A so deci res tok za luno al ja?
Prejle se moj pogovarja po fb in en kolega ga jutri povabi na pijanko za rojstni dan, v 60km oddaljen kraj. In ker sem par dni nazaj imela tudi jaz rojstni dan imava jutri povabljene prijatelje na praznovanje. In moj temu prijatelju nazaj odpiše, da ne ve, da se more z ženo zmenit, ker kao sej veš kako je, ko imaš ženo in otroke. In potem mi zmagoslavno pokaže njun pogovor na fb in pričakuje kako bom vesela, da se ni zmenil z njim za popivanje. No, sem mu rekla, da ne vem kaj je tukaj tako finega, da reče kolegu da NE VE ŠE, če bo prišel, če pa TOČNO VE, da jutri praznujemo moj rojstni dan. In mi ves začuden reče, pa sej vidiš da se nisem zmenil z njim. In zdaj naj bi bila jaz kao ful hepi kako imam fajn moža, ker je kolegu rekel da še ne ve če bo prišel? No, sem mu potem rekla da zaradi mene lahko tudi gre. In pravi, da to pa že ne, da saj sem videla da se ni zmenil in sem mu rekla, da kolikor sem jaz videla, ne da se ni zmenil, ampak da še ne ve!! Halo, al sem jaz butasta ali on ne loči od NE, NE BO ME, KER IMA ŽENA ROJSTNI DAN, v primerjavi z MOGOČE PRIDEM, SE MORAM DOMA ZMENIT. Itak da sem mela cel večer surlo do tal, potem je pa on kao užaljen. Pomoje me nima rad.
Taki so samo deci brez jajc.
Verjetno za kakšno stvar to niti ni tako slabo, ga lahko hitreje obrneš. Ampak jaz sem si raje izbrala odločnega moškega, ki ne ovinkari. Ne govori enega, dela pa drugo, meni takšni ne odgovarjajo.
Je pa težko najti takšnega, ki bo odločen samo takrat, ko boš ti to hotela, drugače bo pa kot nek mehkužec.
Je pa vsak kdaj za na luno, oni, pa me tudi.
He he , ne nisi ti butasta.On te dela butasto.Problem je da on si želi it ampak ve da če bi šel brez tvojega dovoljenja bi bil kažin v bajti .In raje ti je vse skupaj pokazal, da se ga usmlilš in rečeš da lahko gre.To je to.Moški na momente so kot psi,,enako obnašanje imajo pa še ščijejo zunaj vsepovsod tako kot psi:)))
Ah, samo hotel je izpasti frajer … se mu je pač zazdelo, da bi izpadel čisto prevelik copatek, če bi takoj dahnil, da ima ljuba mu ženkica rojstni dan. Je pač rahlo nesiguren vase, verjetno lih ne seva testosteron iz njega.
Jaz imam včasih obraten problem. Moj ljubi me vpraša, ali imam kaj proti, če gre s fanti na tekmo/žur/na pijačo … In ga z debelimi očmi vprašam, od kdaj me sprašuje za dovoljenje. In reče, da se mu fajn zdi vprašat 🙂 Drugi namreč morajo, pa še tako je potem vsakih deset minut telefon, kje so, kdaj pridejo in tako dalje, njemu pa ni treba, pa si sam od sebe želi.
Ja, mal so res otročji ti dedci.
Če te pa ne bi vprašal, bi bil pa ogenj v strehi, a ne? Je pa ja normalno, da se dva v zvezi dogovarjata, kam gre kdo. Pa ni te spraševal za dovoljenje, ampak samo za mnenje. Najbrž si se samo hotela pohvaliti, kako ti svojemu puščaš popolno svobodo, mu ne težiš, druge pa so tako posesivne, da jih morajo moški stalno spraševati za dovoljenje.
Dejstvo je, da so redki moški, ki imajo jajca, da povejo svojim prijateljem in znancem, da niso več samski, ampak vezani z nekom (tu mislim čustveno). Sem spada tudi ta dogodivščina – ne razume razlike med “ne morem, žena ima rojstni dan, to praznujemo” in “še ne vem, se moram doma zmenit”, ker prvo med moškimi velja, da je copata, ki mu žena ureja življenje, druga možnost pa, da je frajer, ki si bo tak ali drugače zrihtal, da lahko pride pit s kolegi, ne glede na karkoli …
Ko so pijani, večinoma lapajo kolegom, kak je baba doma, pa tečna, pa guši mi, itd. Potem pa pride domov, cel poklapan, vesel, da ga je ženska sprejela doma, pa se mucka in lubčka in govori z pocartanimi besedami v stilu: mucika, mišika, lubica. Pri vsem tem pa moraš paziti, da se ti ne porine v rit do kolen …
Vse ženske pa itak vemo, v čem je stvar. Da so otročji, občasno nezreli, tudi nesposobni držati neke zrele in odrasle drže, v pijanskih hlapih tudi glupi. Večinoma pa brez jajc ali jih imajo samo deloma…
Jih pa imamo rade, sama se vprašam, da mogoče pa sam bog ve, zakaj. Jaz včasih ne…
Hja, avtorica, nisi edina. Meni to gre tudi ful na zivce. Al pa en zadnji primer:
Ker je enmu dolzen iz nekaj let nazaj, sta se dogovorila, da mu oddela to. In gre pac eno soboto delat, pa mi pise ob 7uri zvecer, da ze pospravljajo in da naj mu prisparamo kostanje. Ob 9ih se ga ni, javlja se ne, tel ima uzgan. Ni ga celo noc. Norim kot nora, nimam pojma. Bedim celo noc. Ga klicem ponoci, ga klicem zjutraj, nic. Halooooo! Klicem mamo, ce je slucajno kaj narobe, bi verjetno to javili njegovi mami. Ona nima pojma, ga klicemo jaz, mama, sestra. Halo. Nic. Ob 11 uri zjutraj, ko sem ze razmisljala, da grem na policijo (res mi je bilo sumljivo), se on javi. Da so ga sli pit. AAAAAAAAAAAAAAAAA 🙂
Zadnjic ga klice un tip, ce bo se oddelal, kar se ima. In njegov odgovor : ja ves, je baba tecna, tak da ne vem, ce bo pustila. V bistvu pa je sam rekel meni, da mu ni tam za delat, kr mu gre tip na k… In pol baba tecna? 🙂
Avtorica, to so le deci BREZ JAJC. Ki ne znajo rect odlocni ne. Mislim pa v tvojem primeru, da ga je zeeeeeeelo imelo, da bi sel raje tja. In pogovor ti je pokazal, iz upanja, da bos rekla, da kamot gre. Ampak to se ne pomeni, da te nima rad. Pac si je bolj zazelel svoje stare druzbe 🙂
He he , ne nisi ti butasta.On te dela butasto.Problem je da on si želi it ampak ve da če bi šel brez tvojega dovoljenja bi bil kažin v bajti .In raje ti je vse skupaj pokazal, da se ga usmlilš in rečeš da lahko gre.To je to.Moški na momente so kot psi,,enako obnašanje imajo pa še ščijejo zunaj vsepovsod tako kot psi:)))[/quote]
Predvidevam, da ti zala 73, glede na izjavljene besede nimaš moškega, kaj so ti potem bolj krščene psičke všeč?
Slabo predvidevaš v vseh smislih
He he , ne nisi ti butasta.On te dela butasto.Problem je da on si želi it ampak ve da če bi šel brez tvojega dovoljenja bi bil kažin v bajti .In raje ti je vse skupaj pokazal, da se ga usmlilš in rečeš da lahko gre.To je to.Moški na momente so kot psi,,enako obnašanje imajo pa še ščijejo zunaj vsepovsod tako kot psi:)))[/quote]
Predvidevam, da ti zala 73, glede na izjavljene besede nimaš moškega, kaj so ti potem bolj krščene psičke všeč?[/quote]
Predvidevam, da ti zala 73, glede na izjavljene besede nimaš moškega, kaj so ti potem bolj krščene psičke všeč?[/quote]
Zelo slabo predvidevaš, verjetno zato ti gre slabo v življenju pa se spravljaš name in ostale nedolžne!!!
Če moram vprašat ženo za dovoljenje, ko hoče kam it, potem je meni vse jasno. Namreč, da je copata in lolek.
Če pa še nisi ugotovila, da so moški z Marsa in so ženske z Venere, potem si pa res krepko za Luno. Moški te ima rad le do prvega seksa, potem pa je s tabo le zato, ker se mu več ne ljubi iskat udobnega in mirnega domeka, ki ga ima. Ima te rad še tudi naprej, ampak na svoj način. Ki je drugačen, kakor tvoj način. Če tega še ne veš, potem …. kateri RD si pred nedavnim praznovala?
Ženske, ne hajte si delat v svojih glavah utvare in ustvarjat neke zgodbice o tem, kako bi naj bilo življenje in kako bi te naj tvoj moški imel rad! Njegove zgodbice so namreč drugačne od tvojih. Vse ostalo je lari-fari.
Forum je zaprt za komentiranje.