Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija A mi lahko kdo pomaga sredi ekrana imam en kvadrat ?

A mi lahko kdo pomaga sredi ekrana imam en kvadrat ?

In me že pošteno moti,sploh ne morem klikniti nanj,sam tudi ne izgine.V notranjosti kvadrata mi piše kontrast 100%,ter še par predmetov,auto,user,exit.Pomagala sem si tudi s tipkami na ekranu pa nič.Če kdo ve,hvala.

Na ekaranu (če je ta posebej) imaš tipke za nastavitev le tega. si tistimi se premakni do exit. Če imaš prenosni računalnik so te tipke navadno v sklopu vrste kjer so številke.

Ja če poskušam klikniti da bi prišla do exit mi nič ne prime ekran imam posebej.

S tipkami na ekranu se prestavi na exit, ne z miško. Potrudi se malo. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ja saj s tipkami na ekranu poskušam pa nič,,,,,,kot bi mi kaj zablokiralo…tudi izklopila sem ekran,pa je isto.

Pod orodja sem šla in blokirala pojavna okna…joj kolk sem pametna hhihihihihih.In kvadrata ni…..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close