A kaj glasujete za Urško?
Zame je sramota pedofil, morilec, mučitelj živali ali posiljevalec, ne pa ženska, ki se ga napije ali je naga, Saj nikomur od vas ni škodila ali koga tako popljuvala, kot i njo, nikomur ni storila žalega, naj dela kar hoče, dokler nikomur ne škodi. Kaj pa je za koga moralno ali ne, pa ima vsak drugačno mnenje. Ponovadi odrasli otroke učijo kaj je morala in kaj ne, in jim v glavo vbijajo naj imajo miselnost kamene dobe. Tako je še vedno nažalost marsikoga sram da je njegov otrok gej in podobne. Naj dela kar hoče, če z tem nikor ne škodi, glavno da je srečna.
Zame je sramota pedofil, morilec, mučitelj živali ali posiljevalec, ne pa ženska, ki se ga napije ali je naga, Saj nikomur od vas ni škodila ali koga tako popljuvala, kot i njo, nikomur ni storila žalega, naj dela kar hoče, dokler nikomur ne škodi. Kaj pa je za koga moralno ali ne, pa ima vsak drugačno mnenje. Ponovadi odrasli otroke učijo kaj je morala in kaj ne, in jim v glavo vbijajo naj imajo miselnost kamene dobe. Tako je še vedno nažalost marsikoga sram da je njegov otrok gej in podobne. Naj dela kar hoče, če z tem nikor ne škodi, glavno da je srečna.[/quote]
Pravico imaš do svojega mnenja, kaj naj rečem?!
Zame je sramota pedofil, morilec, mučitelj živali ali posiljevalec, ne pa ženska, ki se ga napije ali je naga, Saj nikomur od vas ni škodila ali koga tako popljuvala, kot i njo, nikomur ni storila žalega, naj dela kar hoče, dokler nikomur ne škodi. Kaj pa je za koga moralno ali ne, pa ima vsak drugačno mnenje. Ponovadi odrasli otroke učijo kaj je morala in kaj ne, in jim v glavo vbijajo naj imajo miselnost kamene dobe. Tako je še vedno nažalost marsikoga sram da je njegov otrok gej in podobne. Naj dela kar hoče, če z tem nikor ne škodi, glavno da je srečna.[/quote]
Pravico imaš do svojega mnenja, kaj naj rečem?![/quote]
Vem da ga imaš. Pravim samo, da ni čudno da se ljudje potem vsega, nazadnje še sebe in svoje družine sramujejo, če pravijo da je ena ženska, ki ni nikomur nič storila sramota celemu narodu.
Zame ja pa Urška s svojim obnašanjem sramota, zgoraj našteti pa kriminalci.
Hecno, kako imamo vsak svoje videnje…..
Hecno, kako imamo vsak svoje videnje…..[/quote]
Zakaj sramota? Kaj pa ti je naredila? Meni tudi ni nevem kako simpatična, saj pravi da je vege (kot jaz) obenem pa vsak dan je ribe in se slika z pravim krznom. Ampak da bi zaradi tega, ker je pijana tako pljuvala po njej, da se bi jaz boljše počutila pa je bolano.
Hecno, kako imamo vsak svoje videnje…..[/quote]
Zakaj sramota? Kaj pa ti je naredila? Meni tudi ni nevem kako simpatična, saj pravi da je vege (kot jaz) obenem pa vsak dan je ribe in se slika z pravim krznom. Ampak da bi zaradi tega, ker je pijana tako pljuvala po njej, da se bi jaz boljše počutila pa je bolano.[/quote]
A sramotno je samo nekaj kar se direkt tebi zgodi? Sploh pa ne vem zakaj si se tako nakurila sedaj, a se tudi ti pijana po vseh dedcih mečeš in to po TV, ko imaš doma malega sina? Ti je zato to normalna stvar?
Sej nisem fuçnjen. Če bi se pa ta čas zadrževal kje v Srbiji, bi se pa izdajal za Uzbekistanca, ker bi mi bilo kot Slovencu nerodn. Žalostno, da se slovenski mediji in folk ukvarjajo s takimi curbetinami, namest da bi se ponašali z mladimi perspektivnimi znanstvenicami, ki nas promovirajo na tujih klinikah in inštitutih.
Kaj vem, da bi gledala na to, kot na neko nacionalno sramoto, to ne. Se mi zdi Urška vseeno premajhen kaliber. V sramoto so nam bolj naša vlada, sodstvo, tajkuni…
Po drugi strani pa se mi zdi, da je Urška zgubila kompas. Na vsak način bi rada nekaj bila. In ona misli, da je. Mi pa vemo, da ni. In to ni sramota, ampak pomilovanje. Meni se smili in z njo vred cela njena familija. Otrok pa sploh.
punca si dela totalno sramoto, to da je lahka, ve sedaj cela bivša Yuga, saj jo je obdelalo že pet tekmovalcev šova, to da se liže in se onegavi z vsakim, to da je razlagala, da doma v Sloveniji vodi punce v klubu, ki so menda celo prostitutke, saj se da menda vse zmenit …. Sorry, če pa je še res, da je dobila plačano za to, da fante izziva, jih zapeljuje in napeljuje na seks – včasih smo takim rekli prostitutke ali cipe…. Fantje v šovu se delajo norca iz nje, da je transvestit, sploh zjutraj ko se zbudi, je menda nerazpoznavna….
O tem bi morala razmislit malo socialna, v kakšnem okolju raste ta nesrečni otrok.
Torej, zakaj bi že glasovala zanjo, treba jo je spravit domov, da si ne naredi še večje sramote…
Seveda cela Jugoslavija misli sedaj samo na njo, kot da ljudje nimajo lastnih problemov. Zakaj pa ne bi smela biti lahka? Rada sexa, kaj je narobe z tem, saj ni nuna.Potem sem tudi jaz cipa in prostituka. Gremo nazaj v kameno dobo, kjer bodo vse ženske kurbe ker namigujejo na sex ali osvajajo moške. Takoj ko dobiš menstruacijo se poročiti in in nedolžnost izgubiti z enim in edinim moškim v svojem življenju, da ne bodo vaške opravljivke opravljale kakšna cipa je ali kako rada da. Lol. Zame je morala in vrednota to, da ne pljuvam po drugih, jim pustim živeti svoje življenje, sem kolikor tolikor dobrodelna in ne uporabljam kozmetike in čistil testiranih na živalih, ne pa da bi se morala bat, da ne bom cipa, ker bom osvajala moškega.
Ma kaj je z vami, kakšna sramota??? Kaj pa je naredila takega? Ok, prvi večer se je res poljubljala pa šlatala z dvema tipoma, ampak to je pa tudi vse. Pa kaj potem. Kaj je pokvarjenega v poljubljanju? Od takrat se ni več z nobenim šlatala, ne izmišljujte si. Vem, ker gledam Dvor non stop. In tudi ni res, da ostali stanovalci grdo govorijo o njej, prav nasprotno. Dostikrat so že rekli, da je zelo iskrena, da ni zahrbtna, da je ful ok.
Grem stavit, da bo njen sinček odrasel v bolj normalnega otroka, kot otroci teh vzvišenih, opravljivih, škodoželjnih lažnih moralistk!
In še nekaj: ona je edina tam, ki ne opravlja in se z nikomer ne krega! In to je zame moralno!
In tudi ni res, da cela juga misli, da je cipa, na srbskih forumih ima kar dosti lepih komentarjev, da je zabavna, vedno dobre volje, ne opravlja, ni zahrbtna in Srbi glasujejo zanjo! Samo mi Slovenci imamo tak negativen odnos do vsega našega.
Forum je zaprt za komentiranje.