A se je morje zelo shladilo?
Na 19? Uf, pr tej temperatuti pa ne vem če bi šla v vodo. Pa je tud v Puli zdej 2 dni pihal, morje ohladil, ampak še zmer ne tolk. Sm včer full plavala in to brez kakšnga namakanja, diekt v vodo in je blo prav luštn. Ker prej je bila pa res že mlakuža, se nisi mogel niti ohladit kaj dost.
[/quote]
Jaz sem zaplaval 13 dni nazaj v reki Iški, ki teče po Iškem vintgarju pri Igu, imela je samo 13°C, ampak je prav prijetno zahladilo, je bilo resnično odlično, tudi mali otroci so se kopali in skakali v vodo. Res ste eni mehkužci, ki vas že pri 19°C začne zebsti, jaz sem plaval v začetku maja pri Zadru in je bilo morje 15°C, odlično za ohladitev, sem plaval tudi v reki Krki v zgornjem toku, ponovno 15°C in je bilo idealno.
Jaz sem zaplaval 13 dni nazaj v reki Iški, ki teče po Iškem vintgarju pri Igu, imela je samo 13°C, ampak je prav prijetno zahladilo, je bilo resnično odlično, tudi mali otroci so se kopali in skakali v vodo. Res ste eni mehkužci, ki vas že pri 19°C začne zebsti, jaz sem plaval v začetku maja pri Zadru in je bilo morje 15°C, odlično za ohladitev, sem plaval tudi v reki Krki v zgornjem toku, ponovno 15°C in je bilo idealno.
[/quote]
Sej sm se tud jaz že kopala npr v Savi, pa po drugih rekah in jezerih, pa zihr ni bla temp.vode čez 20, ampak je bilo uzun vrjetn vroče. Če je uzun vroče, bi šla tud v morje pod 20°. Skratka vse odvisn od tega kolk mi je vroče 😛
[/quote]
Se temu reče ‘jajca v hladilniku’?
Sej sm se tud jaz že kopala npr v Savi, pa po drugih rekah in jezerih, pa zihr ni bla temp.vode čez 20, ampak je bilo uzun vrjetn vroče. Če je uzun vroče, bi šla tud v morje pod 20°. Skratka vse odvisn od tega kolk mi je vroče 😛
[/quote]
Vroče ti je toliko, kolikor te partner oziroma moški/ženske v bližnji okolici uspejo zagret.
Pojdi na Podpeško jezero pri Ljubljani, boš zelo uživala pa še toplo je.
Se temu reče ‘jajca v hladilniku’?
[/quote]
To bi bilo, če bi skočil v vodo, ki ima 8°C ali manj, to je bila zgolj osvežitev, ob Iški sta se tudi sončili dve blondinki, ki sta imeli zavidljivo postavo in je ostal penis tudi ob dejstvu, da je imela voda le 13°C v zavidljivo trdem stanju, če te je to zanimalo.
Ljubljančanom priporočam Iško, v spodnjem delu, ob koncu širše sprehajalne poti je bolj topla, okoli 17°C, za pogumne je tudi zalivček malo višje super.
Vroče ti je toliko, kolikor te partner oziroma moški/ženske v bližnji okolici uspejo zagret.
[/quote]
Na Podpeškem jezeru je res idila. Obkroženi z zelenjem, jezerce, ni prevroče, voda za osvežit primerna, čez cesto pa še gostilnica.
IDILA.
[/quote]
Na Podpeškem sm bla pa že parkrat, lepo. Pa ribe smo lovil, pa mal v gostilno zravn zavil, jap, luštn. Ampak zdej sm pa raj na morju 😉
Ja, temperature so padle.
Za večerne sprehode smo zopet vzeli iz omar plašče.
Čez dan si lahko v močnejši trenirki. Nogavice obvezne.
Isto velja za morje.
Razen severnjakov, večina gre plavat v neoprenskih oblekah.
Včeraj plavanje celo prepovedali. Baje nekdo videl severnega medveda v morju.
[/quote]
V takih primerih oblečeš volnene gate pod kopalke in hop v vodo. Zebe samo mevže.
Tu so podatki, vpišeš v foogle temperatura morje Koper.
Za piransko morje odštej cetrt ali pol stopinje, za portoroško morje pa tukaj prištej cetrt do pol stopinje.
Vsako leto to spremljam in opazam isto. Naj toplejša morska voda je v drugi polovici junija. V prvi polovici julija je morje malce hladnejše, par dni samo 22, nato raste. Nato raste. Trenutno pada. Ampak 24 *C je tud dobro.
Vpises v google temperatura morje Koper.
https://www.arso.gov.si/vode/podatki/amp/H9350_t_1.html
Po dnevih in urah ti kaže.
Forum je zaprt za komentiranje.