a ni zanimivo
ksiht:
“Ribe plavajo naravnost
ali globlje v reko”
dobr si tole izpostavil, ampak moraš podat tudi to, da se reka blešči rumeno ker jo je obsijalo sonce, ali pa zaradi kanalizacije….. tko da, če povežem najino filozofijo v celoto, bi zgledalo nekako takole:
Ribe z raztrganimi jetri plavajo kot kuga naravnost v pekel človekove duše ( ne glede na to, al so calvo, al riomare :)) In ob uri, ko se zarijejo globlje v reko človeka, jim neumni popotnik, obsijan od sonca, ubije otroka v snu. Otroka, ki je v snu že dolgo mrtev….. Vse to pa je le onanija jutranjih ur….
a????????
Sem fajn zrihtal???? samo ne me spraševat, kaj naj bi pomenilo! ….ker nimam pojma….. se pa fino sliši, se ti ne zdi??? :))
ajdi, lep globok-filozofski pozdrav!
Remedy
Mislm, jest se na filozofijo sicer ne spoznam kej dost, ampak, do neke mere bi se lahko strinjal… Edin zdi se mi, da mal pretiravaš… mislm, stvari so v principu dokaj preproste… ribe ne grejo samo not, obstaja čist realna možnost, da grejo tud ven… mislm ne po vseh ustaljenih ovinkih, ampak točno tam, kjer so priplavale noter… In pr vseh teh piksnah se men konstantno poraja vprašanje: Kakšne je razlika med tem kr gre not in tem kr (predčasno) pride ven? Mislm, ne da bi filozofiral, ampak, me res zanima… Ker jest kkšne bistvene razlike namreč ne vidm… Mislm, ne trdm, da je ni, samo men se zdi vse glih…
Ja, se moram do neke meje strinjat s tabo….. res je težko ocenit, kaj pride ven… sploh, če je neznan izkoristek in pa bolj pomembno vprašanje: a lahko pride ven več, kot smo dali noter!!!. Ampak je pa problem, če mi vidimo samo sence tistega, kar je resnično. Ker potem je pa čist vseeno, če je roimare, calvo, delamaris, al pa tuš…… da pa ne govorimo o konzervah! kako globok psihični vpliv majo konzerve na potepuške pse, ki se zgrinjajo v to, kar potem pride ven. Sicer je pri psih tako,….da je odvisno, al je šnavcer, al pitbul, al pa pekinezer……. samo je vseeno težko nastavit temperaturo pečice na pravo temperaturo, da potem ni mama preveč huda. Ker če se zapeče potica preveč potem je učinek katastrofalen….. veš pa kako je s tem…. če je pretrdo, potem je stara mama jezna, ker ne more grizt brez proteze. Proteza je pa tisto, kar gre noter, vendar ne vemo, kakšen izkoristek ima in kako sploh učinkuje na psiho sosedovih mulcev!!! tko, da. se čist strinjam s tabo…. mora bit še nekaj…..
LP
Remedy
V ostalo se ne bom spuščal, ampak, kar se psov tiče… Mislm, v čem je razlika med čivavo in mastifom? Eni sicer pravjo, da je ni, ampak, jest vsakmu rečem, predstavljej si čivavo, veliko kt mastif! Al pa bernardinc al hukerzvot…. Mislm, če je že mejhn tolk žleht, kwa bi šele blo, če bi bil velk?
Oziroma, da ne bom preveč v prispodobah govoru: Si predstavlaš, da bi ble babe močnejši spol?
Si predstavljaš šele. kako bi se drle!!! 🙂 danes si da človek skušalke na glavo, pa navije glasbo, pa nič ne sliši…… ampak za tisto dretje pa pomoje še niso razvit tko močnga feršterkerja (ojačevalca) :)) brrrrrr. Bi moral met človk tut tko: preklopne ušese: da bi jih lahko (nevidno) zaprl, ko se mu nebi dalo poslušat…. heh….. da pa o “posteljnih” glavobolih sploh ne govorim!!! zdej rečejo: “dej, ljubi…. ne bi danes…. sem mi ne da…. bova jutr….” Pol pa sploh nebi govorile, ampak bi te kr mlatit začele!!!: “Pa je*em ti mater! a sem ti rekla, da se mi ne da!! Ti bom še tadrugo roko zlomila!!!”
ja…. življenje bi blo definitivno veliko bolj pestro….. :))
LP
Remedy
Ja, to je pa ena od lastnosti, ki jo mi moški nimamo….. da pridemo, sploh ne vemo o čem tče beseda, pa samo rečemo: “Jst se pa ne strinjam…..”
Če bi jst kaj takšnega naredil, se bi mi vsi smejali, če pa to naredi ženska, potem pa vsi kar obnemijo ( še tolko bolj, če ma dekolte in velke joške :))
LP
Remedy
Forum je zaprt za komentiranje.