A je to normalno, da fant zasluži trikrat več kot jaz, jaz pa moram dat enako denarja za dopust?
Bojim se, da ne! Tega je čedalje več, plehka keš p…. in podjetni mlad fant, ki se mu plehka ampak lepa dopade, dokler seveda ne ugotovi, koliko to stane, oz. ne ugotovi. Ogromno takih parov vidim, ona lepa, mlada, spedenena, on kar žari ob njej, pogovarjati se jima tako ni treba, ker imata telefone za to. Ah kar mine me…[/quote]
A on pa ni plehek ker se mu dopade lepa micna s katero se nimata o cem pogovarjati. On je samo podjeten. Dejstvo je da lepe stanejo vec kot nelepe ali malomanj lepe. Se vedno lahko izbere med manj lepimi.[/quote]
Morda bi ločili med lepoto in “urejenostjo”. Dekle ne rabi biti ravno lepotica, a se lahko uredi (naliči, obleče), da skrije ev. hibe in poudari določene prednosti. Pravo stanje se navadno prikaže zjutraj :-). In se strinjam, urejenost je lahko draga, po drugi strani pa je lepota (naravna) lahko tudi zelo poceni.
Ah… to je zgleda vmes padlo gor, ker nisem videla, ko sem pisala komentar. To in tudi naslednji posti pa postavijo stvar na glavo.
Zdaj pa smo dobili ocijevo puncko, ki bo morala se par let iskati enega takega, kotnje njen oci, ki financira vse, da imajo njegove kraljicne svoj denar samo zase. Mami ima stroske, da dobro izgleda? No, ce je to nekomu cilj, tudi prav. V nasih krajih je za take en izraz, ki se zacne na “kes”.[/quote]
pozabljaš na pravičnost..če ženska želi, ker zgleda kot princeska, da se tudi tako ravna z njo, je kurba, ki zaračunava to?
misli si..
kolegica je imela eno starino, je hotela videt, ker je bil dobro situiran, če se bo zaljubila vanj
ona se skoz opicani, da se vsi moški..tisti s soprogami zraven in tisti brez…ozirajo za njo
in v to vloži seveda ogromno denarja in časa
starina je poslovnež…njemu je cena narasla, ker je ob njegovi strani korakala dobra reklama
za to je seveda moral seči v žep
a ker je bil škrtuh, ker ji je obljubljal še neko potovanje, s katerega potem ni bilo nič, si je svoje mislila
in tako je starina zdaj sam
pa niti slučajno ni bila keš pička..samo zavedala se je svoje cene in ugotovila, da jo starina v bistvu izkorišča
vsi sklepate po sloveniji
slovenija je bila komunistična država, ni imela veliko možnosti videti, kako to funkcionira drugod
v sloveniji so imeli vaši starši na katere vsak takoj pomisli približno enake plače
ženske zato niso izgledale bogvekaj
si šel v avstrijo, italijo, si se vrnil čez mejo, človek bi se lahko razjokal
tam barve, urejenost, tu vse sivo, ljudje tudi
sedaj smo v kapitalizmu
moški lahko zasluži več od ženske, lahko manj, razlike so lahko zelo velike
in normalno je, da se najdejo skupaj taki, ki dobro pašejo skupaj
jaz si ne umišljam, da bi lahko s svojim celulitom in parimi kilami preveč “ujela” dobro situiranega gospoda mojih let
zato imam premalo denarja, morala bi torej izgledati tipi topi, pa ne
srce, vrednote, ujemanje,…je postranskega pomena, na dolgi rok ne funkcionira, če ni vsaj osnovnih pogojev
in čisto resno mislim..verjemite ali ne, samo čez planke je treba pogledati
A on pa ni plehek ker se mu dopade lepa micna s katero se nimata o cem pogovarjati. On je samo podjeten. Dejstvo je da lepe stanejo vec kot nelepe ali malomanj lepe. Se vedno lahko izbere med manj lepimi.[/quote]
Morda bi ločili med lepoto in “urejenostjo”. Dekle ne rabi biti ravno lepotica, a se lahko uredi (naliči, obleče), da skrije ev. hibe in poudari določene prednosti. Pravo stanje se navadno prikaže zjutraj :-). In se strinjam, urejenost je lahko draga, po drugi strani pa je lepota (naravna) lahko tudi zelo poceni.[/quote]
Verjemi vecini ni dovolj urejenost bi radi lepo sexi urejeno. Jaz sem urejena in lepa haha dobro tisto drugo malo manj kot pri 20 tih ampak leta pac. Moj si pase ucke na mladih lepih in ima kar zajeten tosel in ni noben skopuh. Jaz si pa mislim samo glej stari vec tako ne upa bi ga zivega pozrla. Ampak taka je moska narava. Dokler so mu se druge vsec je se ok.kobo nehal za drugimi pogledovati bom pa v tezavah.
On pa naj ga tudi zaračuna in bo stvar rešena.[/quote]
tudi tu je problem
moški lahko seksate brez čustev, samo da se potešite, ženske se navežemo
ona naj se do onemoglosti rihta in plača svoj dopust sama, nato bo našel eno, kateri bo on voljan plačati dopust, njo nogiral, ona bo pa ostala sama s po možnosti še s kakim otrokom ali dvema..
prav je, da ženska že na začetku uporabi glavo
tale taša upam samo da je izgubila živce ker je bilo toliko nasprotovanja in ji je ušlo nekaj neprimernih…
pišem predvsem zaradi ostalih punc, mladih žensk, ne dajte se!!!
Seveda da je normalno da moraš dati pol? Saj ni on kriv, da si ti manj delala za svojo izobrazbo, temu primerno poklic, temu primerno plača? Tudi če je tvoj poklic nesrečen splet okoliščin, torej da imaš boljšo izobrazbo in bi lahko dobila kaj boljšega za boljšo plačo, pa ni šlo, to ni njegova težava.
On pa naj ga tudi zaračuna in bo stvar rešena.[/quote]
tudi tu je problem
moški lahko seksate brez čustev, samo da se potešite, ženske se navežemo
ona naj se do onemoglosti rihta in plača svoj dopust sama, nato bo našel eno, kateri bo on voljan plačati dopust, njo nogiral, ona bo pa ostala sama s po možnosti še s kakim otrokom ali dvema..
prav je, da ženska že na začetku uporabi glavo
tale taša upam samo da je izgubila živce ker je bilo toliko nasprotovanja in ji je ušlo nekaj neprimernih…
pišem predvsem zaradi ostalih punc, mladih žensk, ne dajte se!!![/quote]
to ja!! babe, ne dajte se!!! dobro zaračunajte svoje frače, saj ste samo to!!! frača za namakanje!
Pa ne mors po svojih zakompleksanih pogledih sodit, kaj pase skupaj. Skupaj pase tisto, kar obema ustreza, da pokrije njuna pricakovanja in komplekse. Tako lahko tudi ti ujagas lepega, situiranega dedca, ce ga rajcajo celulitne polne zenske, ki ozko razmisljajo.[/quote]
ozko hehhe
koliko si star? ko boš vedel toliko kot jaz temu več ne boš rekel ozko razmišljanje temveč zakladnica znanja
bluziš o nekih stvareh ki tu tudi slučajno niso bile povedane
+ tista ki ima lepo plačo in je študirala do nezavesti tudi sedaj v službi toliko dela da nima časa in ne volje skakati okoli po trgovinah si pomerjati različno spodnje perilo koaple to majčko one sandale vmes skočiti še do ginekologa in tam čakati dve tri ure in se nato zastrupljati s kontracepcijo da gospod ne bo rabil uporabljat kondomov .. potem so tu še depilacije pedikure lakiranje nohtov frizer..to je samo osnovno
ah moram it delat, … samo to še, neenkopravnost žensk še zdaj tolće ven skozi taka razmišljanja da mora ženska super izgledat in zraven enako zasluižit in si seveda sama plačat dopust
to je bilo bistvo večine odgovorov
Če bo hotel stran, se bo predhodno ustezno pripravil, ne skrbi. Če pa namaka brez priprave, pa ni najbolj brihten.[/quote]
Zvezan ni. Bi ga pa pogresala ce bi sel. Samo ves kako je to pri nas ce bi sel bi bila oba na izgubi kajti tu so otroci in premozenje. Vem pa da je toliko inteligenten da zaradi cesplje tega ne bi naredil. Edino ce bi bila prava ljubezen vmes. Ampak to je pa itak ze z menoj dozivel.
Če bo hotel stran, se bo predhodno ustezno pripravil, ne skrbi. Če pa namaka brez priprave, pa ni najbolj brihten.[/quote]
Zvezan ni. Bi ga pa pogresala ce bi sel. Samo ves kako je to pri nas ce bi sel bi bila oba na izgubi kajti tu so otroci in premozenje. Vem pa da je toliko inteligenten da zaradi cesplje tega ne bi naredil. Edino ce bi bila prava ljubezen vmes. Ampak to je pa itak ze z menoj dozivel.[/quote]
MKOW ♥
twelve pointz ☺
Forum je zaprt za komentiranje.