Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek A je to sploh dovoljeno – vivre

A je to sploh dovoljeno – vivre

Vivre, neka spletna stran s pohištvom ima danes 20{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} popust na nakup, če je nakup večji od 90 eur. Ampak oni so vse stvari, ki sem jih gledala še včeraj (brez tega popusta) podražili za 20{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}.
Je to sploh dovoljeno?

Vse je dovoljeno tistim, ki se pustijo naivno pretentati…

Ti si dojela njihov podli podvig, zato verjetno ne boš kupovala. Tole pa verjetno je tudi fajn opozorilo tistim, če so morda hoteli.

vedeti pa moraš, da so slovenski taki spletni ponudniki čisto navadni preprodajalci z navitimi maržami in triki – ki podrobno in potanko spremljao svojo komkurenco po EUju. Robo nabavljajo v centralnih EU skladiščih z Madžarske, kjer imajo tudi veliki pohišteni ponudniki najeta skladišča za robo ( švedski gigant po Evropi, pa nemški, avstrijski ponudniki) in to potem preprodajajo.

V bistvu so mi ene stvari res všeč in dejansko ni razlike, ali si kupil včeraj brez popusta ali pa danes s popustom, ko so itak dvignili cene. Samo oni vseeno oglašujejo popust in ne vem, če je to sploh dovoljeno. Bi pa z veseljem kupili drugje ceneje, če bi našla stvari kje drugje in da pošljejo k nam.

zakaj pa ni dovoljeno? a misliš da si gredo ostale fitme s popusti in kupončki finančno v škodo/minus?

pa dobr zjutrej….

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Tako je, to ni dovoljeno. Če oglašuješ razprodajo ali popust, ne smeš pred tem dvigniti cen. Tržna inšpekcija to kaznuje. Če se ne motim, je vivre romunska firma in si zato take reči dovolijo, lahko pa se jih prijavi.
Ostale firme s popusti in kupončki pospešujejo prodajo in so se delu marže pripravljeni odpovedati na račun večjega števila naročil. Kadar gre za res velik popust, ki v vrednosti presega njhovo maržo, pa gre za razprodajo, da se pač razproda blago, ki bi ga sicer zavrgli ter da naredijo prostor za novo ponudbo.
Smo imeli pred leti trgovino in verjemite, da niso vse marže napihnjene, ne kujejo vsi dobičkov, nekateri se pač samo trudijo prodati oziroma zmanjšati poslovno škodo, če ne gre…

Tako je, to ni dovoljeno. Če oglašuješ razprodajo ali popust, ne smeš pred tem dvigniti cen. Tržna inšpekcija to kaznuje. Če se ne motim, je vivre romunska firma in si zato take reči dovolijo, lahko pa se jih prijavi.
Ostale firme s popusti in kupončki pospešujejo prodajo in so se delu marže pripravljeni odpovedati na račun večjega števila naročil. Kadar gre za res velik popust, ki v vrednosti presega njhovo maržo, pa gre za razprodajo, da se pač razproda blago, ki bi ga sicer zavrgli ter da naredijo prostor za novo ponudbo.
Smo imeli pred leti trgovino in verjemite, da niso vse marže napihnjene, ne kujejo vsi dobičkov, nekateri se pač samo trudijo prodati oziroma zmanjšati poslovno škodo, če ne gre…
[/quote]

kaj če bi najprej preverila kaj sploh bluzi avtorica…
pač so ponudili kodo za spletni darilni bon v taki procentaži za toliko in toliko ur s takim in takim pogojem.. una se pa po trepalnicah meče in bi prijavljala, ker je včeraj očitno cel dan kalkulirala da se je kar vse na oddelku podražilo za točno 20{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}… naj pač kupuje v dipotu če se ne zna it spletnega nakupovanja po sistemu kot ga ima taka spletna trgovina kot je vivre.

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Jaz sem bila z njihovimi izdelki zelo zadovoljna. Je pa tako, da ja res je dvignejo in spustijo ceno, pa saj to ni samo tukaj. V vseh trgovinah je tako…Jaz sem do sedaj vse dobila ugodneje pri njih.

Vsaka stvar ki se proda s popustom, se hkrati proda tudi z dobičkom.
Popusti so pesek v oči.

Je že nekdo gor napisal, da to ni nujno tako. In res ni. Včasih je samo zmanjševanje minusa ali sproščanje prostora.

4x smo kupili njihove izdeleke, niti eden ni zdržal več kot 1 mesec. NE POGLEDAM VEČ TE STRANI

joli88 se strinjam s tabo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close