Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek A MISLITE NA …?

A MISLITE NA …?

Pozdravljeni,

mene pa zanima če tudi vi moški kdaj mislite na svoje bivše punce, med tem ko ste samski ali pa tudi v zvezi z drugo?

Recimo, da ste z neko doživeli nepozaben seks ali se kdaj spomlite na to, ali pa ko jo kje ponovno zagledate ali vas zaščemi v trebuhu?

LP

Ja. Kaj pa ve ženske?

Jaz ja, pa mislim da ostale prav tako.

Sama se kdaj pa kdaj spomnim kako je bilo s katerim, kaj sva počela kje vse sva seksala…. Ko sem bolj sentimentalna se spomnim tistega, ki je najbolj nežen, ko sem bolj živa se spomnim tistega, ki je bil bolj divji….

Veliko lepih misli vam želim še naprej

Tud men se to dogaja. Ko se peljem mimo določenega kraja, kjer se je kaj dogajalo, se vedno spomnim (zadnji spomin je precej smešen – v godzu pogled na srnice). In če je vse še bolj sveže, se skušam tem krajem izogniti, če pa je dejanje časovno že bolj oddaljeno, ostanejo lepi spomini. Zato punce, pazite kam povabite svoje začasne prijatelje, ljubimce, kajti spomini ostanejo. Če jih ne menjavate po tekočem traku in ste bolj sentimentalne sorte, pa sploh ne.

Na bivše ne. Se pa včasih spomni seksa z bivšimi, pa ne da bi bili nepozabni ampak kar tako, mimogrede.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close