a ni zanimivo
Stari(a), je bolš, da te ni blo zraven!! :)) Bi lahko še kaj v tebe priletelo!!!! Je letelo vse po luftu!!!! Od stolov, miz, piva, čist navadnih tun, pekinezerjev, babičinih protez, itd, itd, itd…… ma ti povem….. čaga da popizdiš! :)))
Jo ne smeš danes zamudit, sam si prnes ene 4 pire s sabo, ker jst sem bil včeraj v službi in nisem smel pit, pa mi je ob pol enih zamorilo in sem šel spat :))))) (v službi….. na kavču :))
LP
Remedy
P.S.: naslovi komentarjev nimajo popolnoma nobene povezave s samo vsebino – vsaj ne da bi jst vedel…. 🙂
Itak nimam pojma, kwa vidte v tem…
Mislm, a ni bolš prebrat časopis? Al pa pogledat kakšno telenovelo na televiziji. Nenazadnje napisat nekaj neskončnih življenjskih resnic na forum?
Ne, kje pa! Vi se morte skoz neki onegavt. GREH! Tolk ste grešne, da vas je sam satan vesel… In če ne dobite nobenega sogrešnika, grešite same s sabo, tolk cajta, dokler se vam ne bodo roke posušile, dokler ne boste oslepele al pa dokler ne bo baterija crknla. Kr bo pač prej…
Amapk zapomnte si punce!!!! BOG VSE VIDI!!!!!! in tudi vašo razvrato bo videl!!!! Kar tko, brez pomena seksate!!! IN kot da to ni dovolj, še KONTRACEPCIJO uporabljate!!!!!!!
za sex – 100 let v peklu,
za kontracepcijo – 500 let v peklu,
zato ker o tem govorite – 500 let v peklu
za uživanje v seksu – 1000 let! (brezpogojno!) v peklu…
….zdaj si pa punce ve to mal seštejte! a se seks sploh splača!? Evo: midva s Ksihtom lepo sediva vsak za svojim računalnikov, boli naju ku**c za celi svet, vsak svoje pivo pijeva…… pa bova prišla v nebesa! Ve, punce, ki se pa trudite, da bi vas vaši možje poseksali, boste pa šle direkt v pekel! Tko da je bolš nič delat, pa prit v raj, kot pa seksat, se pri tem še matrat in izgubljat dragocene kalorije, na konc pa pristat v peklu, kjer bi vam te iste kalorije prov prekleto prov prišle :)))
pa že vem, kako kazen boste dobile v peklu…. ve boste privezane na skalo, pred očmi pa vam bojo celih 2100 let mahali z enim velkim vibratorjem….:)))))))
aja, sem skor pozabil: za samostoječe nogavice (oz. šnelfukarce) dobite še dodatnih 200 let……
LP
Remedy
P.S.: mal heca mora bit……
Zdele me ma, da bi neki reku, pa ne bom…
A misliš, da imajo nune rezervirana nebesa? Motiš se, hčerka moja. Nuna bit je čist izi. Mislm, žvet zaprt med šter stene in se upirat skušnjavi ni nobena umetnost. Prilika dela tatu in če ni prilike je enostavno bit pošten… Vsi so se neki zgražal nad Mravljakovo, ampak noben se pa ni vprašu: Kwa bi pa jest naredu če bi bil na njenem mestu? Vsi se razburjamo, kakšni prasci so politiki, ampak v bistvu smo jim samo fovš. Ker nismo pr koritu. Je že tako, da se eni prerivajo okol korita, drugi ga pa morjo filat… Tko je to, veš, duh je dober, ampak meso je slabo. Mir s tabo.
Pa kaj si ti nooooor…
Za en pregrešno dober 3-urni seksek si mi ti, gospod sodnik, prisodil 2300 let pekla!?!?!?!
Zdaj pa rabim še pokoro! Saj menda ne bom v peklu samo za okras(oziroma za vibrator gledat)?
Bom tam vibratorje glancala, pa šnelfukarce krpala, gajbice piva zlagala, pa hudičke rajcala, samega “ateja” vraga pa bom učila Figure Veneris.
Mogoče pa si s tem zaslužim, da lahko vsako leto enkrat vibrator tudi uporabim! Pa gajbico piva malo olajšam… Pa šnelfukarce obujem…
Kaj boš pa ti v raju počel? Tam so ja same resne stvari: device, čaj z limono, poročila po TV, pa Ksiht in njegove resne debate…
LP
Kr neki… Remedy govori mal napočez. Ni to tko enostavn… Najprej bomo ugotovili ali si pogoltnila ali ven pljuvala. Ker namreč, to je bistveno… Pa če si kdaj koga silila ananas jest… Ker že to samo po sebi navrže dva tisoč let večne teme.
“Ateja vraga” ti ne boš nič učila, ker si je ravno on izmislil tistih sto položajev. Čist tko mimgrede, a je že komu uspel tist na strani 222 oz. 223? Ker men se zdi orto nekrščanski…
Vibratorjev pa ti ne boš nč glancala, ker to že itak skoz počneš. Mislm, ejga no, kakšna kazen bi pa to bla? Kot bi men grozil, da me bojo v pir namakal…
Največja kazen bi bila pa tale:
IZGON V NEBESA! K devicam, čaju in poročilom…
O, pa bi bila to tudi zate huda kazen, če bi ti usta zamašili. Pa bi ga lahko samo gledal, pa se spominjal njegovega opojnega okusa, pa goste Guinessove penice, pa kako ga je fajn lizat dol z mehke kože…
Vidiš, enako bi tudi vse tisto, kar sem napisala, bila zame kazen.
Aja, kako pa na kazen vpliva, kaj na koncu naredim z nesojeno familijo? Če jo pocmokam, dobim še večjo kazen? Zaradi genocida nad trumami nedolžnih glavorepcev, ki se niso mogli ubraniti gromozanski sesajoči sili?
Zdaj me je pa strah!!!
“….Zaradi genocida nad trumami nedolžnih glavorepcev, ki se niso mogli ubraniti gromozanski sesajoči sili?…”
hohoho!!!!!!
Ksiht, tole naju je pa La Luna čist pokopala v umetnosti filozofiranja! :))
…..ampak jst še vedno mislim, da se boš ti cvrla v peklu…… če ne zaradi drugega, potem pa zaradi tega, ker se tolk upiraš temu……. če bi bla prava pridna pobožna deklica, potem bi rekla: Moj bog že ve, kaj bo naredil z menoj.
Tko kot midva s Ksihtom: ….nama je čist vseeno…… če grema v pekel, pol bova pila pivo, če grema pa v nebesa, pol bova pa non-stop na internetu visela……. v vsakem primeru, seksala ne bova… :))))
kar se pa tiče kazni pa tko: ko se boš par tisoč let kurila in panirala na ognju, boš čist drugač gledala na te stvari…….. recimo, da bo tvoj tip tut tolk časa v peklu (ker je glih en tolk pokvarjen kot ti). No in ko se bosta ponovno videla, bo dal on dol hlače, ti boš pa vprašala: “kaj je pa to??” ….in pol boš šla kam u puščavo živet, predana askezi……:))) tko da……. hudič te ne uniči samo fizično, ampak tudi psihično!!!
Glede Figurae Veneris: mislim, da se tukaj pa oba motita…….. hudič je sicer to napisal, ampak potem je šlo pa v recenzijo h bogu. 🙂 tko da je pol manj pokvarjeno, kot bi v originalu moral bit……… ker v originalu niso bile samo slikice in resni komentarji, ampak so se še zafrkavali zraven. Verjem! sem ga prebral…… mam veze tm gor….. mi ga je sv. Peter prodal za 200 evrov! Noter so pa same svinjarije. Nekak tkole: “Duvaj dušo, duvaj!!” pa “Jebi, jebi, samo nemoj, da ti ku*ac padne” ok…. to sem bral hrvaško verzijo :))) u slovenski je pa tkole nekak: “Pa daj nategni jo orenk, sej nisi peder!!!!!” dopadu se mi je tist komentar: ” tale položaj je super, ampak ga odsvetujemo, če ma ženska drisko…..” :))) pa un je tut fajn: ” Ko si ga drkaš po njenem obrazu, se zraven deri: Tukaj maš psica, tukaj!!” :)))))) . u glavnem…… zadeva definitivno ni tko nedolžna, kot si jo vi predstavljate (vsaj original) tole, kar se pa sedaj lahko dobi, to so pa pravljice za lahko noč….. :))
ok, narod…. pa dejte mi že rečt, naj neham, ker ko se jst enkrat vživim, pol je konc!!!! :)))))
LP
Remedy
Ma ja!!!!! Pa sej u tem govorim!!! vsi lapajo, kako se je fajn okol trajbat, pa kolk je luštn, če ti ga tip tko zabije, pa če ti ženska to pa ono naredi, pa če se seksaš nevem vse kje……. pol pa “nekdo” reče, da je poseksal sosedovga psa, pol te pa vsi postrani gledajo…… jst temu rečem: dvojna morala…………. al se seksajmo vsi z vsem, al naj bo pa vsak v svojem kotu, pa naj si ga/jo žuli po rokah……….
:))
LP
Remedy
Forum je zaprt za komentiranje.