A kdo razume ” naključja ” v življenju ? Kaj življenje hoče povedat ?
Moj partner je sosed od moškega, s katerim sva imela ” avanturo ” v najinih 20-ih, ko sva bila mlada……Zdaj je star nad 30, srečno poročen, z otroki…….Ampak je sosed od mojega partnerja, človeka, ki ga ljubim bolj kot vse, s katerim bom ostala za vedno. Kaj se moram naučiti iz tega,ko srečam osebo iz intimne preteklosti in je celo sosed od mojega dragega? Nerodno mi je…Dolžna si sicer nisva nič. Nerodno mi je, ker strmi, ko me zagleda…sram me je…Ima ženo, je srečen, bog mu daj vse dobro. Je še privlačen, priznam. Ima ženo in otroke…vse naj jim želim.
A zakaj mora bit sosed od mojega dragega ?
Kaj življenje hoče povedat ?
Toliko stvari se mi dogaja, ki so preveč povezane, to ne morejo biti naključja……Kaj se moram naučiti iz tega ?
A za od bivšega ženo se pa nič ne sekiraš, kaj misli?:)
Življenje ti hoče povedati, da stoj za tistim, kar počneš in zagovarjaj tisto, kar si počela. Da postaneš končno samozavestna in imaš pravico do pikice enako kot bivši in sedanji, da živiš svoje življenje.
Pozdravi ga kot “starega” prijatelja in adijo.
stara sem bila 17, sestra 19 in njena prijateljica tudi.
in ta kolegica je zabluzila s travo in jo preprodajala, hodila v turčijo in spoznavala sebi podobne…
z eno se je zelo dobr razumela, ker sta bili obe slovenki, bili sta skupi v turčiji in ga srali.potem so kolegico od sestre zaprli, tista druga pa se je izmuznila.
čez kako leto, je kolegica klicala oz pisala moji sestri in jo prosila, naj pokliče to njeno pajdašinjo in ji pove, da je not in da rabi nekaj denarja, da ji je ga dolžna.
sestra pokliče, želi njo in fant na drugi starni, zakaj jo rabi in moja sestra reče, da je pač eni dolžna denar…ko je na drugi strani tist ded znoru, je sestra sam debelo gledala, jaz sem tudi slišala, da je bil čist paničen.ko je zvedel, da kliče iz lj. oni pa so v mb, je bil še bolj aut, ker kje naj bi sestra spoznala sploh eno lj..če pa je stara šele 16 let…uglavnem, potem sta se nekak zmenila, da ona samo info daje, in da naj reče sestri naj jo pokliče, da ji da naslov pš’a naj se zmenita..ok to zaključen
mine 4 leta, jaz imam že leto starga otroka, zaljublena, fant pa tudi, ampak je še rad okoli hodil in ga pil
zato sem ga pustila, vzela otroka in šla k mami…tam spoznala enga prijetnega fanta, mamo brata,sestro res ok. družina…z njegova sestro sva se fajn zastopile in čez kake 2 leti , pa še prej,sva si zaupali…na mizi je imela ene slike in jaz zagledam tisto kolegico od moje sestre..me je kr kap zadela, da je svet tok mali,
da se je moja sestra že pogovarjala z mojim fantom , to mislim tega, ki sem ga na novo spoznala in da je on ta paničar, ki je čist znoru, da bi bila lahko sestra kaj dolžna.
zaključek…naklučje ali usoda, da sem pri 17 že slišala, svojega bodočega moža
čeprav sem jaz iz lj on iz mb…
kak komentar pa prosim, ne me zdej čist zjebat, s tem kako pišem, pa rišem
ne znam zgodb pisat, boljš povem…pa napake ne gledat.
Ti pa nek globlji pomen iščeš v neumnostih… Edino kar ti zadeva mogoče hoče povedati je, da nehaj komplicirati življenja sebi in drugim.
Daj resno pomisli – zakaj bi bilo to sploh važno kdo je sosed?
Če je nekdo, ki si ga nekoč dobro poznala – se lahko vsaj zaneseš nanj, da ti ne bo nagajal s kakšnimi traparijami.
Jaz takole; natančno razmislim kaj bi lahko pridobil – in predvsem kaj bi lahko izgubil. Potem pomislim na ljubeč pogled osebe ki jo imam rad (ali ima rad/a) in pomislim na to, kakšno prizadetost bi lahko povzročil, se postavim v njeno vlogo, začutim vse tisto razočaranje, izgubo življenskega elana, žalost… ki bi jo lahko povzročil (na katerikoli strani že), ipd.
To čisto zadošča, da nikdar ne naredim česa zelo narobe.
Če pa je rezultat tvojega razmišljanja drugačen pa ali nimaš sedaj ob sebi pravega ali pa je res tisti prepovedani pravi. Če je slednje – bi se jaz odločil počakati par let in spremljati zadevo rpi sebi in pri njemu – pa da vidiš.
Forum je zaprt za komentiranje.