A lahko prepoznate samsko osebo na daleč?
Torej, a ste dobri v tem, da po obnašanju, govoru, razmišljanju prepoznate kdo je samski in kdo vezan? Po čem prepoznate to pri moških in po čem pri ženskah?
Tako kot eni pravijo, da imajo t.i. gaydar oz. da zaznajo kdo bi bil lahko gej/lezbi. me zanima, če eni lahko tako po instinktu zaznate kdo bi bil samski in kdo ne.
pri moških sem, 10.07.2021 ob 20:49
Pri moških sem opazila, da najbolj pecajo poročeni. Sicer rečejo, da so samski, ampak so najbolj zagreti za osvajanje.
Tako, da samski moški načeloma niso tako zagreti za osvajanje, so manj vsiljivi, se manj ponujajo.
Bolj se tip ponuja, večja verjetnost je, da je poročen.
To se pa strinjam. Tudi jaz to opažam.
Tudi jaz opažam, da so poročeni bolj samozavestni, več si upajo. Zelo očitno, da jim samozavest daje varno družinsko okolje, žena, ki poskrbi za dom in družino in on se vedno vrne kot heroj nazaj. Fuj. Kakor hitro bi postal samski, bi padel v rang prp.
Pa mislim, da so poročene ženske kar iste, so bolj spogledljive. Ta varnost, da jih nekdo kljub vsemu nekdo čaka, jim daje energijo za flirtanje in če ne uspe, še vedno imajo nekoga.
Chocolattt533, 11.07.2021 ob 10:44
Absolutno se da prepoznati samske. To so spake, počnejo čudne reči (kar jim paše), izgledajo čudno (kakor jim paše), govorijo čudno (kar jim paše), obnašajo se čudno (kakor jim paše).
Ne veš, a bi rekel “živjo”, a raje ne bi.
Lep pozdrav od ene take.
O hai Choco… 🙂
Bolje se razumemo z ljudmi, ki so nam podobni. Tako mi je kakako jasno, da težave vezanih z otroci ti lažje predebatirajo s sebi enakimi. Na mnenje samskih se pogosto gleda, češ kaj pa ti veš kako je.
Podobna fora med mladimi odraslimi ženskami (22-27), ki so ravno po nekaj samskih mesecih,letih v vezi in se nehajo družit s samskimi prijateljicami, ter raje svoje osebne težave predebatirajo z vezanimi (30-35 letnicami). Kot da jo ena, ki ji je bila 5+let prijateljica iz nenada ne razume ali pozna več.
Na tiste petdesetletnike, ki so od npr 35 leta samski, bodi si ločeni bodi si nikoli vezani. Na te se gleda kot čudake. Spet ne toliko na ženske kot na moške.
Jaz rečem raj takole, glej kako se ljudje, ki to osebo poznajo, obnašajo do nje/njega. Potem mogoče lahko sklepaš, če je ta neznanec samski oz vezan
Čista resnica, 11.07.2021 ob 10:36
Tudi jaz opažam, da so poročeni bolj samozavestni, več si upajo. Zelo očitno, da jim samozavest daje varno družinsko okolje, žena, ki poskrbi za dom in družino in on se vedno vrne kot heroj nazaj. Fuj. Kakor hitro bi postal samski, bi padel v rang prp.
Pa mislim, da so poročene ženske kar iste, so bolj spogledljive. Ta varnost, da jih nekdo kljub vsemu nekdo čaka, jim daje energijo za flirtanje in če ne uspe, še vedno imajo nekoga.
To ni glih resnica. To je obtoževanje iz obupa.
Ni namreč žena tista, ki jim bi dala samozavest in potrebo po pečenju, ampak pecajo zato, ker takšni so že od nekdaj, oziroma so se s takšnim karakterjem že rodili.
Samski niso vešči pri osvajanju, so nesamozavestni, introvertirani, se bojijo zavrnitev…..in zato tudi so samski.
Robi567, 11.07.2021 ob 14:35
To ni glih resnica. To je obtoževanje iz obupa.
Ni namreč žena tista, ki jim bi dala samozavest in potrebo po pečenju, ampak pecajo zato, ker takšni so že od nekdaj, oziroma so se s takšnim karakterjem že rodili.
Samski niso vešči pri osvajanju, so nesamozavestni, introvertirani, se bojijo zavrnitev…..in zato tudi so samski.
Kakšno obtoževanje iz obupa lool, v službi pecajo v 99% primerih poročeni. In še kako je res, da si poročen upa več, ker tako ve, da če bo zavrnjen, ima nekoga še doma. Podobno kot, da bi špilal igre na srečo, nekdo z veliko dnarja, bo vedno igral, če rata, rata, če pa ne, bo še vedno imel dnar, tisti, ki pa že v osnovi nima dnarja, ne bo šel tvegat z igrami na srečo. Kapiraš sedaj?
Amebba, 11.07.2021 ob 16:30
Samski, ki jih jaz poznam, so sami zato, ker jih zenske sploh ne zanimajo, niti v mladih letih jih niso. Vem, da niso homosexualci, le enim je najlepsa druzba flasa piva v lokalnem bifeju.
Ni res, sam sem samski in ne pijem alkohola, razen priložnostno poleti kakšno pivo ali 2 dc vina, pa sem velikokrat poizkušal z ženskami, pa stalno neki izgovori žensk, da nimajo časa. Bolj so jim zanimivi tujci na aplikacijah in pa ko so na dopustu, da se z neznanci zapletajo, potem pa prihajajo domov s herpesi, gonorejo in še čem… Pa naj bo tako..
Še kako res, 11.07.2021 ob 15:27
Kakšno obtoževanje iz obupa lool, v službi pecajo v 99% primerih poročeni. In še kako je res, da si poročen upa več, ker tako ve, da če bo zavrnjen, ima nekoga še doma. Podobno kot, da bi špilal igre na srečo, nekdo z veliko dnarja, bo vedno igral, če rata, rata, če pa ne, bo še vedno imel dnar, tisti, ki pa že v osnovi nima dnarja, ne bo šel tvegat z igrami na srečo. Kapiraš sedaj?
Poročen je poročen ravno zato, ker je pecal in ker si upa.
Ni zaradi poroke postal pogumen in samozavesten.
Glej niso vse takšne. Ti razsojaš na peščici in to si moraš priznati.
Sicer ne vem nič o tebi, ne kdo si, kaj si, koliko star, otroci od prej, od kje, služba, na svojem itd. … pač saj veš, eni atributi so bolj privlačni kot drugi, tudi pri določeni starosti se določene stvari že pričakuje … več kot teh stvari imaš, bolj si zanimiv za kvalitetnejše potencialne partnerje. Razuzdanke so pa dno na lestvici potentialnih partnerjev glede kvalitete. Ciljaj višje in ne sklepaj, da so vse iste.
P.s. tako kot pri spletnem nakupovanju odstraniš določene filtre, ko ne najdeš artikla, tako tudi na dating marketu sprosti kriterije, če ni nobene kvalitete pri trenutnih željah glede partnerja.
Anonimno 1724, 11.07.2021 ob 17:48
Ni res, sam sem samski in ne pijem alkohola, razen priložnostno poleti kakšno pivo ali 2 dc vina, pa sem velikokrat poizkušal z ženskami, pa stalno neki izgovori žensk, da nimajo časa. Bolj so jim zanimivi tujci na aplikacijah in pa ko so na dopustu, da se z neznanci zapletajo, potem pa prihajajo domov s herpesi, gonorejo in še čem… Pa naj bo tako..
Res je tako. Bolj se tip ponuja, večja je verjetnost, da je poročen. Itak, da reče, da je samski. Če pa slučajno prstan nosi pa reče, da se ravno ločuje.
Eni tipi so pravi nagnusni slinavci, vsiljivi do kraja, takoj veš, da je poročen.
Da se razumemo, niso vsi poročeni taki. Je pa dejstvo, da je večina slinavcev, vsiljivcev, takih, ki se obešajo po ženskah, poročenih.
Bolj se nagnusno obnaša, bolj je verjetno, da je poročen.
SO pa seveda tudi normalni poročeni.
Aja, na spoznavnim portalih bivakirajo tudi pretežno poročeni. Eni direkt priznajo, da so poročeni. Večina se pa laže, da so samski.
da si samski želijo družbe, mogoče si kdaj želijo tudi partnerja, ampak zaradi slabih preteklih ali zaradi pomanjkanja izkušenj so se vdali v usodo in niti ne iščejo več. Najbolj primitivni so poročeni, ki flirtajo s samskimi, doma jih čakajo zakonci in družina, lahko še tako dobro flirtajo, če jim je to uteha za njihovo početje. Po drugi strani lahko veliko ljudi onesrečijo, zato, ker jim vzbujajo lažno upanje in takih se samski upravičeno in razumljivo izogibajo, ker se lahko opečejo z njimi. Naj taki poročeni kar med sabo flirtajo in še naprej svojim zakoncem natikajo rogove, vendar se mi njihovi zakonci smilijo, vendar je to njihova stvar, ki jo morajo urediti. Največji psihoti so poročeni, ki vsepovprek flirtajo brez slabe vesti. Samski si ponavadi najdejo svoj način življenja in ga živijo, nikogar ne ogrožajo, velikokrat se počutijo izločeni iz družbe, vendar se s tem sprijaznijo in živijo dalje, kaka kavica, debatica, povabilo, bi jim kdaj pa kdaj prav koristila, zato pogresam lokale, ki bi bili namenjeni izključno samskim odraslim osebam, da bi bil kontakt med njimi pristnejši in lažji.
Verjamem, 11.07.2021 ob 19:53
da si samski želijo družbe, mogoče si kdaj želijo tudi partnerja, ampak zaradi slabih preteklih ali zaradi pomanjkanja izkušenj so se vdali v usodo in niti ne iščejo več. Najbolj primitivni so poročeni, ki flirtajo s samskimi, doma jih čakajo zakonci in družina, lahko še tako dobro flirtajo, če jim je to uteha za njihovo početje. Po drugi strani lahko veliko ljudi onesrečijo, zato, ker jim vzbujajo lažno upanje in takih se samski upravičeno in razumljivo izogibajo, ker se lahko opečejo z njimi. Naj taki poročeni kar med sabo flirtajo in še naprej svojim zakoncem natikajo rogove, vendar se mi njihovi zakonci smilijo, vendar je to njihova stvar, ki jo morajo urediti. Največji psihoti so poročeni, ki vsepovprek flirtajo brez slabe vesti. Samski si ponavadi najdejo svoj način življenja in ga živijo, nikogar ne ogrožajo, velikokrat se počutijo izločeni iz družbe, vendar se s tem sprijaznijo in živijo dalje, kaka kavica, debatica, povabilo, bi jim kdaj pa kdaj prav koristila, zato pogresam lokale, ki bi bili namenjeni izključno samskim odraslim osebam, da bi bil kontakt med njimi pristnejši in lažji.
Se strinjam, ampak bi morali sprejemati samo samske do največ 1 leta. Večno ali “od vekomaj” samski so recept za katastrofo in izguba časa in energije.
Smeh, 11.07.2021 ob 20:23
Ti pa si za smeh. Brilijantna primerjava z igrami na srečo. Pri igri na srečo izgubiš denar, ki ga imaš v žepu ali pa se zapufaš na banki (greš v MINUS). Kaj pa izgubiš, če te ženska zavrne? A potem si namesto 0 žensk v stanju -1, -2, -3 ženske?
Izgubiš denar, ki si ga dal za večerje, darila, …
Forum je zaprt za komentiranje.