A se da Wordu 2007 spremeniti izgled …
Ja, itaq, se strinjam s tabo, da kar dol padeš, preden najdeš posamezno opcijo. Delna rešitev je program Classic Menu for Office 2007. Navada je pač železna srajca. Treba pa je seveda tudi priznati, da ima zadnja verzija Pisarne veliko dobrih rešitev in novosti, ki se jih bo treba kmalu navaditi. Sedaj namreč zajamrajo tisti, ki ne morej odpreti docx datotek, kajkmalu bodo zajamrali tisti, ki npr. na predavanju ne bodo mogli prikazati datotek v Powerpointu v vsej svoji lepoti, ker so bili izdelani z verzijo 2007, ki ponuja še in še, o čemer se nam v starejših verzijah Pisarne niti sanjalo ni.
Računalništvo je torej eno samo vseživljenjo učenje, da pogostih stroškov sploh ne omenjam 🙂
Lep dan vsem!
Tajfun
🙂 priznam, da sem pri računačniških novitetah bolj zadržana in vem, da je to velik problem. Sploh danes, ko je napredek tako hiter. No, tale office je zunaj že dve leti :)))
Bo treba v knjižnico po kakšno knjigco :)))) ker tolk potrplenja, da bi sama vse našla, kot sem ga imela pred desetimi leti pač nimam več :)))))
Jaooo še otroka me bosta povozila s časom :)))))
Forum je zaprt za komentiranje.