Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija A ni več Oprah na Popu

A ni več Oprah na Popu

Grem na morje, pridem nazaj, pa je ni nikjer več.

Ja, en pogled na spored, pa ti bo vse jasno. 🙂

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Ja, jasno mi je, da je ni. V bistvu me zanima, ali je to trajno ali samo ta teden. Za prejšnji teden ne vem, ker smo bili na morju.

A je mar kdaj bila?

Katja, ja je bila. Mislim, da ob 14h vsak dan. Tako nekako.

Za Žogico Nogico – saj vem, da si na koncu dala smeškota in da nisi hotela nič slabega…
Ampak res ne razumem več punc na MON-u.
Vsak, ki nekaj vpraša, mora najprej dobiti nek odgovor v tvojem stilu. Zakaj? Pa kako se vam da?
Pa saj ta, ki je postavila vprašanje tudi to ve, ali ne? Da lahko pogleda na spored itd. Ampak ne pogleda, ker tam ne bo dobila podrobnega odgovora – morda pa pač kakšna res ve ali je ukinjena samo za počitnice ali je konec za zmeraj ali kako? Pač ljudje vedo. V sporedu tega ne bo našla!

In ja – potem je res brezveze spraševati –
“kdaj so razprodaje v ….?” – ja pejt pogledat, pa boš vidla, kaj tukaj sprašuješ?
“kako naj porabim smetano?” – ja poglej v kakšno kuharsko knjigo, ne pa da nas tukaj moriš!
“kako naj spucam flek iz kikle?” – ja a ne moreš iti v trgovino pa čistilnico pa ti bodo vse razložili!

itd itd

Pa saj to tudi punce ki sprašujejo vedo. Ampak čar MON-a je ravno v tem, da dobiš več odgovorov in hitreje in včasih zelo uporabnih. Zakaj se je treba skoraj norca delati iz tistih, ki lepo vprašajo?

Pa res ne vem ali je tako težko dati prijazen odgovor ali pa molčati, če odgovora ne veš??!
Res se sprašujem ali je MON odraz naše družbe – ker če je, smo lahko samo žalostni.

O, hvala. Sploh nisem vedela.

Na htv je Oprah vsak dan čez teden ob 11.10 dopoldne.

Glej, v naslovu sprašuje, če ni več Oprah na POPu. Ne, ni je. To je jasno, če pogleda na spored. Pa reč kar češ.

Nikjer v prvotnem sporočilu ne sprašuje ali je ni samo začasno.

Smeško je pa bolj kot ne zato, ker – pa oprosti, če se ti zdim nesramna – mi ni jasno, da odrasla oseba, ki zna odpreti MON, ne zna poklikati par stvari v Googlu ali na najdi.si ali drugih iskalnikih. A se je res tko težko potruditi in pogledati še kje drugje kaj?

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Ojoj … ma ste res po vremeni. :)))))

Če je katera ve bi pa res lahko prijazno odgovorila na vprašanje.

Preden sem vprašala na MON-u, sem si ogledala spored za cel teden na POPU. Tako da ta teden Oprah ni, sem že ugotovila. Zanimalo me je samo, ali je mogoče kdo v medijih zasledil, koliko časa je ne bo, ali je to trajno in kako zdaj. Saj so komaj dobro zalaufali. Ali pa če pozna kdo koga tam. Brez me pa tudi ne bo konec, samo navadila sem se jo gledat ob dveh in sem danes malo čudno pogledala.
Nisem pa ena MON-ovskih mimoz, ki bi zaradi odgovorov zganjala histerijo. Poznam nivo MON-a in sem pričakovala še kaj hujšega. Tisti trenutek se mi pač ni ljubilo spraševati na daljši način, da bi se temu že vnaprej izognila.

SEj tudi če bi se potrudila bolj obširno in detaljno napisat bi bili verjetno odgovori isti. :))))))))

Vljudno naprošam vse forušamašice, ako bi bile tako prijazne in bi mi odgovorile na naslednje vprašanje: Po dopustu sem po prihodu v Slovenijo ugotovila, da moje najljubše nadaljevanke ni več na sporedu. Po detaljnem pregledu sporeda vas sprašujem, ali morda veste, zakaj je prišlo do tega in ali se bo še vrnila na spored.

Ja, imaš prav. Potem bi skasirala, kaj gledam te neumnosti, naj se ta čas raje z otrokom ukvarjam. Še poceni sem jo odnesla. :))

:))))))) DObra ugotovitev. ;))) Sam ne okol govort … saj veš … forumske perle, ki vsak trenutek preživijo z svojimi otroci, vendar se le ti vedno igrajo sami, vedno budno oprezajo. :))))))))))))))))))))))))))))))

Za vprašanje: Saj vidiš draga moja, da nima smisla.

Ker si tako kot vsaka tretja tu gor:
“…odrasla oseba, ki zna odpreti MON, ne zna poklikati par stvari v Googlu ali na najdi.si ali drugih iskalnikih. A se je res tko težko potruditi in pogledati še kje drugje kaj?”

Skratka sram te bodi in fuj in fej :)))

Tako kot vsaka tretja:
vsaka tretja namreč že napiše:”Ma mi je žal, da sem sploh odprla temo” ali pa “no zdaj me pa napadite” ali pa po koncu “še dobro sem jo odnesla”.

Očitno je postavljanje vprašanj na MON-u že skoraj adrenalinski posel!:))

Pa da Žogica Nogica ne bo zamerla – sej te ponavadi čist rada berem, ampak taki in podobni odgovori so se pa res že malo preveč razpasli.
No, vsaj za moj okus.

Pa lepo bodite!

Mah, ja. Zadnjič si rečem ob prostem popoldnevu, da si bom privoščila uro babje oddaje. In……, tudi sama ugotovim, da so jo ukinili in nadomestili z neko kurjo oddajo, ki mi nikakor ni všeč. Oprah pa sem tudi sama kdaj pogledala, včasih so bile zanimive teme…. Mogoče bo spet septembra. ne vem pa, če so jo ukinili tudi na HTV.

:))))))))

New Report

Close