Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija A še komu nagajajo mobiji samsung?

A še komu nagajajo mobiji samsung?

V enem letu imam že drugi telefon samsung – oba imata enako napako – sogovornik mene sliši, jaz pa sogovornika ne oz. mi ves čas prekinja – nekaj slišim, nekaj ne. Zdaj se mi že sploh več ne da težiti, ga spet 5x poslati na servis, pa vsakič pride enak nazaj, češ da so vse meritve vredu. (Pri prvem sem po 6. urgenci dobila novega, zdaj pa se je po 3 mesecih pri novem pojavila popolnoma eneka napaka.) Ima še kdo s samsungom take težave?

mozno da s telefonom ni nc narobe… odvisno je veliko od omrezja… cigav narocnik si? ce si od tuša potem brezveze kaj govorit… tuš je v pizdi.. in ti zato prekinja..

Sem pri mobitelu, pa prejšnji telefoni niso nagajali niti ne nagaja možu nokia, tako da ne vem. Mi je pa enkrat, ko sem telefonirala že ničkolikokrat na servis, en serviser rekel, da je moj problem raka rana tega telefona – toda prvega. Potem so mi dali novejši model, zdaj pa isto?!

a gre to za m3510?

Meni je tudi nagajal mobitel iste znamke, vendar so mi ga na servisu zrihtali, tako da sedaj z njim ni problemov. Sem imela že prej mobitel iste znamke, pa pred tem Nokio, pa sem zadovoljna, razen tiste napake, ki pa so jo odpravili.

a ne zdej se spomnem z mano ste govorila gre pa za j700 samsung ane 🙂

Ja, tako je, kaj pa naj zdaj – se da to zrihtat, res se mi ne da ga vsake 14 nosit na servis, pa dobivat tam vsakič ene predpotopne nadomestne telefone, pa vsakič odgovor oz. priložen test, da so vse meritve vredu, napaka pa ostaja. Kaj naj zdaj?

NOVGA ZAHTEVI 🙂

ja meni tudi, potem, ko mi ga je mož opral v pralnem stroju!

Pa tako sem bila zaljubljena v mojega lepotca (Samsunga) – takega še nisem imela in ga nikoli več nebom!:(:(:(
Žalujem

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close