Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika A je tosploh kakšno kosilo

A je tosploh kakšno kosilo

Mal prej dol pri svakinji glih kuha kosilo pazi to: špageti, na olivnem olju pražen česenj in čili in to čez špagete in zraven solata. Prav da je vidla v kuharski oddaji. Ma zame to ni nobeno kosilo. Ni čudno, da je moj brat čist shiran 🙁

Brat nima rok, da bi sam kaj skuhal?

Ubogi, ubogi sestradan bratec.

Kuhaj in mu dnevno dostavljaj v menažki. Ni druge.

______________________________________________________________________ [i]The Conservatives. Putting the 'N' into cuts.[/i] R. Howard

Točno to po TV videla tudi jaz; za prste polizat.
To je italijanska kuhinja in, če tebi ni všeč ni rečeno, da tudi tvojemu bratu ni…in nikar ne skrbi za njega. Dokler ne pride k tebi jest, pomeni, da mu je doma dobro:))

http://okusno.je/recept/spageti-z-oljem-cesnom-in-cilijem
http://ricette.giallozafferano.it/Spaghetti-aglio-olio-e-peperoncino.html

Temu se reče “spaghetti aglio, olio e peperoncino”; eden najbolj znanih receptov za pašto, in mu čisto nič ne manjka.

To je zelo dobra pašta, idealna za takole na hitro na delovni dan. Pametna svakinja.

🙂

daj pobudo za referendum, kako se lahko kuha. Samo in le meso s krompirjem, naj bo zapovedano.

Kaki čudaki eni ljudje, res, da kuhajo take stvari, ki spadajo med najbolj tradicionalne italijanske jedi, saj smo ja v Sloveniji.
zilijon zadetkov na guglu: https://www.google.si/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=spaghetti+aglio+olio+e+peperoncino

in kaj je tvoja definicija kosila? pol štruce kruha pa kekec pašteta?

jaz bi tudi to.

špagete pa solato za kosilo, ne kruh pa pašteto.

Tole so ja super špageti! Midva jih dostikrat jeva, pa veliko sklado solate zraven in kozarec dobrega vinčka… njami! Od tega se res ne shira no.
Ampak eni res nimate pojma zgleda. Če ravno šnicl čez rob krožnika ne visi, ni tapravo kosilo za dedca najbrž?

Od špagetov ni še noben shiral, verjemi.

Odlično kosilo, pri nas večkrat na jedilniku.

se pravi, da ti nisi ravno shirana!?
Kaj bo pa pri tebi za kosilo?

Mnjamiii, vpraši svakinjo, če nas na kosilo povabi!

odlična pašta, zelo dobro in večkrat na jedilniku

a ti bi šnicl al kako?

To bi bila zelo dobra pašta, če bi jo naredila mamica, ker jo je pa svakinja, je pa katastrofa!!!

Kaj pa JE zate kosilo? Meni se ne zdi nič narobe s tem, kar je pripravila tvoja svakinja.

Ja lejte drage moje jaz ne visim dve ure pred špeglom vsak dna pa na telefonu pa na kavicah pa ne kupujem fensi šmensi oblek ampak raje skuham pošteno za svojo družino,da otroci dobijo vitamine, da se pravilno razvijajo in da mož ni lačen kateri pride zmatran iz službe.
Konkretno je pa pri nas danes na mizi porova juha (ta prava ne iz vrečke), svinski kotleti, pečen krompir, zeljna solata s fižolomin jabolčni štrudel. Mi ni vzelo veliko časa ampak zadovoljstvo je pa veliko. Pa dober tek!

UPam, da s tem ne futraš otrok vsak dan,ker bodo debeli kot pujski.
Verjameš ali pa ne, ampak večina žensk nas hodi v službo. Verjamem, da je pri tebi samo mož utrjen od službe. Drugje je pa drugače. Pa ženske tudi hodimo v službo, ne le moški.
Pa verajemeš ali ne, ampak drugi moški so bolj sposobni kot tvoj zlati mož. Ne čakajo,d a jim žena vse k riti prinese. Znajo sami poskrbeti.

Če vse to pojeste za kosilo, bi rekla, da ti gledanje same sebe v špeglu res ne predstavlja posebnega veselja.

Za njo je dober meni: juha iz vrečke in palačinke z nutelo.

Sama maščoba in enostavni sladkorji.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close