Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika A je tosploh kakšno kosilo

A je tosploh kakšno kosilo

Kaki čudaki eni ljudje, res, da kuhajo take stvari, ki spadajo med najbolj tradicionalne italijanske jedi, saj smo ja v Sloveniji.
zilijon zadetkov na guglu: https://www.google.si/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=spaghetti+aglio+olio+e+peperoncino%5B/quote%5D
Haha, točno to! 🙂 Zakaj ne meso pa krompir pa solato?

Lahko je tudi svakinja. Sploh če mame prej umrejo potem starejše sestre prevzamejo to vlogo in špilajo namesto svakinje taščo. Imamo v družini se mi zdi da je 3X huje kot tašča. Nič ni prav za bratce.
No jaz nisem nobena od svakinj sem zunanji opazovalec 🙂

Spagetthi all’ Aglio-Olio -Peperoncino.

Tipična zelo preprosta in odlična italijanska jed. Pa malo parmezana gor, pa je. Večinoma pri nji kot prva topla predjed, pred mesom ali ribami.

Jah kaj, povprečni Slovenceljni niso s tem zadovoljni ker so navajeni na Oberkreiner jodlerei futr: goveja župa obvezno, pražen krmpir s čebulo ali slanino, pa pohan pšanc, ali pa svinjska/telečja pečenka, filana telečja prsa, odojek, ipd, ipd….. Tipična slovenska vikend jed tradicionalnih familij 😀

Zmaga 😉

Za mene to niso nobene testenine. Za mene morajo makaroni “plavati” v omaki, da so okusni. To ni za nikamor. Preveč suho se mi zdi vse skupaj. Jaz makarone jem zaradi omake ne pa zaradi samih makaronov.

Po možnosti iz kakšne piksne, ne?

No, če si mislila mineštro, se opravičujem.

Zmaga ;)[/quote]

Haha, bolj jalova zmaga je to. Vsaj glede testa, lahko si umije zobe, uporabi ustno vodo Listerine in vseeno oddide k ljubici. S čim se ene tolažite. 😀

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close