Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek A ma kdo kakšen nasvet

A ma kdo kakšen nasvet

A ma kdo kakšen koristen nasvet zame….. Zadeva je sledeča:
Par dni nazaj sem se pobril po……… khm ……….. Pač punca je vztrajala da bi enkat probu, pa sm ji hotu narest vesele.
In zdej je ratala totalna katastrofa!! Peče, srbi, boli, rdeče pikce, mozolčki… Komi hodm, znoru bom!!!!
Kaj nej nardim, ne pomaga nič, ne krema ne otroški pudr…. NIČ
Pliz če mate kakšen nasvet bom zelo vesel ker ne zdržim več!!

Lep pozdrav

Moški naj bi se pobrili na minimum, ne pa na nulo. Ženske pa naj bi se lepo pobrile na nulo.

Takšno je to pravilo o britju.

Jaz se brijem samo po mošnji in ob korenu spolovila, ostalo pa pristrižem na minimum. Vedno uporabljam after shave balzam ali gel. Na zečetku je malo pikalo in srbelo, zdaj pa ko sem se navadil nič več. Moram priznati, da mi je “urejenost” dosti ljubša in se boljše počutim, ko ni vsega tistega goščavja tam spodaj, zelo pomeben stranski učinek pa je tudi boljši seks – predvsem kotakt (po ženinih besedah) in več orale.

No sej tut jest sem se pobril na nulo le ob korenu in po mošnji, zgoraj pa sem samo pristrigel. Ampak že čez par ur se je koža vnela (tam kjer je bilo pobrito) in zdej ne vem s čim naj se mažem, da bi se umirilo. Tole je zdele že četrti dan in nič ne kaže da bo kmalu kaj bolje.
A mate kakšen predlog s čim naj se mažem, pa če se je to že komu zgodil, kok časa je trajalo da se je stanje izboljšalo.

Hvala za vse predloge.

počak mal, da ti zdrastejo kak milimeter in te bo začelo pikat

Nevem no kako si se to to bril ,ker moj fant se brije na nulo pa res nima teh težav..mogoče maš slabo britvico al kaj? nevem no..daj probaj se namazat z aloe vero gel..

LP

mogoče imaš pa bolj občutljivo kožo,skuhaj si kamilico in se s čajem pa vatko lepo umij,je proti vnetju.
LP

Pred nekaj časa sem bil na uroloških preiskavah in me je
sestra obrila……nobenih težav, po parih dneh je pa malo pikalo.

Če imaš kožo vneto si v lekarni kupi praško pasto (to je mazilo v tubi). Pomaga pri vseh oblikah kožnih vnetij.

Hvala vsem za odgovore, sej zdej je že malo bolje, sam ne vem za naslednjič a bi se sploh še bril…
Fora je v tem, da sem najprej mislil da me pikajo tiste trde dlačice, sam to bi blo možno šele po kakšnem dnevu, mene je pa takoj začelo in ko sem bol podrobno pogledu sm vidu da mam ene rdeče pikce, pa tri čist čist mejhne mozolčke na eni strani. Vneto je blo pa na obeh straneh pri strani, pri vznožju mojega ponosa, al kako se reče 🙂
Zdej idin to je še možno, ker si po britju nisem nanesel nobenega after shave-a… A mislte da je zarad tega tko? Jst si pa glih nism upu tega nanest ker je tm taka občutljiva koža in bohve kaj ti lohk tist alkohol v aftershaveu nardi…
No v glavnem bom vidu, če bo do naslednjega britja sploh prišlo… 😉

Potem pa ne vem kaj se čudiš? Če bi se po obrazu bril z navadnim milom in brez after shavea, kaj misliš, kako bi zgledal. Uporabljaj brivsko peno, dobre žiletke in after shave (lažje nanašaš v balzam ali gel obliki) pa bo vse v redu. Osebno mi ni jasno zakaj ženske na novo odkrivajo toplo vodo in se mažejo z vsemi mogočimi pomadami, namesto da bi uporabile izdelke namenjene britju. Na pikanje kocin pa se navadiš in ga čez nekaj časa ne čutiš več.

Resnično nič ne veš, zakaj se potem oglašaš?

Sej z brivsko kremo sem se, samo potem nisem uporabil after shave-a…

Drugič probaj z voskom

v lekarni si kupi Bepanthen…sigurno pomaga

halo kasen vosek?! za naslednic ti priporocam depilacijsko kremo….super odstrani dlake, na otip je prijeten obcutek, pa se ko ti dlake rastejo se mehke in ne trde tako kot ce se pobrijes z britvico.

NOOOOOOOO
sEDAJ PA VIDIŠ KAKO ŽENSKE TRPIJO, DA IMAJO VSE POBRITO –HALOOO

Hm… Ne vem zakaj se je pol moja punca tok čudila kako to da me boli, ker nje čisto nič…

Ne brij se vec, moskim to sploh ni potrebno.Men so moski, ki se brijejo kjerkoli po telesu kot eni pedri.Taprav moski mora bit kosmat in ne mi kle nalagat, da pri oralnem seksu, jemo vase kocine, ma nehite no, na samem penisu le teh ni, okol jajck pa nc hudga, mal poslatat z jezikom tud vase dlake.Higiena je res mal lazja, ampak ce se clovek redno umiva, je to to.Ne recem ljudem, ki se zaradi svojega dela al sporta morjo depilirat al brit.Tist k ze hoce bit manj kosmat naj ne brije, naj le lepo pristrize, pa bo.
Zenska je tista, ki se mora depilirat , moski pa naj le ostane moski in ne ena oskubljena kura;)!! To je moje mnenje in vem da vecina zensk misli tako, no unih “tapravih”, ki se znajo zarit u kosmate prsi in se kam drugam…

Jest priporočam moški balzam za po britju od niveje, ker je čist brez vonja in nič ne peče. Tut za ženske je cool!!!

Ej Karlo ne bri se več. Če ti ni vredu zakaj bi imel še kdaj probleme. Naredi to kar tebi paše in če ti ne ustreza, da se briješ oziroma da si ga briješ si ga ne. Zdej mal potrpi, da zraste in potem ne brij več.

To je moje mnenje. Kaj naj ti sedaj pomaga – mogoče kamilice – čaj (umivaj si predel vnetja) in pa kakšna kamilična krema Scheler – ne vem kje se jo se lahko dobi, ker je mal problem (včasih so jo imeli v DM in pa v Sparu – kozmetika). V koncni fazi samo kamilicna kopel, pa bo vse OK.

Urška

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close