Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika A je tosploh kakšno kosilo

A je tosploh kakšno kosilo

pri svakinji – u hvala za dobro idejo. Še nikoli slišala za to jed in jo danes zagotovo naredim… Upam da shujšam, če je tvoj brat tok suh, praviš da zaradi take kuhe…morda tudi jaz shujšam 🙂 🙂

Tole pa ni svakinja. Je po mojem kar taščica, ki jo skrbi za sinčka.

To je moja najljubša pasta, kar jih obstaja. Ravno nekaj dni nazaj sem jo jedla, mi jo je mož pripravil 🙂

To sem jaz jedla danes. Odlično. Še parmezan in vuola.

se skoz gledamo v ogledalo,vedno po kavicah s tem, da sem 8 h v službi, ampak obroki so pri nas zdravi in hitro narejeni, ker se mi ne vrti cel svet okoli štedilnika…pa smo vsi zadovoljni in nam še časa ostane za druženje…
Drugače pa odlično kosilo

Zame bi to bilo več kot dovolj za kosilo.

Če vse to pojeste za kosilo, bi rekla, da ti gledanje same sebe v špeglu res ne predstavlja posebnega veselja.[/quote]

Pa precej velik špegu mora imet!

Pa ve nič ne razumete, probljem je česenj:)))), ne pa špageti, no “na olivnem olju pražen česenj

Spaghetti aglio e olio , naredi jih kdaj tudi ti, so dobri.

Ma tale česenj pri svakinji me je pošteno nasmejal :)))
Drugače pa ja, pri nas pogosto na sporedu. Obožujemo take testenine.

česenJ ima več vitaminov kot pa svinjski zrezek s praženim krompirjem. Pa še en tak fajn test je, ker po tej jedi možek gotovo ne gre k ljubici, tako da če se ne brani je to dober znak 🙂

Če bi izbirala med jedilnikoma:
a) česenJ (+ pest makaronov)
b) svinski kotlet (brez J) + vse ostalo

… bi vsekakor izbrala a) – česenJ, ker obožujem makarone.

Pri nas bi recimo imeli porovo juho in štrudelj ali samo kotletle in solato.

Malo bolj obilne jedilnike imamo recimo za božič ali kako rojstni dan, sicer nam ni do obilnih kosil.

Ja, zelo dobri špageti, tudi sama jih rada jem, a sem tudi iskrena in priznam, da s prehranskega vidika čist mim. OH + maščobe in nič drugega. Beljakovin nula. In tudi nasitno (za dalj časa ni).

Avtorica a si probala?

Veš kako je to dobro! Svakinja že ve zakaj te ni povabila, ker bi jim vse po..a.!

Brigaj se zase!

Če ne visi zrezek čez krožnik ni kosilo, sem razbral!
česenj = pravilno ČESEN
Sicer pa nič narobe če je če je tvoj brat shiran. Sam naj si skuha!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Jaz pa sem danes naredila porovo mineštro, zraven testenine s popečenimi koščki čebule in mortadele na olju, zraven pa še solato. Me boš linčala?

Eni imajo to za nedeljsko kosilo !

Madona, ste jo oklincale. Eni imajo en način prehranjevanja, drugi pa drugačnega. Pač ješ, kar ti paše, pa kolk maš denarja.

Ker je to pripravila svakinja, je nezaslišano in totalni poden.
Predlagam, da brata povabiš na kosilo v kakšno fancy italijansko restavracijo in se pohvališ, kako si ga častila s specialiteto.

Ali je pes na žaru s pivom dober za večerjo? Zelo okusno! Sploh ne veš ali je govedina ali fido.

Jaz pa mislim, da je ena na hece. :-))) Napisala je 2 posta v zelo monovsko značilnem stilu, z namerno dodanimi napakami/monizmi. Še dobro, da v zgodbi ne nastopata jajčko in škatljica.

Točno tako. Zato naj se ne vtika v kosilo svakinje, pa tudi nje ne bo nihče oklincal.

Mater. prvič slišim, da ta specialiteta spada v določen način prehranjevanja :p

Kolikor jaz poznam moške, bi rekla, da je tako kosilo za moškega res preskromno. Oprostite. :)) To je za samsko žensko, karieristko, šminkarico itd. čisto OK., za moškega pa ne bi rekla. Okoli mene so namreč sami jedci in si res ne predstavljam nobenega moškega zadovoljnega s tem, dolgoročno. Sej, če je takšno in podobno kosilo samo kakšen dan, dva, na meniju nič hudega. So pa še druge možnosti in ne pravim, da mora ženska vsak dan kuhat. Ne gospo avtorico toliko napadat, sto ljudi, sto čudi.

Za kakšen poseben dan ali za posebnega moškega, pa tudi ni dobra izbira svakinjino kosilo. :))

Nič ne piše,da je šlo za kakšnem poseben dan.Meni je to čistvo O.K. še sploh za med tednom.Mislim,da ni ta jed na jedilniku vsak dan,pa četudi,ne vem kaj imaš ti tu zraven,važno,da se imata ona2 fajn.Meni je to primitivno,ziher ne šinfaš svakinje samo glede prehrane…
Sicer zrezke jemo poredko,prej kakšne testenine z omakami,ki ne obležijo v želodcu.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close