A je tosploh kakšno kosilo
Kaki čudaki eni ljudje, res, da kuhajo take stvari, ki spadajo med najbolj tradicionalne italijanske jedi, saj smo ja v Sloveniji.
zilijon zadetkov na guglu: https://www.google.si/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=spaghetti+aglio+olio+e+peperoncino
Ja lejte drage moje jaz ne visim dve ure pred špeglom vsak dna pa na telefonu pa na kavicah pa ne kupujem fensi šmensi oblek ampak raje skuham pošteno za svojo družino,da otroci dobijo vitamine, da se pravilno razvijajo in da mož ni lačen kateri pride zmatran iz službe.
Konkretno je pa pri nas danes na mizi porova juha (ta prava ne iz vrečke), svinski kotleti, pečen krompir, zeljna solata s fižolomin jabolčni štrudel. Mi ni vzelo veliko časa ampak zadovoljstvo je pa veliko. Pa dober tek!
UPam, da s tem ne futraš otrok vsak dan,ker bodo debeli kot pujski.
Verjameš ali pa ne, ampak večina žensk nas hodi v službo. Verjamem, da je pri tebi samo mož utrjen od službe. Drugje je pa drugače. Pa ženske tudi hodimo v službo, ne le moški.
Pa verajemeš ali ne, ampak drugi moški so bolj sposobni kot tvoj zlati mož. Ne čakajo,d a jim žena vse k riti prinese. Znajo sami poskrbeti.
Forum je zaprt za komentiranje.