Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija a se spozna kdo na računalnike in msn?

a se spozna kdo na računalnike in msn?

mene pa zanima če kdo ve zakaj mi ne dela spletna kamera? mam prenosnik in sem mela kamero že vgrajeno …nekaj dni mi je pa prjatu na novo naložil windowse pa mi kamera sploh ne dela….ko me hoče kdo povabiti pa bi rada sprejela videoklic mi napiše : gonilnik vaše grafične kartice ne podpira funkcije videoklica. pa so mi že naložili nove windowse pa ni blo nobenih problemov kokr zdej…hvala za odgovore,LP

Vrjetno ti manjka inštaliran driver za kamero!

Driver oz. gonilnik za kamero manjka.

Mislim, da ni driver, ker mi piše, da manjka gonilnik.

Mislim, da ni driver, ker mi piše, da manjka gonilnik.[/quote]

jaooo to je eno in isto

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Don't cry, just say "f°ck you" and smile ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺

Mislim, da ni driver, ker mi piše, da manjka gonilnik.[/quote]

jaooo to je eno in isto[/quote]

Ja pa če ne piše tak!

a se ti norca delaš????

angl – driver
slo – gonilnik

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Don't cry, just say "f°ck you" and smile ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺

Malo pa res. 😉
Pa brez zamere!

ehhh…solit se pejt :P:P:P

In to se ti zdi zabavno?

Dosegla boš edino to, da se nam bo zdelo zamalo pomagat tudi komu, ki mogoče resno sprašuje.
Svojih misli o človeku ki takole trati čas drugim pa… raje ne bom niti napisal.

ubistvu me tale k je pisu u mojm imenu fejka k nima nč druzga za delat ane….kko se pa to inštalira?

pa ti k me fejkaš…..GET A LIFE!!!!!!!pomoje nimaš druzga u lajfu za počet kokr da fejkaš….bogiiii prou smiliš se mi…

Imaš prav. I have no life… mi je prav lažje zdaj! 😉 :)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close