Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice A je to normalno, da fant zasluži trikrat več kot jaz, jaz pa moram dat enako denarja za dopust?

A je to normalno, da fant zasluži trikrat več kot jaz, jaz pa moram dat enako denarja za dopust?

Aja sama si zbrala, potem mu dam pa popolnoma prav. Vidva nista za skupi, on ima preveč v glavi zate.

Vse rešeno, sva se strinjala, da vsak prispeva v sorazmerju s plačami. Hvala vsem, ker sete pomagale.

… in sonce bo jutri vzšlo na zahodu.

Ma v bistvu nismo pomagali.

Ampak zdaj je, kar je, hitro v šoping, naroči se na pedikuro, manikuro, k frizerki, visažistki – da boš na počitnicah, ki ti jih bo financiral fant, fizično atraktivna.
Ti pa povem, da bi mene minila volja do take puhoglavke, ne glede na to, kako svilnato kožo in biserne zobke bi imela.

In čakamo naslednjo temo s podobno vsebino…

Mater, si ti uboga duša! Prav zgrožena sem nad tvojim razmišljanjem. Zakaj bi te moral tip financirat? Si sponzoruša? Prvič gresta skupaj na dopust, ti bi pa rada, da ti vse plača. Zakaj že? Imaš zlato? Pa kaj njega briga tvoja depilacija in vsa ostala navlaka. To bi morala, če že počneš, delati zase, ne za tipa. Prav ima, da zahteva, da plačata vsak svoje. Upam, da na dopustu uvidi, da si parazitka.

Kar se tvoje plače tiče pa ne jamraj, imaš čisto dobro za slovenske razmere. Glede na vtis, ki si ga naredila, se v službi verjetno ne pretegneš.

Kako zgleda nekdo, ki mora zapraviti ogromno denarja, da je partnerju všeč?

Sicer pa je izmenjava povsem poštena. Njegov denar za njeno lepoto. Površinsko s površinskim pač.

Razočaran sem, da ji je uspelo oprat mu možgane (t.j. ga zmanipulirat)…mogoče pa sta le za skupaj.

Torej gre za prostitucijo?

No sej 🙂

Saj ni plačal, samo napisala je tako, da izpade carica. (sploh pa gre samo za provokacijo, da se nekaj piše po forumu)

ni čudno da je slovenka izkoriščana

najprej je študirala da ima zdaj kljub istim sposobnostim in vloženi energiji v poprečju 20% nižjo plačo kot mož

nato mora doma postorit po hiši, skuhat, oprat, poskrbet za otroke

nato mora poskrbet za svoj dober videz – vadba, pedikura manikura frizer itd…si s svojo plačo plačati dopust, svoj avto, prispevat pol za položnice

in še potem ji lahko mož pobegne z drugo če vemo da je v slovenskih zakonih 80% varanja s strani moških

bravo slovenici ki mislite da si mora revca sama plačat dopust

Ne piši bedarij! Uboga reva lahko živi sama brez deca. Kdo jo sili?

wau … kolk foušije ☺☺☺

You wish, Butl 🙂

Ne piši bedarij! Uboga reva lahko živi sama brez deca. Kdo jo sili?[/quote]

seveda da nihče ne sili nikogar, prav pa je, da rečemo bobu bob ne? je slovenka izkoriščana?

gre za situacijo vzemi ali pusti

torej nisi prisiljen a če hočeš imeti moža in družino si kljub 20% nižji plači moraš plačati vse sam in narediti 14 krat već kot mož

se strinjaš? al si boš še dalje lagal da je pravično da si plača sama dopust

Vsak si sam svojo usodo kroji in je sam odgovoren za svoje življenje.
Če ženska (ki živi s partnerjem) SAMA opravlja gospodinjska dela, si je tega popolnoma SAMA kriva.
(ampak v gornjem primeru dekle in fant še ne živita skupaj)
Če ženska SAMA želi obiskovati vadbo, pedikerja, manikerja, frizerja, ker sama hoče izgledati dobro – potem naj si to SAMA plača.
Če ženska SAMA želi na fancy počitnice, potem naj si jih tudi SAMA plača.
če ženska želi z nekom sobivati, potem je logično, da bo prispevala k gospodinjskim stroškom in da bo skrbela za svoj avto – če ga SAMA želi imeti.

In če ji mož pobegne z drugo – ja, pa naj, pa kaj potem, materiala je dovolj.

A ti misliš, da bi morala dekleta od starševske denarnice direktno preiti pod mecenstvo fantov?
Ker, mogoče, bodo nekoč ostala zgarana, iztrošena in zapuščena?

Pa kaj so ti hudga moški naredili, da jih imaš samo za sponzorje, ki jih je treba obrati do konca?

Glej, moja hči ima več denarja kot njen fant – in sem ji svetovala, ko me je vprašala, naj si privoščita outingov toliko, kot oba zmoreta in naj nikar ne pomisli, da bi plačevala namesto njega.
Še živita ne skupaj in pošteno se mi zdi, da vsak plača svoj delež – ali pa se bosta čemu odpovedala.

Fouš komu? Njemu? 🙂 Njej? 🙂

Osnove poštene komunikacije so ti tuje. Ne obtožuj nekoga, da laže samo zato, ker se ne strinja s tabo.

Sama naj si plača ali pa naj bo doma. Zakaj bi ji karkoli plačeval? Emancipacija prinaša tudi manj sladke plati.

Fouš komu? Njemu? 🙂 Njej? :)[/quote]
pa še xy drugim – ker te foušije je videti neskončno ☺

Pošteno. Pametna mama.

Vrečko, pa dihat, bo hitro bolje.

Osnove poštene komunikacije so ti tuje. Ne obtožuj nekoga, da laže samo zato, ker se ne strinja s tabo.

Sama naj si plača ali pa naj bo doma. Zakaj bi ji karkoli plačeval? Emancipacija prinaša tudi manj sladke plati.[/quote]

če si nekdo laže da je nekaj pravično čeprav ni še vedno laže pa čeprav samemu sebi,…ker ima od tega neko korist

nalijmo si čistega vina in povejmo, da je slovenka izkoriščana

če bi se to zmoglo zgoditi, bi se izkoriščanje naenkrat prenehalo, ker moški ne bi zmogli živeti sami s sabo, ker bi imeli slabo vest

dokler si pa lahko lažejo, kako je v se ok, se izkoriščanje ne bo nehalo

Pošteno. Pametna mama.[/quote]

nisi gledal seksa v mestu? tam je od one pravnice fant – kelner njo častil, čeprav je imela 50 krat več denarja od njega

sta pač hodila na hamburgerje in jih pojedla na cesti

nam slovencem manjka 300 let kapitalizma da bi tebi in ostalim neslo tako daleč….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close