Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek a pijete alkohol in kaj ce

a pijete alkohol in kaj ce

Js po peru vse vn odscijem tko da brezveze ?sam ga pa najlazi prebavljam od alkohola sam more bit mrzu valda

sampanjec mi je zanic

kuhancek pa kaj js vem

ce je voden ce ni premocen je kr ok

sama nrdim vedno premocnega in me zelodec zacne bolt

ma kdo dobr recept za kuhanck z rdecga vina?

ma tebi ni več pomoči.

Ne pijema alkohola. Zakaj bi ga, da bi bila pijana, da bi smrdela?

Odgovor na objavo uporabnika
ena trezna, 20.12.2021 ob 15:31

Ne pijema alkohola. Zakaj bi ga, da bi bila pijana, da bi smrdela?

ne smrdi vsak enako po alkoholu tko k znoj ne smrdi isto pri vsakem

vsi mamo drugacne telesne sokove ?! zato lahko da 5 ljudi isti parfum nase pa bo vsak drugace disal 🙂

enim pase vonj cigaret npr eni smrdijo k prasica s tem zmesanim svicem zraven imas svasta

sam povem, 20.12.2021 ob 15:30

ma tebi ni več pomoči.

???eh sj me nbo pol mesce kaj jokate

Ženske, ki pijejo alkohol, so še bolj nagravžne kot deci. Baba pijana, rit prodana. Že deci, ki ga pijejo, so ogabni, babe pa še toliko bolj.

Potem pa rigne po piru, fuj smrdi.

nagravžne so, 20.12.2021 ob 15:34

Ženske, ki pijejo alkohol, so še bolj nagravžne kot deci. Baba pijana, rit prodana. Že deci, ki ga pijejo, so ogabni, babe pa še toliko bolj.

Potem pa rigne po piru, fuj smrdi.

Kristjančki so se AKTIVIRALI ?

ja madona no ce pa za nov let spijes dvs tri kozarce ni pa res nc narobe

En dcl viskija vsak dan.

Stvar je enostavna. Če tip hoče seksat, naj napoji babnico. Bo malo spila in bo hitro razširila noge. Je pa pomembno, da tip ne pije alkohola, ker pri tipih pa je potem cura mehka. Torej sebi sok, njej pa alkota pa bo seks.

ne pijem. Se imam lepo v lajfu tud brez teh substanc. Tud ko sem ga žurala, sem ga zažurala brez alkohola, plesa in smeha polno!!!

Jaz spijem vse kar tece.

Vsako drugo temo, ki jo odprem, vidim, da si ti začela. Nova popestritev na forumu? (me ni blo nekaj časa)

Alkohola pa ne pijem, ko ga še sem, sem pa najraj kakšne likerje, kaj žganega, kakšen koktajl in pa vino. Piva nikoli.

Alkohol je pogoj preživetja, še posebno velja v  času covid norije, ki je ni videti konca. Staropramen je zakon!

Hej….končno ena, ki kaj spije … Javi se, lahko spijeva tud kak kozarček ali dva skupaj (golobmitja01@gmail.com).

ženska sem, 20.12.2021 ob 16:24

En dcl viskija vsak dan.

Hej….končno ena, ki kaj spije … Javi se, lahko spijeva tud kak kozarček ali dva skupaj (golobmitja01@gmail.com).

Anonimno 2260, 20.12.2021 ob 15:36

Kristjančki so se AKTIVIRALI ?

Res je… Če si ženska, se javi. Lahko spijeva tud kak kozarček ali dva skupaj . (golobmitja01@gmail.com).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close