Najdi forum

Splash Forum Politični čvek A ni jutri spet ptotest

A ni jutri spet ptotest

???Ali danes namesto jutri?

Očitno vsak dan.

Ne hodite mi v Ljubljano. Lahko se zberete v Kranju pri Stevanovicu doma.  Mi v Lj vas imamo poln kufer, sodrga anticepilska !

Odgovor na objavo uporabnika
Upssd, 05.10.2021 ob 19:22

Ne hodite mi v Ljubljano. Lahko se zberete v Kranju pri Stevanovicu doma.  Mi v Lj vas imamo poln kufer, sodrga anticepilska !

a bi rad cuzal mojega al kaj

lublančan kva bi rd, 05.10.2021 ob 19:23

a bi rad cuzal mojega al kaj

Ma cuzn mi ga ti jeben rovtar grd pa pejt nazaj koze fukat.

Ne hod mi v Ljubljano.

Ha ha.   Jutri vsi v Kranj..?  Pa tam ostanite..

Bu.dala bo dala, 05.10.2021 ob 19:27

Ma cuzn mi ga ti jeben rovtar grd pa pejt nazaj koze fukat.

Ne hod mi v Ljubljano.

tvoja mama se je skurvala v bosanskog rovtah da je rodila tebe, imaš bradavicu na tiču, rovtar en ljubljanski

lublančan kva bi rd, 05.10.2021 ob 19:34

tvoja mama se je skurvala v bosanskog rovtah da je rodila tebe, imaš bradavicu na tiču, rovtar en ljubljanski

Bradavicu, a? Da ti jebem mater ej, še mal laji pa boš letel direkt nazaj v bosno. Nepovratno.

Bu.dala bo dala, 05.10.2021 ob 19:36

Bradavicu, a? Da ti jebem mater ej, še mal laji pa boš letel direkt nazaj v bosno. Nepovratno.

ej če pridem zdaj tja te tko prefukam da boš goltal mojega tiča in dobil kranjsko seme v tvojo ljubljansko usmrajeno rit, nisi umio riti že 2 leti prljak gnili

lublančan kva bi rd, 05.10.2021 ob 19:40

ej če pridem zdaj tja te tko prefukam da boš goltal mojega tiča in dobil kranjsko seme v tvojo ljubljansko usmrajeno rit, nisi umio riti že 2 leti prljak gnili

A si to ti Stevko? Skini dol s foruma pa idi ukrotit tvoj trop pobesnelih ovc, konj.

Zoran, a si to ti?

Važno da ste razumeli, da vas anticepilcev v Ljublani nočemo. Delate nered in ovirate normalno življenje mesta.

Ljubljančanka389, 05.10.2021 ob 21:21

Važno da ste razumeli, da vas anticepilcev v Ljublani nočemo. Delate nered in ovirate normalno življenje mesta.

Mesto ni živo ljudje so živi.

Zorane, zakaj mi ne odgovoriš? Bajeda te policija išče.

Spet lol.

Slab si ti to kriminalac

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close