A se bodo sedaj šolarji testirali vsak dan?
Gigghi, 28.12.2021 ob 15:37
Tistim ki primerjate korono s prehladom, bi privoscila ekskurzijo na Intenzivno..
Sodelavka je delto prebolela relativno mimogrede, brez težav.
Pred par leti (torej malo mlajša) je bila zaradi navadne gripe, take, kjer sploh niso kaj posebej poročali, hospitalizirana, na intenzivni in 3 tedne v umetni komi.
Ah brez panike, 28.12.2021 ob 16:45
Sodelavka je delto prebolela relativno mimogrede, brez težav.
Pred par leti (torej malo mlajša) je bila zaradi navadne gripe, take, kjer sploh niso kaj posebej poročali, hospitalizirana, na intenzivni in 3 tedne v umetni komi.
Sej v tem je problem. Noben ne ve kako te bo katerakoli bolezen prizadela … dokler je ne stakneš. Sam potem je prepozno. Če bi bla tale tvoja sodelavka cepljena proti gripi takrat, ji mogoče ne bi bilo treba v komo. Nikol ne veš. Loterija pač.
za tvoje provociranje, 28.12.2021 ob 15:52
Delta800, 28.12.2021 ob 10:27
Seveda, ce se pa nocete cepit. Morda bo treba spet zapret sole.
Ko se boš ti kot cepljena oseba enako testirala vsak dan in dokazovala, da si negativna, pošteno do vseh ostalih necepljenih in tudi otrok; bo poštena igra. Do takrat ne. Celjenost ni imuniteta za neokuženost in neprenašanje virusa naprej!
Tudi zaradi vas se morajo itudi taki palčkat zdaj vsak dan. Ampak oni za razliko od vas dokažejo negativnost, če so okuženi pa dobijo od NIJZ obvestilo, so zavedeni v evidensko in moraj ov 10dnevno karanteno.. Kaj pa vi, pocepljeni? Se enako pošteno testirate? Tistim, kik se – vse spoštovanje. No?
Dovolj je tega vašega vsiljevanja cepljenja.
Če bi bili vsi cepljeni, se ne bi bilo treba testirat nobenmu. Edin ko bi bilo hudo, bi te zdravnik, tako kot te danes za ostale viruse.
Čakte mal spet cepljenje no…
NEHITE S TEM!
Vprašanje je bilo kolikokrat tedensko se bodo testirali šolarji?
Mene tudi zanima glede na to, da imam dva v oš…
Pa pomoje ni blo nič konkretnega rečeno kot ponavadi…
Tole kr neki za silevstrovanje je treba met star test manj kot 12 ur za ostalo 24 nekateri pravijo za službo 48…. Eni pravijo samo čez praznike, drugi od zdaj naprej do xy…..Šolarji pa res nikjer niso omenjeni?!?
1234, 28.12.2021 ob 17:43
Čakte mal spet cepljenje no…
NEHITE S TEM!
Vprašanje je bilo kolikokrat tedensko se bodo testirali šolarji?
Mene tudi zanima glede na to, da imam dva v oš…
Pa pomoje ni blo nič konkretnega rečeno kot ponavadi…
Tole kr neki za silevstrovanje je treba met star test manj kot 12 ur za ostalo 24 nekateri pravijo za službo 48…. Eni pravijo samo čez praznike, drugi od zdaj naprej do xy…..Šolarji pa res nikjer niso omenjeni?!?
A se ti zmeri sekiraš na zalogo? Misliš da kdo ve kaj bo po počitnicah?
Daj otroku več testov v torbo, se bodo že v šoli zmenil kako se bodo testiral, ane?
Takole je, 28.12.2021 ob 17:50
A se ti zmeri sekiraš na zalogo? Misliš da kdo ve kaj bo po počitnicah?
Daj otroku več testov v torbo, se bodo že v šoli zmenil kako se bodo testiral, ane?
Hvala za nasvet bom mojemu 6 letniku dala v torbo kar vse teste, da bo za zihr testiran!
Takole je, 28.12.2021 ob 17:29
Sej v tem je problem. Noben ne ve kako te bo katerakoli bolezen prizadela … dokler je ne stakneš. Sam potem je prepozno. Če bi bla tale tvoja sodelavka cepljena proti gripi takrat, ji mogoče ne bi bilo treba v komo. Nikol ne veš. Loterija pač.
Tudi proti kovidu ni.bila cepljena.
Ampak poanta je v tem, da so umirali ali bili težko bolni tudi ob gripi.
Ah brez panike, 28.12.2021 ob 18:26
Tudi proti kovidu ni.bila cepljena.
Ampak poanta je v tem, da so umirali ali bili težko bolni tudi ob gripi.
Poanta je v tem, da telo vsake osebe reagira na različne bolezni zelo različno. Dejavnikov kako se bo telo določene osebe v določenem momentu odzvalo na določeno bolezen je ogromno in v naprej ne moreš predvidet kako bo, ane? Loterija pač.
Ah brez panike, 28.12.2021 ob 18:29
10 let ji drži?
In takrat je bila zdrava, zdaj ima zdravila za visok pritisk in diabetes. Poleg tega, da je zdaj tudi kar nekaj starejša
Daj ne šali se!
Takiole je: sem oseba z avtoimiunimi. Z določenimi zdravili, imunomodulirajočimi ( kakšna so to,si preberi na spletu) – 15 let brez zagonov avtoimunih. In ja, mi očitno dobro držijo proti kovidu, moj imunski dobro hendla… Delajo pa študijo v povezavi s kovidom s tem zdravilom – spremljam……..Kill me now.
Takole je, 28.12.2021 ob 18:02
hočeš rečt, da če mu daš 3 se bo v enem dnevu sam stestiral z vsemi tremi?
Tole je bla zejbancija!
Čeprav ni daleč od realnosti tisti, ki imate otroke v oš ali delate v oš veste o čem govorim! (test pokaže neveljaven rezultat in mu učiteljica porine še šolskega, da se testira še enkrat, test pokaže pozitivno mu dajo še en test in pol kličejo starše otroci doma razlagajo marsikaj)…
Pač ja me zanima kaj bo sledilo 3 jauarja!In ja nič me ne bi presenetilo!
1234, 28.12.2021 ob 19:16
Tole je bla zejbancija!
Čeprav ni daleč od realnosti tisti, ki imate otroke v oš ali delate v oš veste o čem govorim! (test pokaže neveljaven rezultat in mu učiteljica porine še šolskega, da se testira še enkrat, test pokaže pozitivno mu dajo še en test in pol kličejo starše otroci doma razlagajo marsikaj)…
Pač ja me zanima kaj bo sledilo 3 jauarja!In ja nič me ne bi presenetilo!
Sej zato sem pa tud jaz napisala kar sem. Če danes dobiš odgovor, pa tudi če bi bil uraden!, to še ne pomeni da bo 2.1.2022 res tako 🙂
A se nismo že navadili na nočne twite in odločitve na horuk? A ni bil včasih en skeč al kaj … Nič nas ne sme presenetiti :-))) No to bi lahko bila mantra tega časa 🙂
Sem cepljena januarja, otrok novembra dobil virus v šoli (pa še skoraj pol razreda, sueper ukrepi za preprečevanje, res). Sem bila doma, za vsak slučaj, ker cepivo takooo ne deluje. Testirala sem se na 2 dni, negativna vsakič, nobenih znakov, nič. In res me zanima statistika cepljenih ki so zboleli, pa koliko prenašajo. Poznam sicer 1 takšen primer.
Takole je, 28.12.2021 ob 19:45
Sej zato sem pa tud jaz napisala kar sem. Če danes dobiš odgovor, pa tudi če bi bil uraden!, to še ne pomeni da bo 2.1.2022 res tako 🙂
A se nismo že navadili na nočne twite in odločitve na horuk? A ni bil včasih en skeč al kaj … Nič nas ne sme presenetiti :-))) No to bi lahko bila mantra tega časa 🙂
ja, pa tudi oddaja na Radio Slovenija – Moped Show -s Tofom in Rifletom…..
.https://sl.wikipedia.org/wiki/Moped_Show
.https://www.youtube.com/watch?v=1qfYaYX0SvA
Forum je zaprt za komentiranje.