Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek A kdo res verjame v glupe napovedi horoskopov?

A kdo res verjame v glupe napovedi horoskopov?

To je samo strašenje ljudi, ponavadi se z astrologijo in horoskopi ukvarjajo samo zlobni in nestabilni osebki ki želijo komandirati preko kvazi napovedih

KAJ PA, ČE JE (skoraj) VSE RES?

Odgovor na objavo uporabnika
Nestabilni, 20.09.2025 ob 01:38

To je samo strašenje ljudi, ponavadi se z astrologijo in horoskopi ukvarjajo samo zlobni in nestabilni osebki ki želijo komandirati preko kvazi napovedih

Kako komandiraš preko horoskopa? Na glavo si naštelaj folijo, dve pkasti daj za vsak slučaj, da te ne bodo komandirali vesoljci 😉

V horoskope ne verjamem, napovedi v časbikih še manj, sem pa prepričana, da je astrologija še kako natančna veda za marsikaj. Problem je v nerazumevanju in neznanju, sploh takih, ki vsako stvar, katero ne razumejo, označijo za čarovništvo. Sem bila prepričana, da smo to fazo in prijeme pustili v prejšnjem veku, očitno ne..

Da, v astrologijo verjamem. Dolgo nisem, a ko sem si dala narediti karto, sem za nazaj videla, da se vse zelo ujema. Krizno obdobje izpred 20 let je bilo vidno v natalni karti, podan tudi razplet. Tudi prelomnice so bile vsaj nakazane. Lastnosti glede na podznak se z leti tudi izkazujejo. Dokaj podobno tudi pri svojcih. Seveda pa sem ne sodijo horoskopi v revijah in posploševanja, kot da, so vsi biki, strelci itd enaki.

Ne , za strelca kar sem sam piše le najslabše  nestanovitni radi imajo avanture , niso za družinsko življenje . Res vse najslabše ampak pri meni je na prvem mestu skrb za družino  , žlahto in resnica . Tako že z ženo furava skoraj 31 let horoskopa pa več ne preberem . Same laži  vsaj v mojem primeru .

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close