Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija a se je tem na radio 1 čist sfuzlal

a se je tem na radio 1 čist sfuzlal

mislim, a vedno vrtijo te nostalgije alla 80 leta al kaj. pa vedno eni in isti komadi.

kdo ve na kateri frekvenci je robin okol sežane?

Ja, preklopi, pa ne jamraj! Al pa mogoče ne veš, da se to lahko naredi. Pa pomisli, da so tudi drugačni ljudje, ali ljudje, ki imajo drugačen okus- tudi za glasbo ne samo za hrano.

ja itak da so drgačni, a ne verjamem , da jim paše 10x na dan poslušat en in isti komad of queenov. bejž no.

Tudi jaz sem opazila, ker veliko radio poslušam v službi, da ima radio ena posnetke, ki jih menja premalo pogosto…če par dni poslušam, že vem katera pesem bo na vrsti. 🙂 Ko jih imam zadosti pač preklopim…

Jst tudi zadnje čase preklapljam…. res, ena in ista muska… ponavljanje dogodkov, ki so se že zgodili… sploh pa mi gre na živce, da novičke povejo čez nekaj trenutkov… ali še v tej uri….. grrrr

Če hočem poslušati samo muziko si dam cd gor.

Drugega pametnega pa ne povedo nič. Sem presedlala na Koper, kjer je kakšna pametna tema, pa Iztok in Armando sta mi všeč.

evo punce , to sem imela v mislih. jaz ne poslušam dost radia 1, a v par dneh ga maš čist dost.
koper je ok, ma kakšne odaje v redu.

ma robina ne najdem tle ?

Verjetno prek Trstelja, na 100,0 MHz. V stanovanju ga pa meni ne lovi, v avtu pa.

Sem pa en dan jezila, v avtu imam dostkrat n radio Hit (odkar so tud na Primorskem), sam 50 m pred domom mi ga zmerej vrže na radio Ognjišče. Grrr.

@-->-- @-->-- @-->-- @-->-- @-->-- <http://pomarancka.moj-album.com>

Meni pa utrujajo s temi svojimi nagradnimi igrami. Tako podcenjevanje folka, da groza. Samo da slišim, da omenjajo nagrado, šaltam.

Men je pa radio 1 fajn.
A ni fino, da imamo različne okuse? 😉
Edino, kar mi gre pri njih na živce je Zala – jo je bilo že dovolj!

Men gre pa zlo na živce fora o “skrivnostnem zvoku”. a ns majo za norca??

Glede ponavljanja muzike sem ugotovila že eno leto nazaj, mislim, ne vem koga imajo za norca. Pa da ne omenjam njihovih novic oz. tračev med muziko. Pa sej vsak, ki vsaj malo brska po internetu najde te njihove informacije, ki jih flancajo vsak dan. Res poden od podna.

Ga ni čez Hit.

Ma danes pa so se poboljšali. Zastoj so delili vinjete za avtocesta.
Pohvalno ni kaj. Je upanje, da se bodo popravili.

LP!

Ma danes pa so se poboljšali. Zastoj so delili vinjete za avtoceste
Le igro s fotografijami “FRUCOGRAFIJA”ali nekaj podobnega. so že ukinili.
Pohvalno ni kaj. Je upanje, da se bodo popravili.

LP!

New Report

Close