A se je morje zelo shladilo?
Hladno je in dežuje, morje pa mrzlo, tudi mi smo v Umagu. Beda.
[/quote]
Prav nobene bede ni.Pri nas ne dezuje vec,na plazi smo bili ves dan. Naplavala sem se pa tudi,da sem kar utrujena.Morje je bilo cisto super,
prav nic mrzlo,tudi polno otrok iz kolonije je plavalo in uzivalo v morju.Kaj imate pa v Umagu,pa ne vem…Druge tokove…
Hladno je in dežuje, morje pa mrzlo, tudi mi smo v Umagu. Beda.
[/quote]
Saj sem napisala,da trenutno dezuje.Smo bili pa ves dan na plazi,je bilo prijetno, nic vroce,niti premrzlo,morje pa super za plavanje.Meni je bilo cisto dovolj toplo….Kako je bilo pa v Umagu,pa ne vem….V nasem kampu je danes na plazi in v morju uzivala cela kolonija otrok…nihce ni rekel,da je morje mrzlo.
Prav nobene bede ni.Pri nas ne dezuje vec,na plazi smo bili ves dan. Naplavala sem se pa tudi,da sem kar utrujena.Morje je bilo cisto super,
prav nic mrzlo,tudi polno otrok iz kolonije je plavalo in uzivalo v morju.Kaj imate pa v Umagu,pa ne vem…Druge tokove…
[/quote]
V Umagu se je morje ohladilo za par stopinj. Je še vedno čisto normalno za kopanje. Da me ne boste prijeli za besedo- to je bilo včeraj popoldan ;). Včeraj tudi ni bilo nobenega mraza zunaj. Ne vem, kaj je za koga mraz? Zame 25-26 ni mraz.
Za potapljača ni nobene razlike. Pod 15 m je temperatura praktično enaka celo leto.
[/quote]
Sem na tekočem 🙂
Morje (2019-07-12 08:00:00):
Temperatura na površini (globina 2.5 m): 25.2 ° C
Temperatura na dnu – senzor 1 (globina ca. 23 m): 18.4 ° C
Slanost na površini (globina 2.5 m): 36.6
Koncentracija O2 na dnu: 5.74 ml/l
Forum je zaprt za komentiranje.
[img]http://www.arso.gov.si/vode/podatki/amp/H9350_7.sl.png[/img]