a otrok ne srečujejo, nikoli in ne povejo zakaj
Poznam moškega, popolnoma v redu. Z neko žensko je dobil otroka, povedal je, da je do tega prišlo popolnoma nepričakovano, niti želeno, vsaj z njegove strani. Pustimo to, “natakni si kondom”. Z njo se je razšel.
Ženska naj bi bila zaščitena. Vsaj “uradno”.
Ta možak je do otrokovega četrtega leta redno, tedensko,glede na odločbo sodišča, obiskoval otroka, vzdrževal stike. Zgledno.
Nenadoma, po vrnitvi otroka konec nedelje njegovi materi ni nikoli več šel po otroka. Nikoli ni nikomur hotel povedati zakaj. aparavi, da bo otrok že izvedel, ko bo dovolj star.
Moški redno , vsak mesec ženski plačuje precej visoko, torej spodobno preživnino.
Nihče v njegovi družini ne more izvedeti, zakaj tako.
Kaj se je takrat,ob zadnjem obisku zgodilo?
Ugibamo , žensko so tudi vprašali a noče niti ona povedati.
Je morda možno ,da zato, ker otrok ni njegov? Ta ženska je bila z njim, ko je bila še z bivšim, takrat.
Plačujejo redno alimente, 11.12.2021 ob 17:57
Poznam moškega, popolnoma v redu. Z neko žensko je dobil otroka, povedal je, da je do tega prišlo popolnoma nepričakovano, niti želeno, vsaj z njegove strani. Pustimo to, “natakni si kondom”. Z njo se je razšel.
Ženska naj bi bila zaščitena. Vsaj “uradno”.
Ta možak je do otrokovega četrtega leta redno, tedensko,glede na odločbo sodišča, obiskoval otroka, vzdrževal stike. Zgledno.
Nenadoma, po vrnitvi otroka konec nedelje njegovi materi ni nikoli več šel po otroka. Nikoli ni nikomur hotel povedati zakaj. aparavi, da bo otrok že izvedel, ko bo dovolj star.
Moški redno , vsak mesec ženski plačuje precej visoko, torej spodobno preživnino.
Nihče v njegovi družini ne more izvedeti, zakaj tako.
Kaj se je takrat,ob zadnjem obisku zgodilo?
Ugibamo , žensko so tudi vprašali a noče niti ona povedati.
Je morda možno ,da zato, ker otrok ni njegov? Ta ženska je bila z njim, ko je bila še z bivšim, takrat.
Mene pa zanima, koliko znaša ta visoka preživnina.
350. Se tebi to ne zdi spodobno? Ženska pa na sončni, stara 37 let,še dva otroka po tem. Po moje mu je morala povedati,da otrok ni njegov,a ker ga poznamo in vemo, da je zelo pošten,se ni spustil v dnk zadeve in podobne umazane stvari ob tem. Pač plačuje, kukavice tudi dajo jajca tja,kjer se splača.
Mislim pa tudi,da ni edini, ki jih take okoli prinesejo.
To, da otrok ne bi bil njegov ni logično. Zakaj bi mu potem plačeval visoko preživnino, zahteval bi test očetovstva in konec preživnine. Če bi mu otrok kaj pomenil, ne bi kar prekinil stikov z njim, torej verjetno ne plačuje zaradi tega. Najverjetneje mu je mati prepovedala stike, mogoče zato, ker se on bavi s kakšnimi čudnimi posli ali pa drogami, mogoče je pa ona samo žleht.
Torej je ta tvoj prijatelj 4 leta imel otroka, sedaj pa ga po njegovem nima več. Oz. mu sedaj dol visi zanj. Ker je kao nekaj izvedel – no tako misliš. In ti misliš da je čudovit ker plačuje zanj? Dober človek pa to. Ja krasen. Štiriletnega otroka je brez pojasnila zapustil in se dela da ne obstaja. Mu pa vrže denar. Čudovit človek. Jebeš štiriletnika. Bo že izvedel enkrat zakaj ni bil vreden več “očita”. Bo že prebolel da ga je človek, ki naj bi bil njegov oče v sekundi izbrisal iz svojega življenja kot da je ena smet zato ker je “nekaj izvedel”.
Naj uganem, njegova punca? Oz. vsaj hočeš bit? Ker tako očitno vso krivdo na žensko mečeš da je smešno. Ona kriva ker je zanosila. Ona kriva da je zapustil otroka. Ona grozna. On čudovit. Otrok nepomemben. Srečno prihodnost vama želim.
sploh ni problem ali je njegov ali ni, otrok ga je vzljubil in ga ima za očeta, torej bo otrok najbolj prizadet, zato mora ta kao oče to vlogo igrati naprej. Jaz npr. bi c tem primeru tako ravnal, to je bitje ki si ga imel rad in ne more tega spremeniti neka okoliščina. Ne me narobe razumeti kar bom zdaj napisal, ampak jaz sem imel psa, vsaki dan sva šla tečt, po 11 letih je umrl, jaz sem jokal 3 dni, kot bi mi umrl otrok in če su 4 leta prisoten v otrokovem življenju, imel z njim redne stike, se bi meni osebno trgalo srce. Ni pomembno ali si biološki oče, pomembno je, da si tega otroka imel rad, ga torej ne moreš ko nekaj izveš, na kar otrok nima nobenega vpliva, in ga imaš rad naprej- v tem odnosu se pač zaradi česar koli ne more nič spremeniti.
HOMER, 12.12.2021 ob 16:32
sploh ni problem ali je njegov ali ni, otrok ga je vzljubil in ga ima za očeta, torej bo otrok najbolj prizadet, zato mora ta kao oče to vlogo igrati naprej. Jaz npr. bi c tem primeru tako ravnal, to je bitje ki si ga imel rad in ne more tega spremeniti neka okoliščina. Ne me narobe razumeti kar bom zdaj napisal, ampak jaz sem imel psa, vsaki dan sva šla tečt, po 11 letih je umrl, jaz sem jokal 3 dni, kot bi mi umrl otrok in če su 4 leta prisoten v otrokovem življenju, imel z njim redne stike, se bi meni osebno trgalo srce. Ni pomembno ali si biološki oče, pomembno je, da si tega otroka imel rad, ga torej ne moreš ko nekaj izveš, na kar otrok nima nobenega vpliva, in ga imaš rad naprej- v tem odnosu se pač zaradi česar koli ne more nič spremeniti.
Tako razmišljaš ker si človek. Zdrav človek. Od te ženske “prijatelj” in ona ne bosta nikoli razumela tvojega razmišljanja. Ker je edino kar vidita sebe in to kar onadva želita in hočeta, vse ostalo je postranskega pomena. Potrošni material. Dokler jim koristi in se obnaša tako kot želi gospoda super, takoj ko se ne….papa.
si s komer se družiš, 12.12.2021 ob 15:54
Torej je ta tvoj prijatelj 4 leta imel otroka, sedaj pa ga po njegovem nima več. Oz. mu sedaj dol visi zanj. Ker je kao nekaj izvedel – no tako misliš. In ti misliš da je čudovit ker plačuje zanj? Dober človek pa to. Ja krasen. Štiriletnega otroka je brez pojasnila zapustil in se dela da ne obstaja. Mu pa vrže denar. Čudovit človek. Jebeš štiriletnika. Bo že izvedel enkrat zakaj ni bil vreden več “očita”. Bo že prebolel da ga je človek, ki naj bi bil njegov oče v sekundi izbrisal iz svojega življenja kot da je ena smet zato ker je “nekaj izvedel”.
Naj uganem, njegova punca? Oz. vsaj hočeš bit? Ker tako očitno vso krivdo na žensko mečeš da je smešno. Ona kriva ker je zanosila. Ona kriva da je zapustil otroka. Ona grozna. On čudovit. Otrok nepomemben. Srečno prihodnost vama želim.
ja pri takih se vidi, kaj vse potrebna ženščeta naumijo v svojih glavah, da bi opravičile potencialne seksače. Sprašuje pa najbrž zato, ker jo še ta preživnina žuli in bo hitro problem, ko šlo ” iz njunega žepa”.
Upam, da si bo tip vsaj pri tej spraševalki nataknil kondom.
Homer, saj si lepo srčno napisal.. ampak realno dejstvo je, da večina moških tujih otrok ne more sprejet-pa tu ne govorim o tem da so jim očetje ampak da ga enostavno imajo radi. Je dosti takih kukavičjih zgodb, kjer so dejansko mislili, da so njihovi, potem pa.. Pač prevelik ego, da bi imeli radi otroka drugega moškega. Kar niti ni čudno, saj že v osnovi moški nočejo ženske z otrokom, zakaj bi potem sprejeli otroka, za katerega mu je njegova ženska lagala, da je njegov? To je še hujši udarec za njegov ego.. 😉
Forum je zaprt za komentiranje.