A kdo pozna starše od Line Majcen ki je na Kmetiji?
umrli in Lina, 08.12.2021 ob 22:37
Anonimno 8023, 08.12.2021 ob 22:24
https://www.slovenskenovice.si/kronika/doma/prijateljevo-smrt-obzaluje-vsak-dan-a-krivde-ne-prizna/
-
Brat ja dal vozit prijatelju btez izpita. Grozno.
To pa pomojem ne bo držalo, sta (bila) doma iz različnih delov Most. Ta ki je umrl in Lina. Ali misliš koga drugega? Vem, kje je doma, velikokrat grem mimo, videla sem jo prvič po tv. Tiha, mirna hiša. Urejena. Več ne vem. Sosedi od pletenine Špenko.
Sem preverila. Imaš celo prav, pa tega nisem vedela. Njen brat je dal voziti temu, ki je potem povzročil nesrečo. Povzročitelj je pred časom še vedno divjal po Komendi.
Niti Č od človeka, 08.10.2021 ob 20:33
Kmetica23, 08.10.2021 ob 17:44
Jaz pa ne verjamem, da ona igra taksno osebo. Poznam njeno sosolko in mi je potrdila, da je tudi drugace takšna hinavka. Sploh od kar je spoznala trgovca Aljaža se je baje zelo spremenila.
Lina in Aljaž popolen par, on kolerik, ki jo bo psihično in fizično matretiral, ona bo pa rabila to, ker je takšna kot je. Še slabša od Aljaža. Bolj se ne bi mogla ujet, oba brez empatije, brez pameti.
Pijanc, 08.10.2021 ob 14:15
Dokler ima še kaj za pokazat je za ponucat.

Jaz mislim, da bi tudi Aljaž lahko objavil kakšno tako svojo sliko za uravnovešenje. Ker je 90% vse golote v medijih je ženske. Kar pa škoduje ženski enakopravnosti saj se jih gleda kot objekte. Vse mora biti uravnovešeno. Tako, da če podpira svobodo žensk in svojo punco naj še on kakšno tako svojo sliko objavi.
Kokoši, 09.12.2021 ob 11:41
Jaz mislim, da bi tudi Aljaž lahko objavil kakšno tako svojo sliko za uravnovešenje. Ker je 90% vse golote v medijih je ženske. Kar pa škoduje ženski enakopravnosti saj se jih gleda kot objekte. Vse mora biti uravnovešeno. Tako, da če podpira svobodo žensk in svojo punco naj še on kakšno tako svojo sliko objavi.
-
ISkanje pozornosti. Drugace je ne dobijo taki..
Forum je zaprt za komentiranje.