A so Syoss barve za lase dobre?
Včeraj sem jih sprobala. Blond 9 – 1, imam sive lase. Pobarvalo mi je sive lase, ampak narastek je viden, kje je bil. Tako imam zdaj očitno dva odtenka na glavi. Zame so preveč light. Mi je rekla soseda da ima trde lase po njih, in res je. Grem nazaj na Loreal. Kljub nizki ceni nisem zadovoljna ne s tonom, ne z močjo. Morda so črne boljše. Jaz ne bom več. Dam raje malo več, pa je v redu. A je že katera sprobala tele pene za barvanje ?
Jaz sem jo poskusila danes in je ne mislim vec. Kupila sem cokoladno-rjavo, se pobarvala po napotkih in dobila na koncu melancana-crn rezultat. Pa sem se barvala ze z marsikatero cokoladno-rjavo barvo prej in je blo vedno ok. Sploh grem nazaj na Subrino; dobis, kar hoces in pricakujes. Upam vsaj, da se bo hitro sprala!!
Te barve so zelo močne.. jaz vem ko sem šla iz ultra blontne na čokoladno rjavo sem postala črna. Čisto sem bila šokirana. Men osebno niso ušeč. Pred časom sem si kupila blontno za barvanje narastka in me je razočarala bila sem kvečjemu svetlo grda rjava kot blontna.. lasje pa so postali obupni.. nikoli več.. zadnje čase se barva z eno res dobro barvo za ultra blont in je veliko bolj kakovostna kot pa te barve.
Nisem zadovoljna z barvo SIOS. Kupila sem št. 10. Lasje so po barvanju čudni, narastek se še kar vidi, so skoraj krepasti, pa še lasišče peče med in po barvanju, kot je skoraj z vsemi Schwarzkopf barvami. Preskusila sem že vse barve na tržišču, a najbolj sem zadovoljna z barvami iz Evrospina, so obstojne, prekrivajo sive lase, ne pečejo in lasje so po barvanju super. Uprabljala sem jih zadnje leto in pol in si barvala lase na 6 tednov (nobena druga barva ni tako dolgo zdržala). Tudi sodelavke so enakega mnenja! Ne vem, kaj mi je bilo, da sem poskusila SIOS, najbrž sem nasedla reklami. Če bi pa videla, da to izdeluje Schwarzkopf, pa je ne bi kupila!
Forum je zaprt za komentiranje.