Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice A se moram bati?

A se moram bati?

V juniju grem za 14 dni v Hammamed Tunizijo, pa me malo skrbi, ker grem sama in sicer z tur.agencijo. Zanima me, če so kakšne nevarnosti tam za žensko, ki potuje sama. Hvala za odgovor in lp Zlatka.

ja kaj zdej, a gres sama al “z” tur.agencijo ?????

Zdravo,
tudi sama sem se par let nazaj odpravila preko turistične agencije v Turčijo.
Zgledalo je tako, nastanijo te v hotelu, kjer imaš nočitev ali poll penzion , kakor se odločiš, sicer si prehranjevanje organiziraš sam.Najbolje je, da se udeležiš organiziranih izletov, sama nisem bila v Tuniziji, bila sem na J-Turčije.
Upoštevaj pravila države.
Občutek: ni bilo tako težko, da se ne bi še kdaj podala na tak način na pot.
Sama celo razmišljam, da bi se odpravila na pot brez agencije. Ampak še nisem prepričana v to. Boljše je imeti sopotnika.

Zate pa le to: pogumno v svet, opravi s strahovi, ki jih zagotovo ne rabiš imet.Skratka strah naj ostane doma, ti pa uživaj svoj dopust v Tuniziji.

Če boš morda kdaj potrebovala sopotnico pa se javi.
Škoda, da si namenjena v Tunizijo sedaj, jaz sem razmišljala o Tuniziji na jesen.
Skratka lepo se imej.

Tudi sama letos potujem v Tunizijo, resda z družino.

Sicer sem brala, da znajo v Tuniziji ženskam zelo težit, ampak pri streli, da se znam branit.

Pa naj bo enkrat obratno – v Bolgariji je moj čisto pretresen prišel v hotel – ga prelepe Bolgarke niso pustile mimo………………..

Ženskam se ni treba bati, če ne pokažejo zanimanja za flirtanje s tunizijci. Predvsem se jim
dopadejo blondinke. Je pa res, da veliko turistk išče tam avantururice.

Ni se ti treba bati. Se ne bi upala ob treh zjutraj po Ljubljani hodit, v Tuniziji to ni problem. Verjetno boš atrakcija, kot vsak turist, še posebej ženske. Če pa boš samo na severu, verjetno še tega ne bo. Lep dopust in uživaj.

Jaz sem bila nekajkrat sama v Tuniziji, pa sem še vedno živa. Tunizijci ti res znajo težit, če pa boš mrtvo hladna šla mimo, ti bojo že dali mir. Drugače se pa prepusti in uživaj. Tunizija je prelepa. Ko boš v Hamametu, obišči tudi gospo Fani, Slovenko, ki ima v bližnjem kraju Nabeul svoj hotel in gostišče. Vsak taksist te bo pripeljal tja. Ima dobro hrano, ko vstopiš, pa te natakarji pozdravijo z Dober večer! Žal pa kaj več od tega slovensko ne znajo. Restavracija se preprosto imenuje Slovenia oz. hotel Jasmin, taki napotki bodo taksistom dovolj.

Ali je to tisti Jasmin, ki je od gostov najbolj kritiziran, cene pa nenormalno visoke?

Hvala vsem za vspodbudne besede. Mi je kar odleglo. Mogoče pa se res kdaj dogovoriva za skupni dopust. Rada pa bi zvedela koliko si stara. LP Zlatka

Zdravo,
pisala sem ti na tvoj mail.

Zdravo,
sporočilo sem sicer napisala na mail, a ga , ne vem zakaj nisem mogla poslati. Ti pa posredujem svoj elektronski naslov, da bova kakšno rekli o letih in potovanjih.
potuj@email.si
l.p.

Ne bi vedela, ker v hotelu nisem bila. Vem pa, da ima malo višje cene, hrana v restavraciji pa je zelo dobra.

Ja so nevarnosti. Lahko te na moskem wc-ju na letaliscu kača piči v glavo in potem več neboš nič vidla in potem neboš mogla več pisati takega bulšita tu!

Baje se nadlegovanja v arabskem svetu znebiš, če nosiš “poročni” prstan. Nevem pa, če deluje.

Prijetno potovanje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close