Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek A se bo locil?

A se bo locil?

Ne se delat lepe, cist odkrito mi naj kdo napise, kaj razmislja moski, porocen ze vec let, ima otroke, pol pa mi non-stop pise sms-e, je pozoren, darilca in podobno.
Vem, kaj boste rekli, sex isce, ampak….mislim da z njegovem zakonu ni vse ok, ker ga NIKOLI ni doma, pride in gre, ko zena se spi, z mano pa se pogovarja vse zivo tudi po vec ur na dan po telefonu. Postala sva prava prijatelja in mi je hudo, ker vem, da dlje od postelje pri njem ne smem razmisljat.
To sicer ne pride v postev, ker nocem komu v zelje skakat, ampak me vseeno zanima, kaka je moznost, da se taksen moski loci in zazivi na novo?
LP

Nesojena, to boš pa šele spznala, ko ga boš pred dejstvo postavila in boš videla s kakšnimi izgovori ti bo hodil okoli, kot mačka okoli vrele kaše.
Morda pa ne.Morda pa bo vzel tvoje besede zares in če mu res doma ne štima, potem se bo odločil narediti ta korak, ne glede na posledice in vse kar ga v tem boju čaka.In s tem ti bo dokazal svojo ljubezen, svojo pripadnost.
Ne vem, omeni mu enkrat tvoja občutja, da se počutiš zapostavljeno, da ga pogrešaš ob sebi, za cel dan, celo noč, potem pa boš videla reakcijo.
A se ti ne bo več oglasil, potem te je hotel zvleči samo v posteljo, dobro poseksat, nekajkrat, potem bi pa iskal novo žrtev.Če bo pa za……….potem pa treznost v glavo, veliko hudega vaju čaka, morda tebe celo več kot njega, saj boš največja kurba na svetu, iskali te bodo z lučjo, posebno še njegova zdajšnja, slišala boš zgodbice in kakšno bližnje srečanje te verjetno čaka.

Nasmehni se, nekdo te ima rad................

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close