Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek A SE SPOMNITE

A SE SPOMNITE

ko je bilo govora-pisanja o tem, da so kitajci svoja podjetja registrirali kar na nek naslov, potem ko so pa propadli, so pa tem ljudem kar premoženje na tistem naslovu zasegli.
A se kdo to spomni in lahko kakšen link pripopa, me zanima, če je to spšloh možno danes še vedno.

morda bi mi kdo vsaj namignil kje in kako naj iščem…

o čem ti to sploh govoriš ???????
kje so jih registrirali, kdo je zasegel
še sam ne veš kaj bi rad

najboljše, da se obrneš na kitajsko ambasado 🙂 pa boš dobil podatke iz prve roke.

morda sem res premalo napisal, ker sem računal, da bo to prebral nekdo, ki pozna primere.
Napišem malo več:
Torej nekaj kitajskih državljanov je prišlo v Slovenijo, se tukaj začasno prijavilo na določenem naslovu, brez soglasja lastnikov stavbe in celo brez njihove vednosti.To so Kitajci naredili zato, da so lahko sploh odprli d.o.o.-torej firmo.Na pošti so odprli POŠTNI PREDAL in je vsa pošta za to firmo prihajala na poštni predal ne na dejanski naslov.Potem so pač poslovali nekaj časa, naredili ogromno izgube, potem pa so njihovi dobavitelji iztožili oz. zahtevali stečaj.Ker je bilo dolgov precej, se je sodišče vsedlo na stavbo, ki so jo Kitajci navedli kot sedež firme.
Torej rad bi izvedel kaj več, kaj se je takrat dejansko zgodilo in kako se je vse skupaj rešilo, ker so bili baje lastniki stavbe celo pred izselitvijo.

to, da se je možno začasno prijavit na nekem naslovu kar tako, to drži, sam si lahko napišeš izjavo lastnika in se greš prijavit

tudi kaka policija al kaj podobnega lahko obišče lastnika zaradi tako prijavljenih ljudi

ostalo so klobase – zaseg premoženja ne gre na podlagi začasne prijave, ampak na podlagi drugih stvari

malo razmisli zraven ko takole kej sprašuješ – kako lahko janezovo stavbo zasežejo, če nima nobene veze s firmo od ling pinga :))))) ???

s čim vse se eni ukvarjate

se stinjam, da je čudno in nenavadno, ampak se je zgodilo.Jaz samo iščem podatke o tem primeru. če kdo kaj ve kje bi se jih dalo dobit.Ne rabim Aleksandra tvojega nakladanja, sory.

tle sva pa nekako sorodna, ti ne rabiš mojga nakladanja, jaz si ne ljudi, ki ne razmišljajo

tle sva pa nekako sorodna, ti ne rabiš mojga nakladanja, jaz si ne ljudi, ki ne razmišljajo[/quote]

daj baba ne bodi pametna, ker ti že škodi. Pa ne komentiraj nekaj o čem se ti ne sanja.

no ja, o sanjanju pa res velik veš, tko da ti kr :)))

sam res Aleksandra, zakaj sploh sodeluješ v moji temi, če pojma nimaš.Jaz se ne vtikam v teme, ki me ne zanimajo.Sory, samo res ne razumem, kaj se vtikaš, jaz prosim za določene podatke-namenjeno je pa tistim, ki o tem kaj vedo.Madona kako bi pa izgledal tale MON, če bi vsi na vse odgovarjali.Aja, edino če nisi vedela, da ti ni treba odgovarjati, če ne veš za kaj se gre.Sicer sem pa malo pogledal po drugih postih in kar veliko odgovarjaš.Me zanima kakšno izobrazbo imaš, ko si tako razgledana?

Oj pozdravljen
Res se je to zgodilo pred leti. Vendar izterjevalci niso mogli nič pobrat, ker je lastnik moral, dokazat, da je to njegova lastnina in te probleme je imel kar nekaj mesecev, da je to dokazal.
Zato, je treba bit previden pri tem.
pozdrav

homerr misli malo s svojo glavo. Če imam jaz nekega podnajemnika, in mu pridejo rubežniki mu bodo pač rubili njegovo premoženje. Moja nepremičnina je pač moja in mi je ne morejo rubiti.

no, a si prebral zgoraj-TO SE JE RES ZGODILO in marsikaj se zgodi v tem našem sodstvu.

veliko jih tle slabo misli, se pa strahotno slabo počutijo in postanejo ogrožena vrsta, če jim to kdo očita, če je to ženska, je še huje :))

ti ženska sej si pametna sej si vse kar itak predobro veš da si…ampak pustimo to je tvoj problem.

žal v tej naši zjebani državi se lahko zgodi marsikaj…in ta navedeni primer ni nič čudnega…zaplete se pri sodiščih ko je potrebno to pravico dokazat..se pa vleče, kot je napisala mimica…
Saj se še spomnite ko so prodali stanovanje, da lastnik sploh ni vedel, kaj šele videl denar.

Tako da ne se čudit raznoraznim potegavščinam..obstajajo in še bojo.

ti ženska sej si pametna sej si vse kar itak predobro veš da si…ampak pustimo to je tvoj problem.

žal v tej naši zjebani državi se lahko zgodi marsikaj…in ta navedeni primer ni nič čudnega…zaplete se pri sodiščih ko je potrebno to pravico dokazat..se pa vleče, kot je napisala mimica…
Saj se še spomnite ko so prodali stanovanje, da lastnik sploh ni vedel, kaj šele videl denar.

Tako da ne se čudit raznoraznim potegavščinam..obstajajo in še bojo.[/quote]

tut jaz te mam rada, prijatelj moj borbeni :))

ma ti aleksandra si pa res čist mem, ne morš verjet, kako je lohk ena baba tok mem

če si ti merska enota za tisto kar je prav in v linijo in ne “mem”, potem ti moram povedat, da sem s takim veseljem “mem” in da nikol ne želim bit prav in naravnost :))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close