Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice A pozna kdo pot na …

A pozna kdo pot na …

Čez nekaj dni gremo na otok Pag pa bi vas prosila, če mi lahko pomagate s potjo-torej kje je najbližja varianta? Pa še to-kako je trajektom-tega me je namreč najbolj strah, ker nikjer na internetu ne najdem nič o tem-a morda veste kako pelje? Hvala vsem za odgovore!

Za trajekt lahko pogledas na:

Glede trajekta ne se sekirat, vozijo dva ali po potrebi še kakšen več, če je promet vozijo durh marš.

Jaz sem bil tam dvakrat in sem šel preko Kozine(sem iz Gorice), Reka in naprej po jadranski magistrali, do odcepa kjer piše Otok Pag. Se ne spomnem točno kraja, nimaš kaj falit.

lp

Sm našla eno stran, kjer ti opišejo pot do tja pa so opisal 4 poti pa zdj ne vem po kateri jet oz. kje bo najmanj gužve … A je jadranska magistrala polna pa je bolš jet kje drugje al je ok?

Ja ma saj v bistvu nimaš kje drugje iti kot po Jadranski magistrali, pa tudi Pag ni neka oddaljena destinacija da bi iskala racionalizacije po kakšnih poteh gor po Velebitu. Do avgusta ko navalijo paštarji tudi ni neke pretirane gneče.

Korajžno pot pod noge oz. kolesa.

lp

Pozdravljeni!

Mi smo zmeri šli skozi Ribnico…. Brod na Kolpi…Delnice in naprej, da smo v Kraljevici prišli na jadransko magistralko. Pol se pa pot kar vleče do Karlobaga, Senja in do Prizne, kjer zavijete desno in greste na trajekt (je tudi talna oznaka, tko, da ne morete zgrešiti).
Letos so pa eni šli iz Lj. po avtocesti do Ivančne gorice, pol pa skozi Črnomelj…do Vinice in tam v Bosiljevem na novo hrvaško avtocesto ter pri odcepu za Senj ven. Od Senja naprej pa po magistralki.

Bi vam pa predlagala, če greste bolj na južno stran Paga, da greste v celoti po novi avtocesti in malo pred Zadrom (je tabla!!) zavijete iz avotceste. Po tem se peljete nekaj km in čez most ter ste na Pagu. Ste hitrejši (kot po magistralki) in je ceneje (ne plačate trajekta, le avtocesto). Za avtocesto točno ne vem cene, do Zadra je blo 84 kun ( za trajekt smo pa predlani že dali več kot 100 kun).
Srečno!
Lp, Damjana

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close