Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek A RES IMATE SAMO OSNOVNO ŠOLO?

A RES IMATE SAMO OSNOVNO ŠOLO?

Koliko od vas ima samo osnovo šolo? Pa kaj vas res nic ni sram, hoditi po svetu BREZ DIPLOME?

V teh časih ko nas ima večina že dve diplomi eni pa niti dokončanih treh razredov osnovne….

Pol pa taki zafuranci začnejo nekje nekaj delat pa nic od njih KER SO ŽE V OSNOVNI NEPISMENI DOBESEDNO ZABITI ????

Vejic in ostalih ločil pa niste v O.Š jemali? Na faksu pa kupljena diploma?

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 6564, 12.08.2025 ob 23:21

Vejic in ostalih ločil pa niste v O.Š jemali? Na faksu pa kupljena diploma?

Namerno je to napisano brez vejic, da taki navadni smrtniki ko si ti lahko komentirajo to ?

Jaz še vrtčevskih jaslic nimam narejenih, kje je še osnovna šola! Aja, pa SDS sem.  Še kakšen stereotip?

ELITNA MUCA, 12.08.2025 ob 23:24

Namerno je to napisano brez vejic, da taki navadni smrtniki ko si ti lahko komentirajo to ?

“Ko si ti”

?

jajaja, 12.08.2025 ob 23:25

Jaz še vrtčevskih jaslic nimam narejenih, kje je še osnovna šola! Aja, pa SDS sem.  Še kakšen stereotip?

Za te jaslice iz vatikanske cerkve pa nas res vse BOLI KURAC ?

Anonimno 6564, 12.08.2025 ob 23:26

“Ko si ti”

?

Bravoo, vsaj nekaj ti gre v lajfu “opazovanje” ✔️

HAHAHAHHA TI NEPOMEMBNA POJAVA NIMAS POJMAA

in to končanih samo 6 r.

Jaz266, 12.08.2025 ob 23:34

in to končanih samo 6 r.

TO PA ZNA ZELO BOLET…

Niti to ne. Dvakrat popravc iz Lego kock v vrtcu. So rekli, ti nisi za nič drugega, kot ovce strižt in molzt….

… no pa sem šel v politiko… ?

Epic Fail, 12.08.2025 ob 23:44

Niti to ne. Dvakrat popravc iz Lego kock v vrtcu. So rekli, ti nisi za nič drugega, kot ovce strižt in molzt….

… no pa sem šel v politiko… ?

V politiku tudi ostani, ta država RES RABI SPREJEMANJE SLABIH ODLOČITEV ?

ELITNA MUCA, 12.08.2025 ob 23:17

Koliko od vas ima samo osnovo šolo? Pa kaj vas res nic ni sram, hoditi po svetu BREZ DIPLOME?

V teh časih ko nas ima večina že dve diplomi eni pa niti dokončanih treh razredov osnovne….

Pol pa taki zafuranci začnejo nekje nekaj delat pa nic od njih KER SO ŽE V OSNOVNI NEPISMENI DOBESEDNO ZABITI ????

Po svetu hodim z bančno kartico.

Sem magistra znanosti ki dela v svic trgovini za minimalno plačo.

Hvala psihopata Janša in Golob da sta nam odkazala prostor nam, intelektualcdnm brez vip.

Jebite se vsi.

Osnovno šolo sem naredil v desetih letih, srednjo potem samoplačniško v sedmih letih, potem šest let FDV, pa tri leta Doba in štiri leta B2,  sicer ni nič od tega dokončano, se pa zdaj dogovarjam za magisterij v Prištini in bom mednarodno visoko izobražen socialc.

Kaj bi vi radi? Zajebavat znam odlično in slovnično pravilno, mi mama sproti popravlja zapise. Ona ima staro jugoslovansko OŠ, vse obvlada ????

???@ ELITNA MUCA,

že v osnovni šoli nas učijo,da na spletu ne kričimo.

ponavljajo razred samo inteligentni ljudje.

Avtor in elitna muca

Tudi nas boli za vaju ?

Večinski volilec Svobode nima dokončane osnovne , tako pravi anketa Parsifala.

Moje mnenje je, da je na tem forumu vsaj polovica sodelujočih s komaj končano ali celo nedokončano OŠ, kar pa ne bi smel bit razlog za tako hudo nerazgledanost in nesposobnost razmišljanja. Ampak to drugo, je pa precej pogosto tudi pri ostalih, tudi tistih z diplomo ali še kaj več. Na žalost je to trenutna realnost in domet ljudi, tudi avtorice te teme.

JA IN KAJ mu POMAGA, da ima gospodič DOKTOR Robert Golob DOKTORAT opravljen?!

Kajti on očitno še ni slišal za “NE DELAJ DRUGIM TISTEGA, KAR NE ŽELIŠ, DA BI DRUGI DELALI TEBI!”

Zakaj VISOKO IZOBRAŽENI ne razmišljate z lastno glavo ampak se zanašate na mnenja drugih ljudi!?

Glede na dejstvo, da še vejic ne poznaš, še za trgovino nisi sposobna.

Odjebite s pofukanimi oglasi, 13.08.2025 ob 08:27

Hvala psihopata Janša in Golob da sta nam odkazala prostor nam, intelektualcdnm brez vip.

Jebite se vsi.

nič ti ne pomaga magistrska stopnja, če je znanje neuporabno. Malo ni morala misliti, kaj si šla študirat

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close