Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › A kdo pozna starše od Line Majcen ki je na Kmetiji?

A kdo pozna starše od Line Majcen ki je na Kmetiji?

Odgovor na objavo uporabnika
umrli in Lina, 08.12.2021 ob 22:37

Anonimno 8023, 08.12.2021 ob 22:24

https://www.slovenskenovice.si/kronika/doma/prijateljevo-smrt-obzaluje-vsak-dan-a-krivde-ne-prizna/

Brat ja dal vozit prijatelju btez izpita. Grozno.

To pa pomojem ne bo držalo, sta (bila) doma iz različnih delov Most. Ta ki je umrl in Lina. Ali misliš koga drugega? Vem, kje je doma, velikokrat grem mimo, videla sem jo prvič po tv.  Tiha, mirna hiša. Urejena. Več ne vem. Sosedi od pletenine Špenko.

Sem preverila. Imaš celo prav, pa tega nisem vedela. Njen brat je dal voziti temu, ki je potem povzročil nesrečo. Povzročitelj je pred časom še vedno divjal po Komendi.

Ja vzorci iz družine očitno.

Niti Č od človeka, 08.10.2021 ob 20:33

Kmetica23, 08.10.2021 ob 17:44

Jaz pa ne verjamem, da ona igra taksno osebo. Poznam njeno sosolko in mi je potrdila, da je tudi drugace takšna hinavka. Sploh  od kar je spoznala trgovca Aljaža se je baje zelo spremenila.

Lina in Aljaž popolen par, on kolerik, ki jo bo psihično in fizično matretiral, ona bo pa rabila to, ker je takšna kot je. Še slabša od Aljaža. Bolj se ne bi mogla ujet, oba brez empatije, brez pameti.

Ja vzorci iz družine očitno.

Pijanc, 08.10.2021 ob 14:15

Dokler ima še kaj za pokazat je za ponucat.

Odkrito.si - KMETIJA - Lina in njena postava ...

Jaz mislim, da bi tudi Aljaž lahko objavil kakšno tako svojo sliko za uravnovešenje. Ker je 90% vse golote v medijih je ženske. Kar pa škoduje ženski enakopravnosti saj se jih gleda kot objekte. Vse mora biti uravnovešeno. Tako, da če podpira svobodo žensk in svojo punco naj še on kakšno tako svojo sliko objavi.

Kokoši, 09.12.2021 ob 11:41

Jaz mislim, da bi tudi Aljaž lahko objavil kakšno tako svojo sliko za uravnovešenje. Ker je 90% vse golote v medijih je ženske. Kar pa škoduje ženski enakopravnosti saj se jih gleda kot objekte. Vse mora biti uravnovešeno. Tako, da če podpira svobodo žensk in svojo punco naj še on kakšno tako svojo sliko objavi.

ISkanje pozornosti. Drugace je ne dobijo taki..

in spet oba v šovu.

Aljaz je zdj ql v kmetiji.

anita k13, 08.10.2021 ob 08:48

Hej. A je kdo tu iz kraja moste pri komendi pa da pozna starše od te punce Line Majcen ki tekmuje v šovu Kmetija? Pozna kdo to familijo?

Lina rstura na exatlonu, poročla se bo k pride nazaj ahahhaha

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close