Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek A se bodo usmilili in mon podaljšali

A se bodo usmilili in mon podaljšali

Do konec leta?

Ali je danes konec.

Do polnoči še lahko pišeš, ukaz iz svobode. Plešimo!!

V enem odgovoru, sem podala, 1.11. ,in 1.1.  Vsaj božička ??☺️☺️☺️☺️

Kak ukaz iz svobode?

Nesposobnost in škrtost lastnika foruma, Styria media, da bi plačali administratorja, ki bi delal red in brisal neprimerne zapise.

Forma, bodi neposredna, če konkrrtna koga misliš. Je ha božicnica v paci. Ali res bodi posredna, ko koga kregaš.

Odgovor na objavo uporabnika
Stara forumašica (res ta prava), 30.09.2025 ob 22:18

Kak ukaz iz svobode?

Nesposobnost in škrtost lastnika foruma, Styria media, da bi plačali administratorja, ki bi delal red in brisal neprimerne zapise.

Ma nemoj. Kaj še nameravate pogruntati.  Ni res.

Lahko bi se nas usmilili in pustili forum. Ne morejo nas kar zdaj tako pustiti. Kot begunci, ki ne bomo vedeli, kam. 20 let ni kar tako. Je neko obdobje. Ne mores to kar iznenada zapret.

Pa dobr, Oči ko Safiri, pa naj še un pjeva, ko muzika relaksira ☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️ Tazga foruma res ne bo več. Tist tam bo pa pogoru, če mon presedla. Razen, če uni tam ta Mon kupi, jest pa provizijo dobim. ???☺️☺️☺️☺️

Holobu in njegovi kurtizani ne paše,da grdo govorimo o njiju. Sta navajena vse možne preko čeferina tožit. Tukaj ne morta in je najlažje zapret forum. Holob kot komunist,pa ima tako večino medijev podkupljenih.

Brisanje zapisov je (skoraj) enako kot zaprtje foruma. Kaj pa je neprimeren zapis? A to, da ena napiše, da je pravkar prdnila ali to, da nekdo trdi, da je zemlja ravna plošča?

Da naprej pojasnim. Ne nadzira  tegale foruma samo eden. Več vas je, ki namerno vse frderbate  in pisarite  gluposti  takoj, ko se pojavi ok tema sli dober avatar. V  trenutku ste za petkami ane rezi  jes.

Če ne bi bila  tako  v nulo  pokvarjena država, kot je zdaj, bi vam kdo še verjel.

Mislim da je konec.

Anonimno 10332, 30.09.2025 ob 22:31

Holobu in njegovi kurtizani ne paše,da grdo govorimo o njiju. Sta navajena vse možne preko čeferina tožit. Tukaj ne morta in je najlažje zapret forum. Holob kot komunist,pa ima tako večino medijev podkupljenih.

Ja itak. Zato je bil ta forum še edini  ljudski zaklad.

Anonimno 2433, 30.09.2025 ob 22:28

Lahko bi se nas usmilili in pustili forum. Ne morejo nas kar zdaj tako pustiti. Kot begunci, ki ne bomo vedeli, kam. 20 let ni kar tako. Je neko obdobje. Ne mores to kar iznenada zapret.

To je znak, da smo na dnu.  Ravno ta  forum nam pokaže, kdo nam vlada.  Izdajo se vedno sami, da niso sposobni  drugega kot to, kot kako uničevati narod.  Niti ene reforme  ne znajo izpeljati  cela 4 leta.  To je  total nesposobnost.

Zapret forum je skoraj isto kot zapreti trg, tržnico. Le da si preko zaslonov več upamo povedati.

Ime z vzdevkom, 30.09.2025 ob 22:31

Brisanje zapisov je (skoraj) enako kot zaprtje foruma. Kaj pa je neprimeren zapis? A to, da ena napiše, da je pravkar prdnila ali to, da nekdo trdi, da je zemlja ravna plošča?

No ti, kvazi smajli, ne mešaj me, ker nisem foruma pokvarila. Ce ste tako zagrenjeni z vsem, res ne morem biti kriva. Oči ko safira pa si loh zavrtiš. In ko te politika nè bo morila. Če ne znaš tudi ti biti posreden, ko se izažaš. Povejte vsi ti jasno v parlament, ne meni. Vprašaj, če ne razumeš. Oći ko safiri. Boš tih ko miš. Ko vas kdo pobeua z vprašanji ali obrne na smeh, kot da vam kah odpove. S ćim toćno si se sedaj spravil name, kaj točno sem se ‘zlagala’ anonimni smešek celofanasti? Pjevaj, raje, bo bolj fajn. ?

Ker me je omenil. V predhodnem, s celofanom. Res, napačen citat. Ampak eni gurajo do konca. Đa ga safiri oči ožgejo, ko me sreča. S prijaznostjo. ☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️ Ampak nesramen bo pa tud uvidevno slišal, kako ga starši niso naučili. ?☺️☺️☺️

Rezi*, 30.09.2025 ob 22:57

Ker me je omenil. V predhodnem, s celofanom. Res, napačen citat. Ampak eni gurajo do konca. Đa ga safiri oči ožgejo, ko me sreča. S prijaznostjo. ☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️ Ampak nesramen bo pa tud uvidevno slišal, kako ga starši niso naučili. ?☺️☺️☺️

Agent kako si?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close