogoče sta v letih, ko postelja marsikaj pohliha, vendar nikoli ne pogliha ranjenega srca….
on se Ne bo SPREMENIL DO TEBE, verjemi mi !!! Če te je začel poniževati pred kolegom…..se lahko nadejaš še marsičesa….
Bodi karakter, bodi močna in ne dovoli, da KDORKOLI S TEBOJ DELA GRDO !!!!!
vsaj toliko se pa le imej rada !
=========================
če si že kdaj slišala, da ženska in njena ljubezen spremenijo moškega, ti moram pvoedati, da se to dogaja, v glavnem, le v pravljicah, v realnosti pa sila poredko !!!
Trdno držim pesti zate dekle, da se boš odločilo prav.

MALI OGLAS: šenkam škaf zelja, kilo jabolk in gajbo dobre volje:-)

Oprosti, ampak tako težko te je brati-do tvoje narečje-si lahko malo bolj “knjižna”-če začnem jaz po naše, mi boste v odgovor dali same ??????

lp

mene pa v vsej zgodbi malo moti tvoj podpis:

Kaj pravzaprav zares si v tej zvezi?
Ali je mogoče del krivde tudi na tvoji strani? Se gresta mogoče pink ponk?

Podobno situacijo sem doživela sama – samo v obratni smeri.

Torej moj ‘prijatelj’ je prišel na zabavo z svojo punco in več časa posvečal drugim, pa meni, kolegom…. tako kot tvoj drugim. Za njo se niti ni zmenil, niti ni z njo govoril niti plesal, medtem ko se je ves čas posvečal meni.

Ker se dobro razumeva mi je tudi povedal zakaj je tak – ker do svoje dekline ne čuti ničesar in noče z njo resne zveze. Seveda pa nima toliko jajc da bi ji to povedal naravnost v obraz ampak jo raje izkorišča.

Imej malo samospoštovanja in ga naženi, zaslužiš boljšega!

LP

Ti pa veš, da si ona zasluži boljšega? Mogoče pa si on zasluži boljšo.
Mene niti ni prepričala z njenim podpisom.
Mi smrdi po Satanski sekti!!!! Bljak.

za moje pojme si še tako zelo otročja, škoda, ker mladi ljudje prepozno spoznate svoje napake… brez skrbi, da to ni ljubezen, kar je med vama…

tvoje posledice kasneje pa so… ostala boš sama, brez njega, brez svojih ciljev, žalostna , zamorjena….

pojdi stran dokler je še čas, sigurno te nekje čaka nekdo, ki si bo želel biti s teboj in ti ga ne bo treba prositi za to….

delaj na samozavesti, ljubezen mora biti spontana , ne nekaj na silo….

mogoče te bo eno leto ta tvoj fant še prenešal, potem bo pa tega enkrat konec, ker se bo naveličal tvojega nerganja…

zaupaj vase…

Sem hotela prebrati post, pa se ne prebijem skozi tekst. Rabim slooooooooooooooooooooooooovar.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close