a pozna katera kakšen fajn apartma na otoku Ugljanu?
Živjo
Zanima me kakšen lep apartma z senčno veliko teraso in prijaznimi lastniki in da je na otoku Ugljanu.
Lani smo bili na Korčulu in so bili lastniki prijazni samo do takrat ko so pobrali denar. Potem pa samo negodovanje. Ne obiskov, vsak otroški jok jih je motil itd…
Res bi bila vesela za kakšen nasvet, ker imam tega dost da se slabo počutim tistih 10 dni, ki jih imam za dopust in čakam celo leto.
Živjo
Saj ne vem, če bi ti izdala ali ne. Da ne bo gužve:))
Mi hodimo že leta v Čeprlando na otoku Ugljanu k gospodu Grginu. Ma da ga ne zamenjamo.
Ima zelo lep prostoren apartma 2 sobi, dnevna, kuhinja in velika pokrita terasa(hladna in zaščitena pred dežom).
Ta terasa je za otroke zakon. V najbolj vročem delu dneva so se tam igrali, namakali v bazenčku. Če pa je bil dež(kar je redko) nas je pa reševalo.
Lastniki Goran in žena čuvata vnuke in sta zelo tolerantna do otrok. se z njimi poigrata, imajo prost vstop na njihovo malo otroško igrišče, kakšen jok ponoči, vpitje podnevi, jih sploh ne moti:))
V glavnem ljudje za vikat:) Kakšen vinček radi prinesejo in kakšno zelenjavo.
Zunaj imate tudi ping pong mizo, kjer se lahko tudi starši malo sprostijo in odigrajo kakšen turnir.
Vsak apartma ima parkirišče zaščiten proti toči.
Fino je da vzamete s sabo rolarje, kolesa, ker so enkratne poti za rolanje, kolesarjenje.
Vsak večer smo šli na sprehod do kraja Ugljan( ob morju kakšen km), kjer smo šli na sladoled, pico..igrala….)
Ma res se zaljubiš v ta kraj, ker so tako prijazni, prav nič hrvaški:)) hehe Domačini imajo res radi turizem in to čutiš na vsakem koraku, radi poklepetajo, uredijo kakšne ribe…itd….
Pokliči, poglej njihovo stran…
Lp karmen
Živjo
Ne vem kako ti lahko zgledajo predpotopni??
Meni ni važno, da so moderni, ampak
– da so hladni
– da imajo veliko senčno teraso
– da so prostorni
– da je okrog veliko prostora za igro
– da so kolesarske poti v okolici
– čisto morje
– prijaznost
-domačnost
Imaš pa malo stran čisto nove apartmaje, verjetno moderne, ampak brez sence, s tendami na balkonih, nobene okolice, po 10 apartmajev v hiši, ….to je zame podn.
Živim za 14 dni letnega dopusta in hočem, da je popolno, da si res spočijem:)
In tukaj pri grginu si. Enkrat ponoči mi je mali zakuhal in sem bila vsa panična. Ob treh zjutraj sem pozvonila lastnikom, so brez problema vstali, me pospremili v dežurno in šli zjutraj v službo.
Ma niti z kančkom slabe volje, edino kavo sem mogla skuhat:)
Veš te stvari delajo vreden dopust, da si tam domač.
Da še jaz pridam…
Naša družina je bila dve leti nazaj v fino modernem hotelu, klima in luksuz.
Ampak nikoli več!!!
Ponoči se mi je mali 10 minut drl, ker so mu zobje rastli in je toliko rablo, da je calpol prijel in so me drugi dan opozorili, da mora biti mor, drugače bomo morali hotel zapustiti. Si predstavljate naš dopust naprej:(((
Ja in potem smo šli k grginu…septembra, in hvala monovki za nasvet(ne vem več imena), ker smo se res spočili in tako lepo se že dolgo nismo imeli:)
Mali se je vsak dan sedel pri grginu v garaži in ga gledal kako popravlja kolo itd…čisti ribe..
ma kako imate rezervirano, potem so ti podatki ki so gor prikazani nerealni, tam je še vse frej.
Mi lahko katere, ki je že bila tam pove, ali je vito tavelik apartma dovolj velik za dve familiji s štirimi majhnimi otroci (pod 5 let-pomožne posteljice) smo namreč družini, možje so bratje in hodimo skupaj na dopust.Hvala
Velik apartma ima dve veliki sobi, ena soba ima zakonsko posteljo plus še eno navadno posteljo. Po želji doda še kinderpet.
V dnevni je kavč, ki se raztegne. Tako, da ja , mi smo bili dve familije notri in se je obneslo:)
Ja ta gospod Goran je tko, da mu internet ne gre in mislim, da mu prijatelji urejajo stran. Tako da on nima emaila. Zato se podatki ne ujemajo. Najboljš je poklicat. Je tko prijazen.
tudi mi smo bili pri Grginu v malem apartmaju. Lastnik in njegovi so res super. Bili smo skoraj 3 tedne. Odšli smo nekaj dni prej, ker smo imeli zelo slabo vreme, napoved pa tudi ni bila bogve kaj. Razumel nas je in nam preostalih dni niti ni računal.
Mene moti samo Ugljan kot otok, ker je tako samoten in se nič ne dogaja. Apartmaji so super, otok pa žal ni po mojem okusu, tako, da tja ne grem več. Pa še to: pri njih je po 15. avgustu konec sezone in je res mrtvilo.
Plaža pred hižom.
kontakt: marin.pedisic@gmail.com
Forum je zaprt za komentiranje.