A nisi pri 43 že prestar za sankanje?
https://www.slovenskenovice.si/kronika/doma/sankaca-so-ozivljali/
Sicer pa po moje ni bilo krivo sankanje oz. sindrom Jerneja Šugmana.
Mu je bilo pač namenjeno.
Vesel oče, 07.02.2022 ob 18:55
https://www.slovenskenovice.si/kronika/doma/sankaca-so-ozivljali/
Sicer pa po moje ni bilo krivo sankanje oz. sindrom Jerneja Šugmana.
Mu je bilo pač namenjeno.
Človek, pa ti si totalen debil. In to je milo povedano.
Fak ste trčeni s tem cepljenjem. Ja do sedaj niso mladi zbolevali in umirali.
Evo moje okolje: prvi pogreb pri 6ih za sosedo, se utopila v greznici. Drugi pri 9ih, sošolec umrl v šoli (poškodba pri telovadbi). Na faksu kolegica zbolela za rakom, komaj preživela. Pri 28ih umrl moj sodelavec – možganska kap. Pri 44 umrl poslovni partner, slabost v gorah (padel sladkor verjetno) in je padel ter se ubil. Lani poleti umrl 41 letnik iz naselja kjer živim, po kolesarjenju. Stopil iz kolesa in se sesul. Ne vem od česa. Verjetno srce. Trenutno imamo enega sodelavca že več kot leto na bolniški – možganska kap – 33 let star. In enega v bolnici kamor ga je ta “gripica” spravla že mesece. Star je 44. Ne vem v kateri luknji živite to, ampak ljudje vsakodnevno umirajo. Tudi mladi.
logika922, 07.02.2022 ob 21:06
Fak ste trčeni s tem cepljenjem. Ja do sedaj niso mladi zbolevali in umirali.
Evo moje okolje: prvi pogreb pri 6ih za sosedo, se utopila v greznici. Drugi pri 9ih, sošolec umrl v šoli (poškodba pri telovadbi). Na faksu kolegica zbolela za rakom, komaj preživela. Pri 28ih umrl moj sodelavec – možganska kap. Pri 44 umrl poslovni partner, slabost v gorah (padel sladkor verjetno) in je padel ter se ubil. Lani poleti umrl 41 letnik iz naselja kjer živim, po kolesarjenju. Stopil iz kolesa in se sesul. Ne vem od česa. Verjetno srce. Trenutno imamo enega sodelavca že več kot leto na bolniški – možganska kap – 33 let star. In enega v bolnici kamor ga je ta “gripica” spravla že mesece. Star je 44. Ne vem v kateri luknji živite to, ampak ljudje vsakodnevno umirajo. Tudi mladi.
Lani? Misliš 2021? Kapi pravis? A se ni 2021 leta na veliko cepilo? Jaz tudi ne vem kje TI živiš. V blagem milnem mehurčku, menda….
Ta, ki je umrl, še ni imel 40… In ne, nikoli nisi prestar. To zveni nekako tako, kot vera, da te doma na kavču pa ne more nič treščiti po glavi. Ali srcu.
Moj dedek je škripnil, ko je pri cca 80 letih padel s plezalne poti v steni. Precej visoko v gorah. Padec cca 300 metrov. Tudi jaz ne nameravam čakati doma na kavču na svoj trenutek.
Cepljeni, 07.02.2022 ob 21:35
Krivo je cepivo. Točno to se dogaja, da je od lani po cepljenju pa vse do zdaj velik porast infarktov. Se še vedno sprašujete zakaj? Lani se je pričelo masovno cepljenje in od takrat nonstop urgence polne infarktov. Vprašajte zaposlene v zdravstvu, če poznate koga.
Dej no ne nabijej! V moji bližini je umrl 50letnik, takoj po preboleli koroni v prvem valu, ko cepiv niti na vidiku še ni blo, ok? Ustavilo se je srce in konec.
Avtor tegale umotvora ima pa itak lukno v glavi, pa še kje.
Nisem anticepilec, ampak roko na srce, toliko smrti zaradi kapi, čudnih kolapsov zadnje čase, ne pomnim.
Spomnim se številčnih utopitev zaradi kapi na naši Obali, kar tega prej ni bilo. Smrti kar nekaj športnikov samo v parih mesecih, kar tega prej ni bilo. Ja, so se dogajale podobne smrti že prej, ampak ne v takem številu v tako kratkem casovnem obdobju. Defibrilator bo treba pocasi imeti kar s sabo ali kaj.
No eay, 07.02.2022 ob 22:22
Nisem anticepilec, ampak roko na srce, toliko smrti zaradi kapi, čudnih kolapsov zadnje čase, ne pomnim.
Spomnim se številčnih utopitev zaradi kapi na naši Obali, kar tega prej ni bilo. Smrti kar nekaj športnikov samo v parih mesecih, kar tega prej ni bilo. Ja, so se dogajale podobne smrti že prej, ampak ne v takem številu v tako kratkem casovnem obdobju. Defibrilator bo treba pocasi imeti kar s sabo ali kaj.
IMaš kakšno statistiko ali to kar na pamet po občutku? Kako veš, da so bili cepljeni? Kaj pa če je kap posledica covida? Najprej je bil covid, potem cepivo.
Forum je zaprt za komentiranje.