A RES IMATE SAMO OSNOVNO ŠOLO?
Koliko od vas ima samo osnovo šolo? Pa kaj vas res nic ni sram, hoditi po svetu BREZ DIPLOME?
V teh časih ko nas ima večina že dve diplomi eni pa niti dokončanih treh razredov osnovne….
Pol pa taki zafuranci začnejo nekje nekaj delat pa nic od njih KER SO ŽE V OSNOVNI NEPISMENI DOBESEDNO ZABITI ????
ELITNA MUCA, 12.08.2025 ob 23:17
Koliko od vas ima samo osnovo šolo? Pa kaj vas res nic ni sram, hoditi po svetu BREZ DIPLOME?
V teh časih ko nas ima večina že dve diplomi eni pa niti dokončanih treh razredov osnovne….
Pol pa taki zafuranci začnejo nekje nekaj delat pa nic od njih KER SO ŽE V OSNOVNI NEPISMENI DOBESEDNO ZABITI ????
Po svetu hodim z bančno kartico.
Osnovno šolo sem naredil v desetih letih, srednjo potem samoplačniško v sedmih letih, potem šest let FDV, pa tri leta Doba in štiri leta B2, sicer ni nič od tega dokončano, se pa zdaj dogovarjam za magisterij v Prištini in bom mednarodno visoko izobražen socialc.
Kaj bi vi radi? Zajebavat znam odlično in slovnično pravilno, mi mama sproti popravlja zapise. Ona ima staro jugoslovansko OŠ, vse obvlada ????
Moje mnenje je, da je na tem forumu vsaj polovica sodelujočih s komaj končano ali celo nedokončano OŠ, kar pa ne bi smel bit razlog za tako hudo nerazgledanost in nesposobnost razmišljanja. Ampak to drugo, je pa precej pogosto tudi pri ostalih, tudi tistih z diplomo ali še kaj več. Na žalost je to trenutna realnost in domet ljudi, tudi avtorice te teme.
Odjebite s pofukanimi oglasi, 13.08.2025 ob 08:27
Sem magistra znanosti ki dela v svic trgovini za minimalno plačo.
Hvala psihopata Janša in Golob da sta nam odkazala prostor nam, intelektualcdnm brez vip.
Jebite se vsi.
nič ti ne pomaga magistrska stopnja, če je znanje neuporabno. Malo ni morala misliti, kaj si šla študirat
Forum je zaprt za komentiranje.