Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek A se komu to dogaja? :(

A se komu to dogaja? :(

Ce se popoldan ulezem za pol ure ali uro in od tega kaj odspim. Ko vstanem se pocutim huje kot pred pocitkom, moje telo kot da me je vlak povozil, upocasnjeno. Sploh ne pridem k sebi. Pijem vodo, pojem kaj osvezilnega. Ne pomaga. Kaj se dogaja in kako si pomagat?

Popoldan spi maksimalno 25 min nankrat. To je power nap, po katerem se zbudiš z več energije. Drugače pa poskrbi, da greš zvečer dovolj zgodaj spat, da čez dan ne boš imel(a) potrebe po daljšem počitku.

Zakaj točno sploh hodiš popoldan spat? Veliko fizičnega dela dopoldan ali premalo spanca?

Ma nic od tega. Vam jaz povem.

Isto je bilo pri meni dokler nisem zamenjal okolje in prostor. Sedaj pa teh tezav nimam vec.

Odgovor na objavo uporabnika
Tisa_R007, 24.07.2021 ob 15:44

Popoldan spi maksimalno 25 min nankrat. To je power nap, po katerem se zbudiš z več energije. Drugače pa poskrbi, da greš zvečer dovolj zgodaj spat, da čez dan ne boš imel(a) potrebe po daljšem počitku.

Zakaj točno sploh hodiš popoldan spat? Veliko fizičnega dela dopoldan ali premalo spanca?

Oboje, premalo spanca in dosti dela. :((

Sama sem ista in rajsi ne grem spat kot pa da se potem pocutim kot da sem zadrogirana.

Pri meni je problem, ker se zaradi otrok ponoci ne naspim.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close