Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style A si moram biti dlake po nogah, če so te bele, skroaj neopazne?

A si moram biti dlake po nogah, če so te bele, skroaj neopazne?

Zdepiliram si dlake, kar je od kolena dol – ker so malenkost temnejše in zato opazne.

Nad kolenom pa imam bele dlake, ki so sicer opazne, kot je pač opazna drobna dlaka, tudi če v barvi polti (enako imam tudi na rokah), a sem bila do sedaj mnenja, da se mi tega ni potrebno briti. Kaj sedaj, naj si brijem tudi to? Kaj je prav?

Zakaj se je pa sploh treba briti po nogah?
Prvič slišim, da bi bilo tu nujno. Nujno si je recimo umivat noge, briti pa ne.

Kar ti paše.
Kaj ima tukaj mnenje drugih? A če ti bodo mone napisale, da se je treba briti tudi po glavi, se boš obrila?

ojej, šele zdaj, ko imam očala gor, vidim, da imam nad kolenom polno črnih dlak … grem kar cela v depilacijske kreme?

Nekateri tu na monu menijo, da si tudi nog ni treba umivati vsak dan, tako da tukaj res ni pametno spraševat stvari o osebni higieni.

Nekateri tu na monu menijo, da si tudi nog ni treba umivati vsak dan, tako da tukaj res ni pametno spraševat stvari o osebni higieni.[/quote]

oprosti, britje pa ne spada med vprašanja higiene.
si zato bolj čist, ker se obriješ? prvič slišim kaj takega

Britje nog in higiena pa res nimata kaj skupnega.
Umivanje nog spada pod higieno, britje pa ne.

Morda ne pred sto leti. Dandanašnji pa je britje pod pazduho stvar osebne higiene.

Moram tudi reči, da je meni čisto vseeno, ali si brijete noge in pazduhe ali ne. Jaz se brijem, meni je to stvar osebne urejenosti, tako kot urejena frizura, nohti na rokah in nogah, urejene noge, pod to spadajo tudi mehke pete na nogah ne pa s staro, razpokano kožo, čisti zobje in koža obraza in telesa.

Komur je všeč drugače, zaradi mene. Niti mi ni tako grdo videt žensko nepobrito, kot mi je smešno.

Torej: moški so veliko bolj kosmati kot ženske, tudi dosti bolj se potijo, pa se ne brijejo? Torej so vsi po vrsti nemarni, ker imajo kosmate noge?
Joj, ste ene pametne.

Veliko moških si pristriže dlake pod pazduho ravno zaradi tega, da bolje preprečujejo vonj potenja.

Kako hitro obračate teme. Od britja nog, ste prišle na pazduhe in prikrajšanje dlak pazdhu.
Torej še vedno ne vemo, če so moški nemarni, ker si ne brijejo nog? No lahko pa tudi pazduh.
Samo ve ste higienične, moški so pa potem nemarni, ker imajo kosmate noge in pazduhe?

Važno, da se sledi modnim smernicam, ki jih vsiljujejo tisti, ki služijo na račun naivnosti.
Pa še ob tem poudarjajo, da je za lepoto potrebno potrpeti, da ne bi bilo preveč sumljivo, ko človek vsiljuje sebi določene metode in ob tem trpi zaradi posledic.

če bi si pa moški brili noge, roke, pod pazduho potem bi pa vse označili da so geji ane?

Pa kdo vam je rekel da karkoli MORATE??? Se niste slisale za izmenjavo mnenj?? Da ima lahko v demokraciji vsak clovek svoje mnenje?? In da je to normalno in da ni treba nikogar prepricevat da je njegovo mnenje napacno?? Niste ne??? Morajo vsi misliti kot ve, drugace imate potrebo po zaljenju?? Ce ste ve ovce in blejete eno in isto se ne pomeni da smo vsi takšni. Tako da nehajte morit in pocnite kar vas je volja. Pa nevem kaj se tiste ki se ne brijete pocutite tako ogrozene od tistih ki se brijejo??? Mene ni strah vasih dlak in se ne zapikujem v njih, ve pa pustite pri miru moje pobrite noge. In ja, pulim si obrvi, brijem si noge od gleznjev do kolkov, intimni predel in pazduhe. Ker je MENI tako okej in ker MENI tako ustreza. In mi to niti slucajno ni potrebno zagovarjat pred nikomer!! Se manj pa podajat nekaksne argumente zakaj bi se naj brili in zakaj ne. ZAME to spada pod higieno pa ki DOL VISI kaj si mislite!!!! Zaradi mene pa ce si kitke pletete iz cup na nogi in afro delate iz dlak na pi*di ko me ne gane!!!! nebom pa nikomur razlagala zakaj nekaj pocnem in polagat racune komurkoli od vas!!!!

Torej so moški nehigienski, ker imajo kosmate noge?
Kaj tako neumnega pa še ne.
Kolikor jaz vidim, da se ve obrite obregate v nas neobrite. Kup trem morate odpreti, da pljuvate po neobritih. Vam gredo res naše dlake tako v nos?

Kaj ne poznaš vseh modnih smernic?! VSE si moraš pobriti! 😛

******************* flo ********************* [img]http://shrani.si/f/2/12B/5r2DR1v/ezgifcom-resize.gif[/img]

Večinoma žaljenje poteka od neobritih na obrite, sorči. V obrambi smo pobrite, nas obkladate z ovcami in ne vem kaj. Smo vse povedale v neštetih postih, da nas boli patka za vaše kocine.

Daj si malce preberi katera kaj žali: pišete, da smo nagravžne in tako naprej. Vedno znova odpirate take teme.

Ve obrite odpirate take teme:

Če tebe motijo, ja, sicer pa, koga briga…

jaz po nogah se, ker so tudi meni grozne, tiste na rokah me pa ne motijo in se ne

Bi se zdepilirala, če že, pa mi je škoda denarja. Prav brila pa ne, ker mi pokukajo po enem dnevu ven. To bi me pa motilo.

Meni je še danes žal, da sem sploh začela briti noge. Nisem imela skoraj nič dlak, za razliko od danes, ko se moram briti non stop, huuuh..

Ne začni, sploh ne začni, kaj te brigajo drugi!

Jaz imam po nogah svetle,zelo redke dlake in si jih nisem še nikoli pobrila in tudi v bodoče nimam tega namena. Brijem se samo pod pazduho in še to samo poleti.
Aja,pa včasih si tudi spodaj malo pristižem, na nulo obrita mi je nagravžna in tudi mož se s tem strinja.
Imam pa na splošno povsod bolj redke in svetle dlačice in se z njimi prav super počutim. Higiena zato nič ne trpi, pa če se katera na glavo postavi!

Jaz vas pa občudujem, kake odlične oči imate. Sama ne vidim prav najbolje (ampak tudi najslabše ne), pa bi morala dati vsaj ta močne špegle gor, če že ne zavihteti povečevalnega stekla, da bi videla dlake na nogah mimoidiočih. No, raje ne bom, bi me še katera v nos brcnila in ji niti zameriti ne bi mogla :).

Ne vidiš zato, ker se vse depilirajo, tle gor pa nakladajo da jim ni treba, ker niso kosmate.:)

Če se ne motim je tole maslo od Gillette.
Vsa čast, da jim je uspelo takole folk obrnit, tega ne zna vsak.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close