A JE TO NORMALNO??????
kaaaaaaaaaaaaaaaaaj???
meni željena parcela, sred jebovcev oziroma enih hribov do katere pridš sam po makadamski cesti in pozim sploh dostopna ni…naj obrazlžim gibanje cene v roku enega samega meseca:
50.000e
42.000e – torej padec
72.000e – sem že misnla, da so mogoče pr znižanju na 42tisoč naredl napako, da so se zatipkal
102.000e – tolko je parcela zdaj
no, mi smo odstopili od nakupa. ne morem verjet. taka cena na m2 je pa totalno preveč…za ta denar že v lj kupim kako stanovanje.
ja, takoj je treba bit zajedli, prodajalec, a ne. sproščanje tvojih frustracij, no, pa si privošči če se boš zaradi tega bolj počutil. tut če jo bi dobili zastonj, tvoja soseda nočem bit če si tam doma.
oni nas sploh ne poznajo, njihovo parcelo smo imeli samo OGLEDANO, vse info pa smo dobili na netu kjer so javno dostopne informacije o skoraj vsem.
Ceno parcele smo seveda spremljali ker smo imeli resen namen jo v roku parih mesecev kupit. zdaj pa takole… no, nas itak več ne zanima…
” koliko”ti si res smešen in nesramen. Stalno nekaj podjebavaš ljudi, ki karkoli prodajajo in se oglašaš na teme, ki si jih ne moreš niti v sanjah kupit, pa naj bo to hiša, zemlja ,ali vrt za polhe.Prosim te, postani malo bolj kulturen. Pridi na kavo, če jo pa piješ z mlekom, si ga prinesi s sabo.
Forum je zaprt za komentiranje.