Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek A si lahko zamislite

A si lahko zamislite

A se hecaš? Takih je največ.-))

Pravi moški sploh ne opazi nekih zahtev, ampak v njih vidi le možnost, da se dokaže. :)[/quote]
No če hočeš nekaj dokazat, je fino, če to možnost zaznaš. Ampak tale pravi moški… Chuck Norris je lulček proti njemu;-)))

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Pravi moški sploh ne opazi nekih zahtev, ampak v njih vidi le možnost, da se dokaže. :)[/quote]
Hahaha… Taksni, ki v temu vidijo priloznost za dokazovanje bolj masturbirajo. 😉

A se hecaš? Takih je največ.-))[/quote]Svet, ki bi ga ustvarile ženske bi bil…največkrat zavrnjen 🙂

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Slaba tolažba zate.

Babam tudi domišljija ne laufa. One bi imele svoj svet, za katerega bi v pomanjkanju idej najbrž najele desce, da jim ga izmislijo. Potem bi seveda imele koga kritizirat, ker jim ne bi bil všeč in polne gobezdanja, kako bi to moralo biti vse drugače.

Zeh. Kot stara plošča.

Slaba tolažba zate.[/quote]
Zame ? Kakšno vezo pa ima to z mano ?

Slaba tolažba zate.[/quote]
Zame ? Kakšno vezo pa ima to z mano ?[/quote]

Ker se moraš skoz dokazovati:).

bilo je zapisano v Alan Fordu “Menjaju se instrumenti, menjaju se svirači ali muzika je uvjek ista”..po mojem bistvenih razlik ne more biti, saj smo vsi ljudje ? tako kot marsikateri moški tudi marsikatera ženska premore toliko empatije kot obrnjen tovornjak, vse zlo na svetu pa izvira iz pomanjkanja sočutja do sočloveka ter pohlepa…
Pišeš , kot da so moški edino gonilo v svetu tehnike, religije …..da je svet tak kot je lahko pripišeš zgolj naravi i, da smo moški fizično drugače krojeni kot ženske ( večja fizična moč, prilagodljivost, itd…) …….svet niti bi bil boljši , pravtako bi težko bil slabši če bi vladale ženske….sicer pa skela, iz zgodovine je dosti primerov ko so ženske vladale kot sive eminence iz ozadja ali pa so bile vladarke in niso se obnašale nič kaj bolje kot njihovi moški kolegi…

Zame ? Kakšno vezo pa ima to z mano ?[/quote]

Ker se moraš skoz dokazovati:).[/quote]
Kje pa je to pisalo ? V današnjih cajtungih ? 🙂

bilo je zapisano v Alan Fordu “Menjaju se instrumenti, menjaju se svirači ali muzika je uvjek ista”..po mojem bistvenih razlik ne more biti, saj smo vsi ljudje ? tako kot marsikateri moški tudi marsikatera ženska premore toliko empatije kot obrnjen tovornjak, vse zlo na svetu pa izvira iz pomanjkanja sočutja do sočloveka ter pohlepa…
Pišeš , kot da so moški edino gonilo v svetu tehnike, religije …..da je svet tak kot je lahko pripišeš zgolj naravi i, da smo moški fizično drugače krojeni kot ženske ( večja fizična moč, prilagodljivost, itd…) …….svet niti bi bil boljši , pravtako bi težko bil slabši če bi vladale ženske….sicer pa skela, iz zgodovine je dosti primerov ko so ženske vladale kot sive eminence iz ozadja ali pa so bile vladarke in niso se obnašale nič kaj bolje kot njihovi moški kolegi…[/quote]

Lepo si to napisal….in ja, seveda je res.
In še enkrat – ne govorim o “boljšem” in “slabšem”….zanimajo me razlike, t.i. “butterfly effect”….kaj bi
bilo drugače, česa sploh ne bi bilo…
Primeri iz zgodovine ne zadovoljijo, ker so te ženske vladale v moškem svetu, po moških pravilih, ki so si
jih prilagodile…mene pa zanima, kako bi se družba razvijala iz pradavnine do zdaj, če bi imele malenkost
drugačne zasnove…

Ker se moraš skoz dokazovati:).[/quote]
Kje pa je to pisalo ? V današnjih cajtungih ? :)[/quote]

Med vrsticami…tretja alineja:).

GF, ti si kar misli, kar si želiš. Bolj si v zmoti, bolj mi je smešno. 🙂

Zmota gor ali dol, meni je tvoja situacija nasploh komična:).

Seveda, ker nimaš pojma o moji situaciji. 🙂

Seveda, ker nimaš pojma o moji situaciji. :)[/quote]

Itak:).

Glede na Bratuškovo…ne raje si ne zamišljam..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close