A se bo locil?
Ne se delat lepe, cist odkrito mi naj kdo napise, kaj razmislja moski, porocen ze vec let, ima otroke, pol pa mi non-stop pise sms-e, je pozoren, darilca in podobno.
Vem, kaj boste rekli, sex isce, ampak….mislim da z njegovem zakonu ni vse ok, ker ga NIKOLI ni doma, pride in gre, ko zena se spi, z mano pa se pogovarja vse zivo tudi po vec ur na dan po telefonu. Postala sva prava prijatelja in mi je hudo, ker vem, da dlje od postelje pri njem ne smem razmisljat.
To sicer ne pride v postev, ker nocem komu v zelje skakat, ampak me vseeno zanima, kaka je moznost, da se taksen moski loci in zazivi na novo?
LP
bila sem v vlogi ljubice in nenehno mi je govoril, da se bo ločil. skupaj sva bila vsak dan, njega domov praktično ni bilo, saj žene ni prenašal. samo spal je še občasno doma.minili sta 2 leti, ko je zadevo na grobo prekinil in se vrnil k ženi. rekel je, da ni pripravljen delati tako velikih sprememb in zaživeti na novo. ustaljenost in komfort sta mu pomenila več kot nova ljubezen z novo osebo. pa me je imel..vsaj v tistem času..zelo rad….
zato zelo dobro premisli…
Ja, na žalost je v večini primerov tako kot pravita lotka in todja. Marsikateri poročen moški, bi za nekaj uric “drugačnosti”, obljubil vse.
Raje si poišči nekoga, ki bo lahko tvoj 24 ur na dan, ne pa samo takrat ko mu bo odgovarjalo. Prav gotovo boš čez nekaj časa ti v situaciji njegove žene, ena druga pa nas bo tu spraševala, če je vredno?!
Moj se pa je ločil. Ampak sem mu takoj na začetku dala vedet, da na dveh stolih ne bo sedel. Njegova zveza je bila v razsulu, ampak mu nisem verjela, dokler ni prekinil z njo, se pogovoril in mi začel dokazovati, da si res želi začeti na novo, in šele zdaj mu res zaupam, ko sva že nekaj časa skupaj in je najina zveza zares dobra.
Mislim pa, da tvoj ni v tej fazi. Ves dan je čustveno s tabo, a čuti, da se mora vračat k ženi, zaradi nekega reda. Ta nima razčiščeno.
jaz v to kategorijo nekako ne spadam… sicer sva se z mojim poznala že prej, ko je bil poročen, toda par sva postala, ko je on že bil v ločitvenem postopku
načeloma je tako, da se moški nočejo ločevati iz preprostega razloga …. še 1x morajo iti v investicijo stanovanja, pa so vsaj ta povprečni moški že brez tega do vratu v dolgovih
zatorej… zakaj bi se zezali, če pa lahko sex dobijo brez muje in nepotrebnih megalomanskih stroškov drugje…
…zato se vsaj jaz ne zapletam s poročenimi z mislijo, da se bo iz tega karkoli razvilo…
Na skoraj isto temo sem tudi jaz zastavila vprašanje. Kako kvaliteten je lahko njegov zakon in kako dober pa je sploh lahko on, če živi dvojno življenje. Jaz sem glede tega malo bolj previdna. V mislim imam njegove tri otroke… Groza. Rajši pomislim na to, da je biti ljubimec premalo, biti ljubimec preveč – – torej pa nič. Srečno.
Jaz ne bi pričakovala od poročenega, da bo kdaj se ločil zaradi mene. Sama sem že bila z vezanim moškim, ki je imel s partnerko družino. Sprva mi je bil všeč le zaradi pozornosti in dobrega sexa, nato pa mi je bil vedno bolj všeč, pa tudi on ni bil ravno ravnodušen do mene.. Pa sem se hitro prepričala, da tega ne smem, ker je pač zadovoljen s tem, kar ima.
In res je bilo tako, ko mene ni bilo več, si je našel drugo ljubico in enako živel naprej. Na koncu mi je povedal, da mu je to le popestritev.
NE BO SE LOČIL !!!
LOČIL SE BO SAMO V PRIMERU ČE GA BO ŽENA PUSTILA OZ. NAGNALA !!!
Sama sem imela en tak primer. Bila sva 6 let skupaj.
Ko sem ga spoznala se je že odselil od žene in bil v ločitvenem postopku. Rekel je da je tam končano. Tudi izgledalo je tako.
Vendar sta imela skupaj majhnega otroka in skupno preteklost takrat že 14 let. Mislila sta oba da sta narazen. V resnici pa nista mogla drug brez drugega, vendar skupaj jima tudi ni zneslo. In veš kaj sem ugotovila ? Ne glede na to da sta bila razvezana na papirju in sta živela ločeno, sta bila še vedno emocionalno poročena. Preživljala sem pekel 6 let in končno dojela da zame tam ni prostora. Saj je bil do mene čudovit, ampak ker je bil dober in čustven človek se je razdajal vsem nam in je tudi želel imeti vse ob sebi. Najraje bi videl da bi kar vsi skupaj živeli !
Otrok je premočna vez med dvema….in ostane za vedno….ne glede na to kaj nam ženskam moški govorijo…..ne morejo stran.
Takole ti bom rekla:
Če je “jebi veter” potem bo lahko zapustil ženo in otroke in zaživel po svoje, ker se mu fučka za družino. Samo potem tudi do tebe ne bo uredu.
Če pa je čustven in zelo dober človek, pa bo morda poskušal najti srečo drugje, vendar mu ne bo uspelo, ker je morda nezavedno globoko povezan z bivšo družino in se bo vrnil….pa tudi če si bo kje drugje ustvaril novo verjetno ne bo obstal…….oni so bili le prvi….
Mogoče sem te razočarala, vendar to je moja izkušnja kot tudi izkušnja nekaterih prijateljic. Sorry
Hvala vam za nasvete.
Megaboy je napisal:
“Nočeš v zelje skakat? Ja kaj pa drugega počneš sedaj???
Možnost obstaja, vendar je minimalna. Ko si z njim, pa izgubljaš še tiste šanse pri neporočenih, ki bi jih mogoče dobila če ne bi bila s poročenim v zvezi.”
Megaboy,prav imas, izgubljam sanse.
Ceprav med nama ni nic, je ze to dovolj, da mu pustim, da me osvaja, pise, itd. Pa saj sem mu povedala, da naj ne pricakuje kaj od mene, pa ni pomagalo, po drugi strani mi pa ugaja, pa ceprav vem, da ni prav.
Niti ne vem tocno, kaj mu roji po glavi, ker se o njegovi druzini in odnosih v njej nikoli ne pogovarjava, je bolj redkobeseden pri tej temi.
Nisem njegova ljubica, pa ceprav me je mikalo, zanimalo pa me je vase mnenje.
Lep dan vsem!
NE BO SE LOČIL
Tudi jaz sem imela pred leti podobno zvezo. Bolj kot dober ljubimec je bil moj prijatelj. Nesrečen v zakonu, zato je nekaj časa živel pri starših, nekaj časa v svojem stanovanju z ženo. Živela sta vsak zase, vendar sta imela hčer, ki sta jo oba oboževala. Njemu je najina zveza ustrezala, jaz sem bila nora nanj. Zvezo sem s težkim srcem prekinila, ker sem želela imeti svojo družino. Kar nekaj let je trajalo, da sem ga prebolela. Zdaj sem noseča in srečna. Imam čudovitega partnerja in ga ne bi nikoli zamenjala za svojega poročenega “nesrečneža”.
tudi jaz se strinjam z vašimi odgovori, še posebej pa z marincinim saj moškim ko je enkrat postlano, mu ni več iz gnezda za oditi. Je pa fajnt imeti ljubico, prijateljico…., če žene več ne more prenašati oz. mu ni več spolno privlačna. Zakaj to vedno slišimo samo o moških, predstavljate si žensko v tej vlogi, da je mož v vlogi gospodinje, žene pa cel dan ni doma ker je “službeno odsotna”, bi bilo zelo zelo zanimivo…
A mogoče pozna kdo takšen primer?
Verjetno se ne bo ločil, ampak mu je malo ratalo dolgčas v zakonu. Verjetno bi tudi enkrat vajina veza postala dolgočasna, tako kot je ta prva. Taki moški, ki ne znajo ohraniti prve veze, tudi druge ne bodo. Sploh pa ne vem, zakaj se ukvarjaš s poročenim moškim. Ne glede kaj ti govori kaj se revčku vse groznega dogaja v zakonu, pomisli na njegove otroke, v kakšno čustveno krizo bi doživljali, ali bi se dobro počutila, da si ti kriva za to. Daj skuliraj se in zbeži stran, on pa naj obišče dobrega psihiatra, če se ne zna z ženo pogovoriti in popestriti zakonsko življenje.
Najprej naj ti povem, da te nič ne obsojam. V bistvu se ne strinjam z vsemi tistimi, ki so odpisali, da se ne bo ločil. Ali te, oz. ti, ki so to napisali so bili v takšni situaciji, ali pa so mogoče celo to prevarane in zapuščene žene, ki zdaj stresajo svojo jezo.
Najprej naj ti povem, in prav tako vsem ostalim, da za razpad zakona ali pa samo veze, ni nikoli kriv samo eden od partnerjev, vedno sta kriva oba, in če kdo to zanika, se pošteno moti. Moram povedati, da so žene, ki pišejo kako one niso krive za razpad zakona in kako so vse naredile, da bi partner ostal, in kako za vse krivijo može, usmiljenja vredne. Če moški začne varati, gotovo v zakonu ni vse vredu. Drage prevarane žene, a mogoče kdaj pomislite, ali niste ravno ve krive za razpad zakona?! In ali morda niste ve krive da si je mož našel ljubico?! Verjetno ste, sam ste preozkogledne, da bi to spregledale in spoznale. Koliko žena med vami je odvisnih od moža, pa a mislite da je to moškemu všeč?! Ja, sej ni čudno da si takšen moški začne iskati uteho drugje. Poznam mnogo žensk, ki so jih možje zapustili, in lahko rečem, da so si čisto same krive, ali so se zapustile, ali so postale tečne in zagrenjene, po možnosti nedružabne in kar je najhujše, finančno odvisne od moža. In ni prav da obsojate moža, ki je zapustil takšno ženo.Moram povedati, da poznam kr neki moških, ki so zapustili žene in so si ustavarili novo družino, s katero so srečni in ne pogrešajo svoje prejšnje žene.
Drage jezne žene, ki tako nastrojeno pišete proti svojim možem ali pa bivšim možem, dajte se zamislit zakaj ste takšne?! Koliko med vami poskuša zagreniti življenje bivšemu možu, koliko od vas nagaja in dela neumnosti, najbolj smešno in žalostno pa je to, da se pri tem ponižujete in sramotite!
Draga Nesojena, ne me zdaj narobe razumeti, da ti pravim, da se bo ločil, a verjemi da če je moški res nesrečn in če se ponovno zaljubi, obstaja tudi možnost da se loči in zaživi na novo. Sam opozarjam pa te, da bodi pri vsej stavri zelo previdna in pozorna. Če se boš spustila z njim v vezo, ti svetujem, da mu jasno postaviš kaj in kako in da se ne spuščaš v nič, dokler ti ne bo pokazal da je vložil zahtevek za ločitev. Ker verjemi, tudi ločen moški ima pravico do nove sreče in ni nujno da če je enkrat varala, da bo še enkrat. Najpametneje je posluš ati srce in racionalno razmišljati. Kako pa so stvari med vama, pa vesta samo vidva in verjemi, če te ima resnično rad in mu res pomeniš veliko, se bo ločil.
Veliko sreče in še enkrat opozorilo poročenim ženam, ki se pritožujejo nad možmi, ki so vse pogosteje zdoma, ne krivite njim, vzrok za to začnite iskati pri sebi, ker ste 100% ve same krive, da se vas mož izogiba!!!!!
PA SREČNO VSEM.
Seveda se pogovarjava, sexa pa med nama tako ali tako ni, ker se nocem zapletat se bolj.
Pozoren je do mene, pa ne mislim s tem materialnih stvari, apak glede vsega ostalega. Spomni se name ob vseh situacijah in mi zeli stat ob strani glede vsega. Prav sili v moje zivljenje, vse v zvezi z mano mu je pomembno in hoce vedet.
V bistvu bi se on rad pogovarjal o naju, jaz pa se izmikam tem temam, ker si nocem priznat, da mi je v bistvu res vsec in zaradi tega z njim sploh nocem razglabljat o tem.
Nikoli sicer ne ves, kaj drug v resnici misli, cuti, ampak se bojim upati, ker je razocaranje potem se hujse.
Forum je zaprt za komentiranje.